Opens at 12:00

Ristorante Renna

Rating 3.2 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pizza oli todella hyvä, hyvä rapea pohja ja täytteet tasapainossa. Palvelu nopeaa ja rentoa. Ainoa miinus oli tiramisu, maku oli hyvä, mutta keksi oli turhan kova. Kahtena ruskana käynyt ja palaan varmasti uudestaan. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 21.09.2015
Rating: 0

Rennan lankkupizza illalliseksi. 13.04.2014: Turistikeskuksen ytimessä sijaitseva ravintola on sisustettu vähän niin ja näin eikä tunnelma ole romanttisiin illallisiin sopivin mahdollinen. Kaveriporukan alkuillan peijaisiin syöttölä sen sijaan sopii erinomaisesti.

Pizzoja ja pastoja on listalla maltillinen määrä, i-s-o-t propsit rohkeudesta rakentaa tälle asiakaskunnalle melko eksoottisiakin makuyhdistelmiä. Valitsemani pitsa numero neljä tarjoiltiin paikan muiden liuskojen tapaan puiselta suorakulmion muotoiselta alustalta - täytteinä mm. kananmunaa ja chorizoa. Koko riittävä ja maku yllättävänkin hyvä. Jälkiruoaksi valikoitunut tiramisu vähän pliisu, ohessa tarjoillut karpalot pelastivat paljon. Talon kalliimpikin laseittain tarjoiltava punaviini laadultaan arveluttava.

Tarjoilu ystävällistä. Vierailemisen arvoinen paikka sijainnistaan ja sisustuksestaan huolimatta.

Lisäys 28.04.2015: Sisustus ja palvelu edelleen vähän meh mutta paikan pizzoja on kyllä pakko kehua - SkifferitPuttesitSitkot ja muut on testattu mutta juuri minulle Rennan lätty on se maan paras. Viinilistakin petraantunut, asiaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 28.04.2015
Rating: 0

Paikka ei sovellu kiireisellä aikataululla oleville/ nälkäisille. Pöytään pääsi kyllä heti mutta ruokaa joutui odottamaan 1,5h. Tarjoilijat eivät antaneet tilannetiedotetta eivätkä pahoitelleet viivettä mitenkään. Todella suuri pettymys palveluna.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 05.03.2015
Rating: 0

Petyimme. Tilasimme kaikille pastat. Ruoan valmistuminen kesti todella, todella kauan. Nälkäisille paikka on huono vaihtoehto myös siksi, koska annokset ovat pieniä. Palvelu oli huonoa ja väkinäistä. Tarjoilija unohtu kaikki pyytämämme asiat ketsupista pilleihin. Harmitti maksaa laskua tämän kokemuksen jälkeen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.12.2014
Rating: 0

Piristävä kokemus Levin ravintolatarjontaan. Tänne voi mennä omallakin rahalla syömään ja Pizzat olivat oikeasti hyvät. Levin parhaat pizzat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.11.2014
Rating: 0

Pasta-annos pienen vaellusreissun jälkeen. Ehkä annos viiniä, jälkkäri ja sitten mökille takaisin. Loistava idea. Lyhyt ja vähän tuotteita sisältävä listakin vaikutti kivalta.

Nojoo, täysin ylikypsäksi keitetyn mutta kylmän ja oikeastaan aika pahan makuisen (kulinaariset termit sivuun nyt, jäi vaan olo, että ruoka oli huonoa) pastamössön jälkeen kävi sääliksi viereiseen pöytään istuneita merkkipäivän viettäjiä.

Tosin toisen naapuripöydän pitsa näytti ihan pitsalta, tarjoiluvatikin oli hauska korokemalli.

Ei voi vaatia ihmeitä turistikylän ravintolalta offseason-aikaan ja hintakin oli Leville ok. Kaiken kaikkiaan ruokailu tuntui vaan ajanhukalta, annoskoko ei riittäny kalorimäärää palauttamaan ja maku oli mitä oli.

Sirkasta löytyi kuitenkin ketjuravintoloiden lisäksi muitakin varmoja ruokailupaikkoja, joten Renna jäi viikon lomamatkan ainoaksi miinaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 04.11.2014
Rating: 0

Anti-pasto salaatti herkullinen. Pizzat tarjoillaan lankulta mikä on erikoinen ja toimiva ratkaisu. Poro, leipäjuusto + puolukka pizza maistui erittäin hyvin - rapea pohja, vähärasvainen ja erikoinen yhdistelmä Lapin tyyliin.

Palvelu oli ystävällistä ja asiakkaasta huolehtivaa. Suosittelen +++++

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 21.04.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hiihtäjänkuja 10, 99130 Sirkka - Route
016 6510 500
http://www.hulluporo.fi/poro/esivu.php?id=920&kieli=fi

Options