Opens at 11:00

Shuang Long Kiinalainen Ravintola

Rating 3.5 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (38)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Seinäjoen parhaita. Palvelu saattaa tosiaan vaikuttaa töykeältä alkuun, mutta useamman kerran käytyä ymmärtää, että kyse on vain kielimuurista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.03.2016
Rating: 1

Vakiasiakkaana ollut monta vuotta! Kevätkääryleet ovat seinäjoen parhaimmistoa!
Vakioannos on aina ollut kanaa kiinan tapaan, tosi hyvää. Annokset ovat isoja.
Miinusta vain kielimuurista, mutta kyllä yhteisymmärrykseen päästään kuitenkin :))

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 28.11.2015
Rating: 0

Shuang Long testattu. Tilasin lounaslistalta "häränlihaa, sipulia ja porkkanaa" ja ihan hyvää oli - mitään tuon ihmeellisempää en 8,50 eurolla odottanut saavanikaan. Myös annoskoko oli vähintäänkin riittävä.

Tilaa ja pöytiä ravintolassa oli sen keskeiseen sijaintiin nähden varsin nihkeästi. Vältin kuitenkin täällä kommenteissa mainitut ruuhkat saapumalla paikalle heti siinä klo 11 maissa, ja sain annokseni jo ennen kuin olin suoriutunut salaatista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 15.10.2015
Rating: 0

Asiakaspalvelu on ollut huonoa. Siisteydessä on parantamisen varaa. Ruoka on ollut ihan ok...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 04.10.2015
Rating: 0

Olen vakiasiakas, tulee käytyä pari-kolme kertaa kuussa. Jonkun mielestä palvelu ehkä töksähtelevää, mutta itse tottunut "mitä ruoka" "syökö täälä" -kyselyihin. Ruoka parasta kiinalaista mitä ikinä saanut. Eräs kiinalais-korealainen ystäväni kehui myös ruokaa. Yhtä hyvää kiinalaista löytänyt tähän mennessä vain San Franciscon China Townista. Suosittelen ehdottomasti friteerattua possua hapanimeläkastikkeessa tai kanaa ja pähkinöitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 17.06.2015
Rating: 1

Odotin Shuang Long ravintolalta paljon, kun menin sinne. Palvelu oli kuitenkin hidasta ja jokseenkin töykeää, tarjoilijalla tuntui olevan niin kiire ettei ehtinyt / jaksanut kuunnella kaikkea mitä minulla oli sanottavana. Tilat olivat pölyiset eikä pöytiä oltu pyyhitty, eikä ruokailuvälineitä oltu täytetty pöytiin. Ruokaa sai odottaa miltei 40 minuuttia tilauksesta. Ruokaa oli suuri annos (plussaa), mutta maku jäi hyvinkin yksipuoliseksi ja pinnalliseksi. Maukkaus oli kaukana. Lisäksi koskaan en saanut tilaamaani Coca-colaa, mutta ei siitä kuitenkaan laskutettukaan. Kaikenkaikkiaan käynti oli suuri pettymys, koska palvelu ja ruoka eivät olleet odotusajan arvoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 12.04.2015
Rating: 0

palvelu tympeää, ravintolassa sotkuista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.03.2015
Rating: 1

Jos joku kehuu tätä paikkaa Suomen parhaaksi kiinalaiseksi niin todennäköisesti ei ole käynyt Seinäjokea kauempana. Ruoka oli ok mutta siihenpä se jäikin. Likaisten astioitten vieressä syödessä.Hohhoijaa!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 25.02.2015
Rating: 0

Asiakaspalvelu oli ERITTÄIN töykeää. Olen käynyt asiakkaana useammankin kerran ja asiakaspalvelu on ollut aina enemmän tai vähemmän tylyä mutta viimeisimmät vierailut ovat olleet jotain aivan käsittämätöntä. Lisäksi siisteydessä on parannettavaa. Paikka lähes tyhjä mutta likaisia astioita monessa pöydässä. Ruoka on ollut aina hyvää mutta jos palvelu on tuollaista niin loppuu kyllä käyminen tässä paikassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 01.01.2015
Rating: 1

Ehdottomasti yksi parhaista kiinalaisista, jossa olen käynyt. Kana valkosipulikastikkeessa on kerrassaan taivaallinen. Palvelu on mielestäni ystävällistä. Täytyy muistaa, että omistaja ei ole syntynyt Suomessa, joten hänen puhetapansa on kenties kulttuurilleen ominainen. Lähdemme avokin kanssa aina silloin tällöin tunnin ajomatkan takaa Seinäjoelle, jotta pääsemme syömään vakioannoksiamme.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.10.2014
Rating: 1

Community

Fans (7)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Kauppatori 1-3 (Torikeskus), 60100 Seinäjoki - Route
(06) 414 7686

Options