Kitchen is open

Classic American Diner (Seinäjoki)

american diner
Rating 2 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (27)

Ravintolassa hieno tunnelma, mutta muuten ei käteen jäänyt kun ylihinnoiteltu kuitti, nälkä ja kouralline hammastikkuja. Mikäli olet valmis maksamaan 20€ siitä että pitää kotia mennes hypätä suoraa jääkaapille suosittelen (en ole suursyömäri). Pihvit purilaisissa menetteli. Kuivia ranskalaisia.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 04.09.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ravintolassa todella paljon asiakkaita ja kaksi tarjoilijaa töissä. Palvelu tapahtui kauheassa kiireessä. Ruokaa odotettiin 45min eikä ruoka ollut edes mitään erikoista. Pettymys olis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 14.04.2015
Rating: 0

Lukiessani arvosteluja täältä, ajattelin että kannattaakohan ravintolaan lähteä, mutta kokemus oli kyllä todella hyvä! Palvelu pelasi erinomaisesti vaikka ravintolassa näytti olevan suuri juhlajoukko muiden asiakkaiden lisäksi sekä take away asiakkaita lappasi sisään koko ajan. Vastaanotto oli todella hyvä vaikkemme olleet varanneet pöytää. Ruoat saapuivat nopeasti ja olivat oikein riittoisat ja maukkaat! Ravintolan sisustus ja tunnelma yksi parhaista! Dipit tosi hyviä ja jälkiruoka kakutkin ihania! Asiakaspalvelukin pelasi moitteettomasti meillä ainakin, mutta viereisessä pöydässä oli vissiin vähän odotettu ruokia..:( saivat kyllä korvauksen:) penkit tosi pehmeät ja mukavat istua:D hinta - laatusuhde kohdillaan! Ateriat isompia,parempia ja halvempia kuin esim Amarillossa. Tästä ravintolasta tuli ehdoton suosikki meille sekä siskolle ja tämän poikaystävälle. Tänne tullaan uudestaan isommalla porukalla!:) ja mielestäni muovihahmot ravintolassa ovat hauskoja ja muutenkin ravintolan tyyli on oikea ruokaa ajatellen. Listalla oli myös Jutan vinkkejä kevyeen syömiseen;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 23.03.2015
Rating: 0

Hampurilaispihvit tympeän makuisia < 18€,,palvelussa ja ylöspanossa/ympäristössä muutoin kaikki kohdallaan. Hedelmäisesä salaatissa pala ananasta ja 5 säilyke hedelmän palaa, väsynyttä salaattia, raukeita tomaattisiivuja, kastikkeessa ei currya maistanut 14€, petkutusta tuohon hintaan...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 14.02.2015
Rating: 0

Ensimmäisen järkyttävän käynnin jälkeen päätimme antaa paikalle toisen mahdollisuuden, vaikka olimme vannoneet ettei enää ikinä käydä täällä. Tällä kertaa palvelu oli jo suhteellinen asiallista ja ystävällistä. Otimme pelkät alkupalat ja jälkiruuan, jotka kumpikin olivat erittäin maistuvia. Vieläkään en silti ole täysin myyty, eikä tässä paikassa tule varmaan usein käytyä.

Ai niin... Miksei ole kakkutiskillä tarjolla LAKTOOSITTOMIA vaihtoehtoja?! Haloo järki käteeen. Vaikka ne olisi mistä tilattu valmiina niin edes yhden tai kaksi voisi saada laktoosittomana. Eikä hyla tai vähälaktoosinen ole sama asia!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 16.01.2015
Rating: 0

Todella hyvä vuohenjuustohampurilainen jossa mehukas ja maistuva pihvi, toinen hampurilainen oli 500g pihvillä myös erittäin maukas!! Ranskalaiset tulikuumia ja hyvin friteerattuja,dipit hyviä. Kaikkiaan todella hyvä ruokakokemus,suosittelen!!! Ruoka tuotiin kohtuullisessa ajassa ja myös laskun sai heti pyydettäessä. Tänne toistekkin!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 11.01.2015
Rating: 0

Ruokapaikka, jota opimme välttelemään. Koimme pettymyksen niin tunnelman kuin ruuan suhteen... ruoka oli mitäänsanomatonta ja oma tonnikalapihvini oli pilalle paistettu. Kun mainitsin asiasta tarjoilijalle oli vastaus "no voi harmi, toivottavasti ensi kerralla saat parempaa ruokaa". Niin sainkin. Muualta.

Tunnelma oli muovinen ja kylmä, enkä veisi sinne ketään, jolle haluan tarjota lämpimän ja mukavan illan. Sopii ehkä lapsiperheille, sillä pikkuiset voivat jopa innostua muovista, irvistävistä patsaista.

Ei kiitos enää koskaan. Seinäjoella on paljon parempaakin tarjottavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 06.01.2015
Rating: 0

Lupaavan alun jälkeen käynyt ruuan inflaatio. Asiakaspalvelu on huonoa, sitä saa yleensä odottaa ja safkoissa kestää kauan. Ihan perusjutuissa, kuten ruokalistan saamisessa ja loppulaskun saamisessa voi kulua 10-15 minuuttia, vaikka paikka olisi tyhjillään. Tarjoilijoilla tuntuu olevan muuta, parempaa tekemistä. Usein yksi tarjoilija tekee duunia ja baaritiskin takana parveilee useampi tarjoilija. Ruoan laatu on huonontunut. Avajaisten jälkeen tuli käytyä usein täälä ja homma toimi mutta nykyisellään en suosittelisi paikkaa kenellekkään. Ennemmin menen pancho villaan. Kiitos ja nam. Viimeinen sammuttaa valot.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.12.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Useamman kerran olemme käyneet syömässä hampurilaisateriat. Alkuun ateriat olivat maukkaita ja reilun kokoisia, mutta nyt viime aikoina ruoka on ollut osin tai kokonaan kylmää. Kerran ateriaan kuuluva maissi oli jopa jäässä. Lisäksi annoskoot ovat pienentyneet ja ruokaa saa odottaa kauemman, vaikkei asiakkaita olisikaan. Edelliskerralla tilasimme kuukauden erikoisen bbq-hampurilaisen, jota mainostettiin reilulla bbq-mausteilla. Todellisuudessa saimme hampurilaisen, jossa ei ollut kunnon pihviä, vaan jauhetusta lihasta koottu mössö ja bbq:n saattoi hädin tuskin maistaa. Bbq-kastikettakaan ei ollut, kuten kuvassa, vaan se oli kuulemma pihvin sisällä mausteseoksena. Annoimme tarjoilijalle asiallisesti palautetta, ettei vastannut odotuksiin, niin hän otti nokkiinsa ja selvästi vältteli meitä. Ei edes vastannut poislähtiessämme, kun huikkasimme: "kiitos, hei" Annoimme vielä yhden mahdollisuuden eilen käydessämme, muttei olisi kannattanut, sillä kaikki ruuat olivat jäähtyneitä tai kylmiä, vaikkei asiakkaitakaan ollut paljoa. Tällä palvelulla ja laadulla vaihdamme ravintolaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.11.2014
Rating: 0

Varasin pöydän ennakkoon, koska kyse oli syntymäpäivistä. Pöytä oli paskaanen ja putsasimme sen ens alkuun itse. Ruoka tuotiin pöytään, osa annoksista kylmiä. Pyysin synttärisankarille näyttävää yllätysjuomaa ei kuulemma voi sellaisia tarjoilla. Lehtipiffi kuiva käntty jota ei voinut syödä. Kertaakaan ei käyty kysymässä onko juomat loppu tms. Jäi sitte jälkiruuat tilaamatta kokonaan. Ei enää koskaan tartte mennä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.11.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kalevankatu 2, 60100 Seinäjoki - Route
0100 5509
https://www.ravintola.fi/ravintola/american-diner-seinajoki/

Options