Latest reviews: Sipoo

mustatorvi
1 review

Mukava paikka ja hyvä palvelu. Hyvä meze-valikoima, erinomaisen maukkaita lammasannoksia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 07.01.2018
Rating: 0
Delimore
4 reviews

Uusi sushi-ravintola Sipoossa. Saanut muilla sivustoilla monilta asiakkailta erittäin hyvää palautetta.

Ehkä itse osuin paikalle väärään aikaan lounasajan päätteeksi, mutta sushien riisi oli siinä vaiheessa samaa tasoa, kuin marketeista saatavissa kylmäsäilytetyissä sushiseteissä: kokemus ei ollut laadullisesti lainkaan riittävä, eikä ole houkuttanut minua uusintakäyntiin.

Kuitenkin todella toivon miellyttävältä omistajapariskunnalta onnistumista ravintolansa vakiinnuttamisessa Nikkilän harvalukuisten ruokaravintoloiden joukkoon: tämän tyyppinen paikka olisi Nikkilään erittäin tervetullut!

Siksi neuvoisin olemaan laadun suhteen täysin tinkimätön aina ja joka kerta. Ehkä jopa suosittelisin omistajapariskunnalle vierailua johonkin pääkaupunkimme paikkansa jo vakiinnuttaneista laatu-sushiravintoloista, sillä näillä hinnoilla pitäisi kyllä pystyä jokseenkin vastaavaan laatutasoon täälläkin. Sitä paitsi: tämän tyyppisen paikan pidempiaikaisen menestymisen voi näin pienellä paikkakunnalla mahdollistaa vain niin hyvä laatu, että se houkuttelee samat ihmiset käymään uudelleen ja uudelleen!

Koska konsepti on muuten niin kiva, ehkä kuitenkin vielä annan tälle paikalle toisen mahdollisuuden.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 22.12.2017
Rating: 0
Delimore
4 reviews

Lounasravintolanana tämä on epätavanomaisen laadukas. Olipa listalla melkein mitä tahansa, se on aina todella hyvin tehtyä ja maukasta. Tarjolla on aina useampi vaihtoehto. Lounaaseen kuuluva salaattipöytä on yksi parhaista - eikä todellakaan pelkkä salaatti-/raastepöytä. Erityisruokavaliot on hyvin huomioitu.

Minulla ei ole kokemusta ravintolan tilausravintola- / catering-toiminnasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.12.2017
Rating: 0
jonesl
17 reviews

Uudenmaan currypaikkojen kartoittaminen jatkui pienen tauon jäkeen Sipoossa. Neljän hengen seurueemme testasi meat thalin, vegetable thalin, butter chickenin ja palak panirin. Ruoka oli hyvää ja tuoretta, ja annokset katosivat lautasilta. Tosin jokaista annosta vaivasi melkoisen vaisu makumaailma. En tarkoita chilin puutetta, tulisuus on toinen asia vaan mausteisuuden vähäisyyttä.

Butter chicken oli eksoottinen, en ole koskaan nähnyt niin punaista kastiketta, enkä myöskään maistanut moista bc-annosta. Pohjalla oli tuttu maku, mutten saa päähäni mikä. Mielessä pyörii muutaman vuoden takainen kotiin jostain hankittu mausteseos, joka on tietysti loppunut, enkä pääse tarkistamaan asiaa. Kannattaa kokeilla, ei annos huono ollut vain erilainen.

Naan oli lämpimänä hyvää, jäähdyttyään toimi kastikkeen kaapimiseen oivallisesti.

Siisti sisutus, ei kyllä kovinkaan persoonallinen, tarjoilu pelasi - tilaa oli, ei tarvinnut ryntäillä - ja kun ruoka oli jees, voin poiketa toisenkin kerran kulmille osuessani, kokonaisuus oli reilusti plussan puolella.

Miinuksena juomalistan heikkous ja hintataso. Pikkupullo Karhua melkein vitosen ja Tuborg(?) taisi olla kutosen arvoinen. Pahasti liikaa, sanoisin. Curryn kaverina voisi olla tarjolla huomattavasti maukkaampia olutvaihtoehtoja kuin bulkkilager. Hintataso oli muutenkin hivenen korkea, itse asiassa Helsingin ja Turun keskustassa saattaa selvitä halvemmalla! Yhdeksäntoista euron hinta on keskiarvo annoksistamme, ja mielestäni se on liikaa, valitan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 13.10.2017
Rating: 0