Kitchen is open

Taco House

Rating 2 / 5

Reviews (31)

Aika heikko esitys. Kaikki oli syömäkelpoista, mutta mikään ei ollut erityisen hyvää tai laadukasta. Raaka-aineet vaikuttivat halvoilta, esim liha oli tosi rasvaista. Salsa oli mausteetonta tomattisosetta, ei yritystäkään. Tuskin menen uudelleen. Pettymys. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.11.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounaalla tex mex- buffet josta itse rakentaa tortillansa tai taconsa. Tortillalätyt kylmiä ja toisissaan kiinni. Kaikki ainekset pöydässä olivat haaleita, friteeratut ristikkoperunat ja wingsit seisseet ties kuinka kauan odottamassa. Telkkarista pauhasi vanha suomalainen elokuva. Muita asiakkaita ei ollut kun saavuimme vaikka kesälomakausi päällä. Ei enää ikinä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 06.07.2015
Rating: 0

Mix-ateria kanatäytteellä oli yksi elämäni karseimmista ruokakokemuksista, ateria oli kylmä ja täyte kamalaa mössöä. Kannattaa vältellä ko. Paikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.03.2015
Rating: -1

Lounaalla kyllä hyvää ruokaa ja lounas on sopivan hintainen. Palvelu on kuitenkinjoskus niin huonoa, että se saa huonolle tuulelle. Varsinkin vanhempi naismyyjä on välillä suorastaan ilkeä. Käyn paikassa mieluusti lounaalla silloin tällöin ja on ikävää, että palvelun laatu heikentää koko paikan tasoa. :( Paikka ei ole täydellinen, mutta palvelu on silti ainoa asia, jota on todella syytä moittia. Sääli.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.02.2015
Rating: 0

Burrito ei tarjonnut mitään uutta texmexin saralla. Palvelu oli välinpitämätöntä, ja tunnelmaa ravintolassa ei kohottanut taustalla pauhaava uskonnollinen televisio-ohjelma. Ei ruoka pahaa ollut, mutta parempiakin burritoja on tarjolla muissa paikoissa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2014
Rating: 0

Mix-ateria - kanaburrito ja jauhelihataco, hanajuoma.

Muistan kun Taco House aloitti Koskikeskuksessa kauan sitten. Silloisilla ravintolan vetäjillä oli kunnianhimoa ja ruoka oli oikeasti maukasta ja hyvää.
Siihen verrattuna nykyiset pöperöt eivät ole mistään kotoisin - K-kaupan eineksistä saa parsittua paremman makuiset texmexit. Näissä ei ole makua, ja esimerkiksi tacossa olleet salaatit ja juusto olivat jääkylmiä, jolloin koko taco oli kylmä eikä mitenkään erityisen maukas. Kuin olisi koko setti vain nostettu jääkaapista lautaselle.

Kanaburrito oli sentään vähän parempi, mutta entisaikojen muheva maukkaus oli vaihtunut teollisemman makuiseksi setiksi eli mausteet tulevat sieltä mistä itsekin ne ostaisin..

Taco House, ei näin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.06.2014
Rating: 0

Perusruokaa omassa kategoriassaan. Tietää tasan tarkkaan mitä saa. Omassa kategorissaan ruoka niin perussettiä kuin vain voi olla. Ei sen enempää tai vähempää. Buffef-pöytä lounasaikaan on sen suositeltavin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.10.2013
Rating: 1

Lounaalla itse rakennettavaa texmexiä - tai ainakin vähän sen tapaista. Meksikosta paikassa ei muistuta mikään, eikä kai Teksasistakaan.Mutta ellei välitä täydellisestä autenttisuuden puutteesta niin paikassa kuin ruuassakin, lounaalla saa ihan hyvän makuista ja laatuista, hieman teollisen oloista, ruokaa kohtuuhinnalla niin paljon kuin jaksaa syödä.
(Jos ruuan laadun arvosanassa voisi olla puolikkaita antaisin 2,5, mutta kakkonen olisi jo liian huono, joten 3.)

Kahvilapuolen tarjonta näyttää houkuttelevalta, muttei ole tullut kokeiltua leivonnaisia yms.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.10.2013
Rating: 1

Kanaburritossa täytteenä perus kanakastiketta, ihan texmex ruuaksi en näitä sanoisi, koska mausteita ei ole ainakaan liikaa käytetty. Ristikkoperunat kastikkeineen toimivat kuitenkin aina!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 03.07.2013
Rating: 0

Tamperelaista texmexiä - mutta niin kaukana texmexistä kuin olla voi. Nälkä iski Tampereen juna-asemalla lounasaikaan ja aikaa junan lähtöön oli sen verran vähän, että otin tietoisen riskin valitessani tämän ihmeellisen texmex-paikkaa ja kahvilaa muistuttavan hybridin.

Sinänsä lupaukset pitivät: Oli tarjolla tacoja, tortilloja, ristikkoperunoita, soosseja, mutta paha epäilys heräsi useammastakin tuotteesta, liekö saman päivän vai edes eilisen tuotoksia. Lautaselle jäi jauhelihatäytteestä paksut tummat rasvavanat, kuin olisi moottorin voiteluun soveltuvaa siihen roiskinut. Ällötti.
Palvelu oli suhteellisen mitäänsanomatonta ja kunnianhimo tipotiessään. Sijainnin ja konseptin kannalta olisi paljon mahdollisuuksia, nyt lähinnä itketti ja puistatutti tämä kokemus. Heräsi kysymys: Miksi tämmöinen paikka pysyy edes pystyssä?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.05.2013
Rating: 1

Location

Rautatienkatu 27, 33100 Tampere - Route
(03) 214 7474
http://www.tacohouse.com/