Unknown

Dapino's Pizza Cafe

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävellyn ylämäen arvoinen.
Keskivertokebabit nautittu. Analyysit sikseen. Ajoi asiansa aamun aikaisina tunteina. Miljöö ei nautinnollisena mieleen jäänyt. Ei myöskään hurja salaattipöytä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 03.10.2015
Rating: 0

Hain tänään ensimmäistä kertaa rullakebabin täältä. Pahvilaatikossa jossa kuljetin kebabin huomasin kotona yllätyksen: kebabrulla oli 2/3 laatikon pituudesta. Pienin "rullakebab" mitä olen ikinä nähny.

Leipä oli normaali Taco -leipä ja sen sisällä oli kovaa kylmää kebabbia, oregaanolle maistuvaa kastiketta ja ketsuppia. Tietenkin rulla hajosi välittömästi lautaselle. Mitä ihmeen paskaa 8€:lla myydään?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.03.2015
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 04.02.2015
Rating: 0

Olen testannut paikkaa kaksi kertaa suositusten innoittamana. Molemmilla kerroilla olen saanut mukaani keskivertolätyn, joka ei ole tarjonnut suurempaa elämystä. Itsenäisyydenkadun paikoista tämä on todennäköisesti paras, mutta sillä ei vielä neljään tähteen ylletä. Hyvä paikka siis yölliseen ruokailuun. Palvelu on ollut ystävällistä molemmilla kerroilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.01.2015
Rating: -1

Olen käynyt useampaan kertaan kyseisessä paikassa ja olen ollut todella tyytyväinen, mutta kun viimeksi kävin siellä, pizzoja tekemässä olikin tutun miehen sijaan hänen vaimonsa(?). Pizza oli pettymys. Pohja oli hieman raaka ja todella sitkeä, Täytteitä ja etenkin juustoa oli normaalia vähemmän. Muutenkaan pizza ei maistunut kovin hyvältä. Harmittaa kun yleensä pizza on ollut todella hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.04.2014
Rating: -1

Ulkokuori pettää. Yksi Tampereen parhaista pizzapaikoista, pohja maistuu oikealle pizzapohjalle ja täytteet ovat laadukkaita. Pizzat eivät tosin ole erityisen isoja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.01.2014
Rating: 0

King of the pizza indeed. Henkilökunta on niin mielettömän mukavaa. Minusta se on mahtavaa, että vaikka asiakas olisi kuinka huppelissa ja yöaikaan sattunut pahimpaan ruuhkaan niin silti saa ystävällistä palvelua. Ja tietysti kiva että pitsavalikoima on niin monipuolinen, aina voi koittaa jotain uutta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.11.2013
Rating: -1

Pieni asiallinen pizzeria. Mehevä pizza, kiitos. Hieman epäsiisti vaikutelma jäi, mutta pizza oli parasta mitä olen syönyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 01.11.2013
Rating: -1

Yksi suurimmista yllättäjistä Tampereella. Ystävä oli kehunut paikkaa, joten päätimme mennä avomieheni kanssa testaamaan.
Asiallinen ja ystävällinen palvelu.
Pizzat olivat ravintola tasoa. Tuoreita yrttejä ripoteltu päälle ja pohja onnistunut.
Lyö kyllä ehdottomasti muut peruspizzeriat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.10.2013
Rating: 1

Community

Images


Location

Itsenäisyydenkatu 1, 33100 Tampere - Route
044 282 5559