Unknown

Teboil Kivihovi

Rating 1 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kivihovin Teboililla ei näköjään tarvitse maksaa omia eikä perheenjäsenten ruoka-annoksia? ? Ei kun kaikki nälkäiset sinne nauttimaan ilmaisia "juoksulounaita".

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2014
Rating: 0

4. 10.2014. Lohta karmeessa sotku kastikkeessa. Janssonin kiusaus kuivaa anjoviksesta ei vilaustakaan. Lihapataa joka ei maistunut miltään. Muusi kittiä. Ei kannata syödä buffasta!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.10.2014
Rating: 0

Tultiin laivalta ja aateltiin syödä Kivihovissa eikä laivalla. Kyllä kaduimme päätöstä.Söimme lounas buffetista su.20.7-14 noin klo:16.30.Ruokana oli uuni lohta joka oli niin kuivaa ja aivan mautonta ja kievinkanaa joka oli myös niin kuivaa ettei veitsen kanssa saanut poikki.Muusia ja perunoita sekä pinaattikastike missä oli kuori päällä.Salaattipöytä oli lähes tyhjä ei sal.kastiketta ja vesi aivan lämmintä.Kokemus pöydästä oli kamala ymmärrän toki että on kiire mutta pitää hallita kuitenkin,että tarjottavat tuotteet ovat syöntikelpoisia sillä hinta oli kuitenkin korkea tarjontaan nähden.Olen käynyt kerran aiemminkin syömässä ja silloin sain annokseni 2 kertaa väärin kolmannella kerralla kokki kovalla äänellä huusi että mikä siinä nyt on väärin huh huh mitä asiakaspalvelua.Tarjoilija tuli ja heitti tarjottimeen leikkeen hinnan kommentoimatta mitenkään tapahtumaa.Asiakkaita näyttää teillä kyllä riittävän,mutta kannattaa kuitenkin muistaa että tyytyväiset asiakkaat ovat kaikkein parasta mainosta.Panostakaa ruoan laatuun ja pyrkikää,etta buffee pöytäkin niin kauan kuin on tarjolla on syomäkelpoista ja ennenkaikkea kaunista katseltavaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.07.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Bulevardi 10, 25410 Suomusjärvi - Route

Options