Opens at 15:00

Gastropub Nordic

gastropub
Rating 4 / 5

Gastropub Nordic is a cosy Scandinavian style gastropub in the centre of Tampere. We serve Scandinavian style food and beverages and our specialities are Nordic microbrewery products, but we also have drinks from other countries. Our kitchen serves Nordic flavors with reasonable price. The kitchen is open daily until midnight and we have a menu also in English.


Reviews (33)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lauantain aamupäivänä leppoisa tunnelma. Tilattiin riistapullat ja oluet (pils ja virolainen ipa). Olemme jonkinsortin nipoja mitä lihapulliin tulee mutta Nordic vetää meiltä maton jalkojen alta: jo aiemmin mainioista on tullut kenties vielä parempia! Riistapullissa koostumus täydellinen, maustettu niin hyvin kuin voi kuvitella ja vielä kastike sopivan täyteläinen vaikkei tippaakaan raskas. Muusi hyvää! Ainoa pikku parannuksen aihe, joka tuli mieleen: salaatin voisi tarjoilla alkuun vaikka leivän kanssa ja pullien oheen sitten perinteinen puolukka ja suolakurkku. Salaatissa olleet mummonkurkut muuten älyttömän hyviä! Kiitos! Tänne on pakko tulla uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.08.2016
Rating: 0

Oikein miellyttävä paikka. Erittäin hyvä, joviaali ja ystävällinen palvelu. Pub-ruoka huomattavasti keskimääräistä tasokkaampaa. Hinta/laatu suhde kohdillaan. Myös erittäin viihtyisä paikka. Mukava istua iltaa. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.01.2015
Rating: -1

Viihtyisä pub josta saa aina laadukasta palvelua, taatusti hyvää kotiruokaa ja juomavalikoimasta löytyy kaikille sopiva vaihtoehto. Maistiaisia tarjoillaan juomista! Kestosuosikki jota on helppo suositella vaikka aloituspaikaksi ja/tai kesken iltaa helppo poiketa hakemaan täytettä mahan pohjille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 02.12.2014
Rating: 0

Pieneen nälkään annokset menettelee. Suppea valikoima hanassa ja pullo-osastokin jättää toivomisen varaa. Asioin jatkossakin tuulensuussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 30.11.2014
Rating: 1

Ankka on aivan uskomattoman hyvää, erityisesti halpaan hintaansa nähden. Muissakaan annoksissa ei valittamista. Olutvalikoima on todella laaja ja juomista saa hyvät suositukset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 04.07.2014
Rating: 0

Tyylikkäästi teemoitettu ja viihtyisä gastropub, joka tarjoaa maukasta ja mutkatonta ruokaa pieneen ja keskisuureen nälkään. Pohjoismaisuus on otettu paikan suunnittelussa huomioon astioita myöten. Eihän tämä mitään huippuhienoa ravintolaruokaa ole, vaan hyvää kotiruokatyyppistä hiukopalaa oluenjuonnin lomaan. Kertaakaan en ole joutunut pettymään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 01.06.2014
Rating: -1

Loistava paikka. Hinta-laatu kerrassaan erinomainen, palvelu ja olutvalikoima omassa lajissaa paikkakunnan paras!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.04.2014
Rating: -1

Keittiön käry tunki voimaana päälle. Vaihdoimme pöytää lähemmäs ovea, jossa toivoimme parempaa ilmas. Oliko liesituuletin rikki? Tuntui, että vaatteisiin jäi ruoan käry. Palvelu aika hidasta. Ruoka ok.


     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 20.09.2013
Rating: -2

Mainio palvelu, maistuva ruoka ja hyviä oluita. Tässä paikassa on tullut vierailtua paljon ja en muista milloin en olisi ollut tyytyväinen. Ruoka on perusvarmaa tavaraa, juuri sitä mitä lupaakin. Olutvalikoimasta löytyy aina jotain maistettavaa ja tiskin takana myös tunnetaan tuotteet. Suuri plussa siitä, että hanaoluesta tarjotaan maistiainen, jos on epävarma valinnasta. Ja ehkä vielä suurempi plussa tiskin takana hymyilevästä kaljupäisestä tukevasta herrasta, jonka asiakaspalvelusta voisi moni ottaa mallia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.08.2013
Rating: 0

Herkkuni Nordicissa on aina ruisreino kanalla ja mustaleima juustolla. Todella hyvää! Ruuan seuraksi ammattitaitoisilta baarimikoilta saa vinkkiä juomasta.

Palvelu on hyvää ja rentoa. Lisäplussaa kivasta tilasta, terassista ja musiikista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.07.2013
Rating: 0


Location

Otavalankatu 3, 33100 Tampere - Route
(03) 2121 766
http://www.gastropub.net/nordic/

Options