Unknown

Suleima Kebab

Rating 1.1 / 5

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aikoinaan kaupungin paras kebab, varsinkin kastikkeet - nyt täysin romahtanut. Mautonta harmaata ja vetistä mössöä. Huono/välinpitämätön palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 27.11.2015
Rating: 2

porttikielto vaatetukseni perusteella. ..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.11.2015
Rating: -1

En ole eläessäni syönyt yhtä pahaa kebabia. Rullakebab oli tosi vetinen, liikaa kastiketta ja lisukkeena kaalia. En voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.10.2015
Rating: -1

Menin kysymään sulkemisaikaam alennusta kebabista. Myyjä hermostui ja aloimme käymään sanaharkkaa. Taakseni ilmestyi henkilö joka tuntui varmistavan myyjän selustaa. Poistuimme paikalta myyjän huutojen saattelemana


Ps. Tarina ei ollut omani vaan hyvän ystäväni kuulema, joka ei halua nimeänsä mainita asian tiimoilta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.09.2015
Rating: -1

Ei voi enää suositella. Joskus muinoin hyvä kebabpaikka mutta nykyään kaukana siitä. Ei oikeastaan mitään positiivista sanottavaa normikebabista: vähän lihaa, pistävä kastike, pieni koko...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 05.11.2014
Rating: -1

Tämä paikka taitaa olla aikalailla vanhimpia Tampereen kebab paikkoja. Omistaja on varmasti vaihtunut jo moneen kertaan mutta paikka ja nimi pysyy. Pitkästä aikaa tuli täällä taas pyörähdettyä ja pakko todeta että huonompaan suuntaa ollaan menossa. Aikoinaan vuosia sitte täällä oli erittäin hyviä kebabbeja... ei enään!
Nyt paikka olisi jo "pienen pintaremontin" tarpeessa. Paikassa aika tunkkainen tuoksu. Palvelu oli omalla kohdallani ystävällistä ja nopeaa.
Söin pitakebabin paikan päällä ja ensimmäistä kertaa elämässäni sain kebabin jossa oli kurkkusalaattia :)
Ihan syötävä kebab oli mutta... hmmm.. eipä tarvitse ihan heti uudestaan käydä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.11.2014
Rating: 3

Hirveä mesta. En suosittele kenellekään vaikka olisi sitten viimeinen snägäri Tampereella. Kaiken lisäksi palvelu aivan naurettavaa, henkilökunta kiukuttelee asiakkailleen minkä kerkiää.
Ehkä olisi aika laittaa jo lappu luukulle ja vaikka etsiä töitä jostain ihan muualta?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 04.11.2014
Rating: -1

ostin joskus falafelit mukaan ja oltuani jo kilometrien päässä rupeamassa syömään "falafelit" osoittautuivat joksikin saarioisten kasvispyöryköiksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2014
Rating: 1

Menimme iltapäivästä kaverini kanssa käymään, jo laskutettuaan myyjä ilmoitti osan raaka-aineista olevan pilalla. Saimme kuitenkin sovittua mitä pizzaan tulisi laittaa, saatuamme pizzat myyjä/omistaja poistui liikkeestä. Huomasimme saaneemme väärät täytteet, koska myyjä ei ollut paikalla 20minuuttiin kaavimme väärät täytteet pois ja söimme pizzat. Myyjän tultua vihdoin takaisin näytimme hänelle väärät täytteet johon hän reagoi ensiksi olemalla yllättynyt siitä ettei jalapeno olekkaan haluamani tavallinen paprika ja pizzassa ollut mystinen sormenpään kokoinen salaatin kaltainen (tuore) köntti oli kuulemma oreganoa, joka on mielestäni kuivattua noin yleensä. Kun vaadimme jonkinlaista hyvitystä, myyjä/omistaja menetti täysin hermonsa ja alkoi huutamaan meille "Vitun Suomalainen lähde takaisin ryyppäämään, äläkä tule ikinä enään takaisin". Käyttäydyimme kokoajan asiallisesti korottamatta ääntämme ja vittuilematta, siksi myyjän (vanhaksi mieheksi jonka olettaisi osaavan käyttäytyä) reaktio oli todella hämmentävä kokemus jonkalaista en koskaan ole aikaisemmin kokenut. En mene kyseiseen ravintolaan enää koskaan enkä myöskään kokemani perusteella voi suositella kenellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.10.2014
Rating: 1

Mielestäni paras kebab ranuilla mitä Tampereella syönyt, mutta laatu on tosi vaihtelevaa ja olen myös saanut huonoa ruokaa paikasta. Siltikin kävisin toisenkin kerran.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.01.2014
Rating: -1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Rautatienkatu 12, 33100 Tampere - Route
03 212 8953
http://www.kebabsuleima.fi

Options