Opens at 17:00

Sorsanpesä A la Carte

Rating 1 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (10)

TILAUSRAVINTOLAILTA: Yhdistyksemme vuosijuhlaillallinen. Ymmärrän, että on vaikea tarjoilla 230 ihmiselle ruuat kuumina, mutta kun menu ja tulijamäärä on etukäteen tiedossa tulisi ruuan edes aineksiltaan olla sitä mitä luvataan tai edes muuten asiallista. Ravintopetos? Ainakin totaalinen riman alitus: vertaa tuotosta luvattuun menuun. Muka filettä eli ohut viipale kuivaa, kylmää sitkeää paistia ja, liian pippurinen valmiskastike, rupiset perunat, mauttomat vihannekset, kananmunan makuinen juustokakku ja sen seurana maaiman laihin kahvi. Kyseisessä tilaisuudessa ei siis ollut oikein mahdollisuutta palauttaa annosta ja pyytää vaikka hampurilainen tilalle. Kannustava kritiikki seuraavaksi: Kannattaisi varmaan jatkossa keskittyä ydinliiketoimintaan eli lonkeron ja siiderin myyntiin nuorisolle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Seinäjoen tyylikkäin ravintola ja parhaimmat näkymät, mutta ruoka ei yllä aivan samalle tasolle vaikka hyvää onkin.

Söin kolmen ruokalajin illallisen etanapannun, härkätournedos ja uppopaistettua voitakinaa jäätelön kera. Kaikki annokset olivat hyvin tehtyä ehkä pääruoka oli aavistuksen suolainen, mutta lisukkeet (kaali, vihannekset) sopivat portviini kastikkeen kanssa tosi hyvin.

Ravintola on sisältä upeasti sisustettu ja automaattipiano soittaa taustalla mukavaa tunnelmamusiikkia. Ikkunasta avautuu Seinäjoen upein maisema. Tunnelmaltaan parasta mitä Seinäjoelta saa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 11.06.2015
Rating: 0

Pikkujouluruoka ei ollut mistään kotoisin. Kanapalat ylikypsiä ja jauhoisia. Kaikki purtavat mauttomia. Ensimmäistä kertaa jäi punkku juomatta, koska oli niin karseaa. Ei anna hyvää kuvaa jos kaataa punkkua valkkarilasiin ja toisinpäin. Muutenkin oli vähän sähläämistä. Ensin pyydetään syömään ja vedetään jo pienen jonon muodostuttua kutsu takaisin. Hienosti oli kuitenki aseteltu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.11.2013
Rating: 0

Hyvät ruoat ja halvat juomat. Palvelu varsinkin baarin puolella aivan järkyttävän huonoa. Pari kertaa yövytty, mutta kolmatta ei tule ihan vain huonon asiakaspavelun takia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.05.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 21.07.2011
Rating: 0

Uusittu Sorsanpesä on mennyt tyyliltään hienoon suuntaan, ravintolaa voi kehua tyylikkääksi. Listalla vaikuttaisi olevan ihan hyvää perusruokaa, mutta ikävä kyllä hinnoittelu on täysin epärealistista ja lista on turhan suppea. Maut tuntuvat olevan kohdallaan. Pippuripihvissä oli oikein maistuva ja pehmeän kermainen kastike ja kypsyyskin kohdallaan. Seuralaisen syömä nieriäkin maistui hyvältä, mutta mitä järkeä on tarjota filee nahkoineen, jos sen rapeaksi paistetun nahan laittaa lautaselle alaspäin vettymään kastikkeessa? Vielä hinnoittelusta: liki neljäkymppiä lihapääruuasta on järjetöntä. Sillä saa Seinäjoellakin jo menun ihan oikeasti hyvästä ravintolasta, vaikkapa Uppalasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 30.05.2011
Rating: 1

isänpäivä lounas aivan mahtavaa ruokaa oli ei muistu mieleen että olis vastaan tullu mitään vastaavaa ikinä! ! kalaa en yleensä syö niin nyt oli pakko ottaa sitäkin lisää kun oli niin hyvää!! suosittelen kaikille!!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 15.11.2010
Rating: 0

Pippuripihvi on ehdotonta eliittiä Suomessa ja kannattaa myös kysyä päivän erikoisvaihtoehtoja ruokalistan ulkopuolelta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.11.2010
Rating: -2

Erinomaiset katkarapuvartaat ja lammas oli mahtavan pehmeää ja suussa sulavaa. Näkymätön flyygelin soittaja oli myös mukava elämys ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 19.10.2010
Rating: 1

Lista saisi tulevaisuudessa olla kattavampi. Enemmän ruokia listalle.
Miljöö oli todella upea ja ruoka mitä söimme, niin todella hyvää!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 18.10.2010
Rating: 2

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Törnäväntie 27, 60200 Seinäjoki - Route
020 741 8181
http://www.sorsanpesa.fi

Options