Opens at 12:00

Söpö Himalaya

Nepalilainen Ravintola
Rating 4.1 / 5

Söpö Himalaya on nepalilainen ravintola. Sijaitsemme Tampereen rautatieaseman luona, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 2.

Ruokalistamme on monipuolinen ja kattava kokonaisuus erilaisia nepalilaisia ruokia. Ruokamme on aina tuoretta ja maistuvaa. Kokkimme on laajalti arvostettu nepalilaisen ruoan asiantuntija, ja hän on työskennellyt Suomessakin eri ravintoloissa.

Ravintolamme sisustus on kodikas ja viihtyisä. Henkilökuntamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ravintolaamme!


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasimme ruoan Foodoran kautta ja se tuli todella nopeasti. Ruoka oli pääpiirteittäin hyvää, mutta jotain puuttui. Tofu oli hyvin paistettua ja maukasta, mikä ei suinkaan ole mikään itsestäänselvyys, mutta annos oli todella tulinen vaikka masala-kastikkeen piti olla mietoa ja tästä syystä tuntui, etteivät muut maut oikein päässeet läpi. Mieheni puolestaan valitteli, ettei hänen annoksessaan ollut juuri yhtään suolaa. Naan-leipä oli todella hyvää ja pehmeää, salaatti raikasta. Aiempi suosikkimme Katmandu ei vieläkään jäänyt kakkoseksi, mutta ehkäpä annamme Söpö Himalayallekin vielä uuden mahdollisuuden, kun sitä muuten on niin kovasti kehuttu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.09.2016
Rating: 1

Mahtavat kasvisruoat, iso annoskoko ja huippukiva palvelu hellivät illallistajia ja kotiintilaajia!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.05.2016
Rating: -1

Erinomaisen maukasta ruokaa! Sahi Paneer sekä pangasius-kala-ateria olivat niin herkullisia, ettemme muista toiste syöneemme vastaavia. Erityishuomio sille, että kasvisruokia oli laaja valikoima. Olimme ainoat asiakkaat, kenties melko epätyypillisenä ruokailuaikana, mutta olisi suonut paikalla olevan enemmänkin väkeä ruuan herkullisuuteen nähden.
Lapsiperheille tiedoksi, että paikalta löytyy ainakin kolme syöttötuolia ja tilat ovat väljät. Henkilökunta suhtautui lapsiin todella lämpimästi ja osasi suositella lapsille sopivia annoksia ruokalistalta (listalta löytyy myös varsinaisia lasten annoksia).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 10.05.2016
Rating: 0

Todella maukasta ja mielenkiintoista ruokaa. Tilasimme annokset kotiin Foodorasta ja ne tulivat noin 40 minuutissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 16.04.2016
Rating: -1

Hyvä kilpailija Katmandulle. Vaihtaminen seisovasta pöydästä annoksiin kannatti. Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Mangolassi lounaalla plussaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.01.2016
Rating: -1

Ensimmäinen kertamme tässä paikassa ja lähdimme ravintolasta erittäin tyytyväisinä . Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Ruoka oli erittäin maukasta ja hinta-laatusuhde kohdallaan. Maistoimme lounaan Saag Kofta, Testi Chicken, Lamb Vindalu -annoksia ja kaikki maistuivat mainiosti. Tulisen ruoan ystävää ilahdutti salaattipöydästä saatava chilitahna, jolla muutoin melko miedohkon ruoan sai maistumaan. Katmandu on tähän mennessä ollut ehdoton suosikkimme nepalilaisesta ruoasta Tampereella, mutta tämä saattaa tarjota oivan kilpailijan sille.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.11.2015
Rating: 0

Söpö lounas himalayalaisittain. Syrjäiselle mutta jo hyvin perinteikkääksi muodostuneelle ravintolapaikalle ilmaantunut nepalilainen on edeltäjiään miellyttävämmin sisustettu. Lounaalla tarjolla viittä eri annosvaihtoehtoa, ruoat maksetaan kassalla tilauksen yhteydessä.

Tilaamani Chicken Korma tarjoiltiin thali-lautaselta. Mukana normisetti papulisuketta ja raitaa. Curry makuuni liian luirua eikä makuakaan ollut riittävästi. Naan-leipä hyvää, samoin alkusalaattipöydästä (joka sisältyi hintaan) noudettavissa ollut mangolassi. Tee/kahvi kuului myös hintaan.

Tarjoilu ja rahastus aavistuksen hapuilevaa. Ei muodostune suosikikseni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.11.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Itsenäisyydenkatu 2, 33100 Tampere - Route
+358 456 446 222
http://www.xn--sphimalaya-ecbb.fi/

Options