Opens at 11:00

Peso

Rating 3.9 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvä paikka johon on mukava tulla vaikka autolla. Ruuan laatu vaihtelee jonkin verran. Välillä saa todella hyvää välillä vähän heikompaa. Joka kerta lautanen on tullut syötyä tyhjäksi. Iso plussa tomaattikeitosta jota voi hakea alkupalaksi. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä ravintolaa varsinkin jos tulinen ruoka on lähellä sydäntäsi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.03.2016
Rating: 0

Kävimme tarjouksen takia syömässä mieheni kanssa hampurilaisannokset. Aivan kamalan mauttomat. Hampurilainen oli surkea lätty jonka pihvi oli todella kuiva maustamaton. Ranskalaiset olivat mauttomia ja rasvaisia. Ei tarvitse mennä toista kertaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 21.10.2015
Rating: 0

Sijaintina Tesoma antaa virheellisen oletusarvion ravintolasta. Ruoka on hyvää, paikka on siisti ja ystävällinen palvelu. Peson tomaattikeitto, joka on alkusalaatin tilalla, on todella hyvää! Suosittelen!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.04.2015
Rating: 0

Edelleen hyvä paikka.

Alkuruoaksi otin ehkä liiankin tutu sipulirenkaat ja juustotäytteiset jalapenot. Nämä ovat joka paikassa suunnilleen samanlaisia. Kiva yllätys oli se, että ilmaiseksi sai myös lautasellisen chilillä maustettua tomaattikeittoa.

Savujuustoinen pekoniburger oli hyvää sekin. Ei liian rasvaista vaan hyvät perusmaut.

Tämä oli jo 10 kerta Pesossa. Juttu ei ole välttämättä älyttömän hyvä ruoka vaan se, että siellä hinta ja laatu täsmäävät juuri oikealla tavalla. Tähtiasiakaskortilla moni annos irtoaa selkeästi normaalia halvemmalla.

Palvelu oli tälläkin kertaa nopeaa. Uudestaan tulee mentyä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 05.01.2015
Rating: 0

Ollaan haettu muutaman kerran take away-annokset kyseisestä paikasta. Ensimmäisellä kerralla tilasimme wingsejä, jotka olivat erinomaisia. Toisella kerralla tilasimme tortilloja ja pekonibroilerin. Tällä kertaa pettymys oli todella suuri! Kotiin päästyämme avasimme laatikot: 1 pieni tortilla, jossa täytettä ei juuri lainkaan. En usko että tortillalätty oli edes medium kokoinen. Maku oli kyllä hyvä mutta ei siitä nälkä lähtenyt! No mieheni annos oli vieläkin kamalampi. Pekonibroileri oli n. puolikkaan (n.100g) kokoinen kanapihvi, joka oli kietaistu yhteen pekoniin. Kastiketta tai muita lisukkeita ei näkynyt lainkaan. Ja kaiken huippu oli se, että annoksessa oli yhteensä 4 (!) ranskalaista. Ja ruoka oli kuitenkin maksanut n. 15e/hlö Kyllä tuolla hintaa olettaisi saavansa mahansa täyteen.. Ei voinut muuta kuin lähteä läheiseen kebabbilaan hakemaan lisää ruokaa sillä kummallekkin jäi hirveä nälkä. En tiedä sitten miten paikanpäällä annoskoko toteutuu, mutta älkää hyvät ihmiset hakeko ainakaan take away annoksia paikasta mukaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.11.2014
Rating: 0

Todella viihtyisä ja kiva paikka, vakkariravintola Treella. Mukavat loossit ja kiva sisustus. Plussaa tomaattikeitosta, jota saa syksyisin/talvisin alkuruokana ilman lisämaksua, todella hyvää! Miinusta siitä, että välillä voi kestää kauankin ruuan saaminen pöytiin, vaikka kyse olisikin vain perusburgereista. Palvelu kuitenkin ystävällistä ja ruokalista todella hyvä, suosittelen lämpimästi kaikille! Uusi "burger tuning" -konsepti hieno oivallus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.11.2014
Rating: 0

Loistava ja nopea asiakaspalvelu. Tarjoilija oli supermukava, jätimme jopa tippiä, vaikkemme yleensä niin tee! Otimme alkuruoaksi kahdelle hengelle viisi siipeä, vaikka ne normaalisti ovatkin pääruokaa. Siitä huolimatta annos tuli alle viidessä minuutissa! Pääruoaksi otimme burgerit, jotka olivat hinta-laatusuhteeltaan mahtavia. Erityisen maukkaita olivat aterian ristikkoperunat. Texmex-ravintolaan sopiva sisustus. Positiivinen yllätys. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.10.2014
Rating: 0

Tampereen parhaaksi rankattua texmex paikkaa kohtaan oli suuret odotukset. Sisustus ja tunnelma plussaa, hitaus(45min perusburgeri) miinusta. Ruoka sitä samaa kuin muissa vastaavissa, alkupala nachoja keskimääräistä vähemmän ja salsa valjua. Sämpylät perus teollisuuskamaa, pihvit ja ranut hyvät. Kokonaisarvosana keskiverto.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 25.08.2013
Rating: -1

Nopein koskaan saamani palvelu, mietin jopa tippaamista vaikkei se kuulukaan tapoihini. Siivet olivat hyviä, tai ehkä jopa erinomaisia, fingerfood muuten ihan peruskauraa. Burgeri oli raikas, ehkä keskivertoburgeria hieman parempi, muttei kuitenkaan huomattavan erinomainen. Hinta-laatusuhteeltaan ruoka oli varsin suositeltavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 10.08.2013
Rating: 0

Tampereen paras siipiravintola - pesee Hookin ja Siipiweikot mennen tullen, eikä tarvitse jonottaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.07.2013
Rating: -1

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Tesoman valtatie 37, 33310 Tampere - Route
(03) 3450099
http://www.peso.fi

Options