Serving brunch

Dabbal

Rating 4.2 / 5

Customer experience

Child friendly
Special diets

Reviews (6)

Itsenäisyyspäivän ruokailu onnistuneesti hyvässä seurassa, hyvän ruoan ja juoman yhdistelmä sekä ammattitaitoinen henkilökunta niin salissa kuin keittiössä. suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 57€ Added: 11.12.2017
Rating: 0

ruokailuun olimme varanneet aikaa 2h 30 min ennen teatteria. meitä 4 henkeä.
tarjoilu / keittäminen oli tosi hidasta. kellon käydessä jouduimme hoputtamaan, silti emme ehtineet jälkiruokaa.

ihmisten puheen pälätys oli niin kova-äänistä, ettei kuullut pöytäkaverin sanomaa.

harmittava kokemus, vaikka ruoka oli ihan syötävää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 53€ Added: 28.10.2017
Rating: 0

Odotin kliseistä Lappi-kokemusta puikulaperunoineen ja neljän tuulen hattuineen. Olin positiivisesti yllättänyt, kun ruoka olikin modernia ja rohkeaa. Listalla on fine diningia, mutta myös hieman tutumpia ja turvallisempia annoksia, mikä on hyvä valinta, onhan kyseessä kuitenkin hotellin ravintola. Etenkin alkupalakala oli loistava. Pääruoassa taso vähän notkahti, mutta ei romahtanut, ja jälkiruoka oli taas iloinen yllätys. Viinit olivat erittäin hyvät. Palvelu oli hiukan ujoa, mutta ystävällistä.

Uskallan rankata tämän koko Tampereen parhaaksi hotelliravintolaksi. Koko arvostelu kuvineen Savusuolaa-blogissa:

http://www.savusuolaa.fi/ravintola_arvostelut/lapin-rohkeampia-makuja-dabbalissa/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 27.09.2016
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

4 hengen seurue, josta kaikki erittäin tyytyväisiä käyntiin. Lapin alkupalat niin runsaat, että riitti kahdelle jaettavaksi. Pääruokana flank steak, joka oli todella pehmää ja herkullista, samoin poronpotka. Tarjoilu erittäin ystävällistä ja toimivaa, kaikenkaikkiaan positiivinen käynti. Plussaa erityisesti lämpimistä lautasista joilla ruoka tarjoiltiin,

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 20.12.2015
Rating: 0

Palvelu aivan käsittämättömän huonoa, meitä oli 12 hengen seurue, juomatilaukset kesti ottaa ylös 15 min, sen jälkeen odotettiin 20 min että saatiin ruokalistan koska ne oli varattuja. Tilasimme toiset juomat odotellessa. Taas odotimme 20 min juomia. Juomien tullessa kerroimme että olemme valmiita tilaamaan, johon tarjoilija vastasi että hetki hän ottaa kynän ja paperia. Kului 12 minuuttia hakea kynää ja paperia.... Kun aloimme tehdä lähtöä tuli tarjpilijan kolleega ottamaan tilauksia ja kertoi että ruuat saa mutta 2 tuntia voi kulua... Lopulta saimme keittiön tervehdyksen ja tilattujen menujen alkuruuat. Harmi vaan että ruokiiin liitetyt suositusviinit tarjoiltiin 5 min sen jälkeen kun ruuat oli jo syöty. Nyt sit odotellaan pääruokia. Nyt on tunti kulunut... Illan kruunasi tarjoilijan yhden seurueen jäsenemme päälle kaatamalla olut...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.11.2015
Rating: 0

Erittäin positiivinen hotelliravintola. Olimme vaimoni kanssatäällä syömässä tiistai-iltana. Piti mennä jo par viikkoa sitten, mutta lista ei vaikuttanut kovin kiehtovalta.

Aluksi keittiöstä tuli tervehdyksenä pienet keitot heidän itse tekemiensä leipien kanssa ja maku oli herkulinen.

Alkuruokana söimme Inarijärven siikaa ja piparjuurta. Kala oli loistavaa, samaten piparjuuritahna, mäti oli tuoretta ja maukasta, kaikin puolin onnistunut.

Pääruokana söimme poronpotkaa ja palsternakkaa, sekä Inarijärven rautua ja kukkakaalia.

Liharuokia emme yleensä ravintolassa syö, mutta poro oli ehdottoman mureaa ja maukasta, puikulaperunapyree samettista, samaten palsternakka ja muut lisukkeeet. Toinen pääruokamme siika olisi voinut olla hieman lyhyemmän aikaa pannulla, mutta sen maku oli kuitenkin hyvä. Paahdettua kukkakaalia löytyi lautaselta 10 cent kolikon kokoinen pala, lieneekö ollut loppu, kun oli korvattu fenkolilla. Kuningasrapukastike oli myös maukas.

Jälkiruoaksi otimme kuusenkerkkää ja sitruunaa. Kuusenkerkkäsiirappi oli herkullista, creme brule suussa sulavaa ja jäätelössä sopiva kuusenkerkkäisyys.

Tarjoilija oli ystävällinen, mutta vesikannu ei meinannut täyttyä automaattisesti. Uskallan suositella kuitenkin, ruoka on hyvä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 29.10.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere - Route
040 7311004
http://ww.dabbal.fi

Options