Unknown

Thaimaalainen Panfaasai

Rating 4.2 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (30)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Panfaasain lounasbuffet testattu. Meinasi olla vähän tulista, kun lisäsin ruokaan itse vielä chiliä, mutta hyvää oli. Alkukeittokin oli herkullista. Salaattipöytä oli hiukan mielikuvitukseton ja tuoreita hedelmiä olisi voinut olla enemmänkin tarjolla, mutta sain mielestäni 8,50 eurolle kuitenkin hyvin vastiketta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 26.10.2015
Rating: 0

Ruoka on hyvää, mutta valitettavasti usein ruoka-astiat ovat melko tyhjillään. Ruokaa kyllä tuodaan lisää kun sitä pyytää. Henkilökunta on ystävällistä ja lapsimyönteistä. Alle kaksivuotiaille lounas on ilmainen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 24.07.2014
Rating: 0

Minullekin paikka oli positiivinen yllätys, ruoka oli erinomaista. Ruokaastiat olivat tosin aika tyhjillään, mutta kiireisin lounasaika oli mennyt juuri. Aion todellakin mennä toisen kerran ja suosittelen kaikille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.03.2014
Rating: 0

Positiivinen yllätys. Ravintola on hillitysti sisustettu, melkeinpä mukava. Taustalla soi vaimea harppumusiikki ja tunnelma on muutenkin hiljainen ja rauhallinen. Ruoka oli todella hyvää, mutta yhdyn monien muiden moitteeseen siitä, että astiat olivat turhan tyhjiä. Välillä tuotiin hieman täydennystä, mutta silti jäi vähän outo olo tuollaisesta. Kevätrullat erinomaisia, paistettu riisi vähän turhan koppuraista, muuten ei sanomista. Alkusalaateissa saisi käyttää vähän mielikuvitusta, porkkanaraaste ja fetajuusto jne jne ei oikein tunnu sopivan paikkkaan. Jälkkärikahvi tai tee. Suosittelen ilman muuta kokeilemaan paikkaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.02.2014
Rating: 0

Siisti paikka, ystävällinen ja nopea palvelu, otin Take Away nuudeli annoksen. Suosittelisin tätä paikkaa!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 21.01.2014
Rating: 0

Ruoka oli erinomaista, hetkellinen makumatka Thaimaan lämpöön. Ravintolan tunnelma saisi olla lämminhenkisempi. Mutta todella hyvää ruokaa! Ehdottomasti menen uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 19.12.2013
Rating: 0

Ollaan käyty useamman kerran ja aina paikka on jostain syystä melko tyhjillään. Sjoen ruokapaikat on käyty läpi ja täällä on hinta ja laatu kohdillaan. Suosittelen testaamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 01.07.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.05.2013
Rating: 0

Ruoka oli hyvää, mutta sitä oli liian vähän. Mainostetaan, että lounas on klo 15 asti. Kuitenkin jo 12 jälkeen lähes puolet ruoka-astioista tyhjiä ja keittiöstä tuotiin aina tietyn ajan välein kipollinen lisää. Ymmärrän tietysti, että hukkaan ei kannata tehdä, mutta suomalaisen makuun ei ole se, että buffet-pöytä ammottaa tyhjyyttään, kuitenkin kun maksaa normihinnan siitä. Eli ihan kaikkia, mitä piti olla tarjolla, ei päässyt maistamaan, kun astiat tyhjiä. Ruoka oli maukasta, mutta en kyllä tämän kokemuksen perusteella enää toiste mene. Seinäjoella on onneksi toinenkin thai-ravintola, missä ruoka ei lopu kesken.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 20.02.2013
Rating: 1

Nice place for buffet lunch, quick service, however the food is not spectacular but tastes good.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.01.2013
Rating: 0

Community

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Puistopolku 15, 60100 Seinäjoki - Route
06-4144544

Options


googleMapsPlatformApiKey