Opens at 10:30

Golani

Rating 4.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (27)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka on hyvää ja lämmintä, erityisesti salaattipöydästä erikoismaininta. Mutta kyllä tästä paikasta vetovoiman vie heti oven vieressä röökiä vetävä omistaja ja epätoimivat tilat. Kyllä kahdessa vuodessa jotain kehitystä pitää saada aikaan. Nyt kun lounashintakin on nostettu korkeaksi putoaa tämä ravintola meikäläisen listalta. Kokeilijoille suosittelen shawarmaa ja muita idän erikoisuuksia, muuten tämän ravintolan konsepti on nähty.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.05.2017
Rating: 0

Vegaanina ei Seinäjoella paljon parempaa ravintolakokemusta saa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.05.2016
Rating: 0

Seinäjoen paras salaattipöytä. Lähes kaikki itse tehtyä, kastikkeet, falafelit, yms. Erittäin avoin omistaja, mukavaa juttuseuraa ruuan lomassa. Arvostaa pidempään käyneitä asiakkaita, välillä saa jotain ekstraa pizzaansa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.03.2016
Rating: 0

Tätä ravintolaa voi todella suositella.
Yksi Seinäjoen helmistä mitä ravintoloihin tulee.
Sympaattinen ja avoin yrittäjä.
Myös hyvä lounaspaikka..siis Golan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.02.2016
Rating: 0

Tuli vihdoin käytyä täälläkin, omistaja kehui paikan olleen huhtikuusta asti paikalla. Todella siisti sisältä (siis oikeasti siisti ja kotoisa, ei vaan sinne päin) ja omistaja vaikutti avoimelta kuten täälläkin on jo mainittu. Ruokalistalla oli erikoisten pizzojen lisäksi mm. lähi-idän ruokaa johon aion tutustua tulevaisuudessa, Otin kuitenkin vain pizzan ja täytyy sanoa että missään ikinä ei ole saanut noin runsaasti kebabbia pizzan päälle. Edellisellä paikalla oli huonohko maine ja omistaja pähkäilikin että mitenköhän sen saisi pois ihmisten mielestä, koska kyllähän se vaikuttaa jos ei välttämättä tajua paikan vaihtuneen vaan olettaa edelleen että "tuossa on se huono paikka, ei tuonne". Noh, jotta ei liikaa kehuta niin pizzahan oli kyllä maukas, mutta täällä on hehkutettu ehkä liikaakin. Pesee kyllä naapurissa 25 vuotta olleen soframin pizzat mennen tullen, aionkin jatkossa suosia golania.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 04.01.2016
Rating: 0

Todella hyvä salaattipöytä, varsinkin verrattuna muihin pitserioihin. Hyvä ruoka ja hienoa, että valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja perusmätön sijaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 21.12.2015
Rating: 0

Jokaiselle jotakin buffetlounas halvalla. Limsaa, pitsaa, ranskalaisia, kanaa, kebabia, salaatteja ja jotain leiväntapaisia erikoisuuksia. Pitsat olivat hyviä, kebab sopivan mautonta minulle, mutta ranskalaiset hirveitä litruja lämpöastiassa. Pitsalistalla näytti olevan niin mielenkiintoisen näköisiä makuja, että pakko joskus käydä kokeilemassa pitsankin tilaamista. Piristävästi vaihtelua ihan perus-pitsapaikkaan, mutta ei nyt niin kauhean ihmeellinen kuin mitä täällä on hehkutettu taas...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 10.12.2015
Rating: 0

Loistava palvelu. Omistaja mukava ja avoin. Ruoat erinomaiset. Kanasharma todella hyvää. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.11.2015
Rating: 0

Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu. Ehdottomasti paras "pikaruokapaikka" Seinäjoella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.11.2015
Rating: 0

Todella hyvä ruoka. Testasin myös Shawarmaa ja täytyy sanoa että parasta hetkeen. Valitettavan huonolla markkinoinnilla tämä pieni paikka jää piiloon. Räkäset grillit kiilaavat ohi, vaikka tarjolla jotain parempaa. Aion jatkossakin käydä täällä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.11.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Options