Closed

Tamarin

Rating 2.9 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (48)

Ei kokemusta kuin suositusta lounasbuffetista, joka yleensä ihan hintansa väärti, riippuen kyllä päivästä, mitä sattuu olemaan tarjolla. Yleensä kaikki onnistunutta. Mutta moitittavaakin löytyy: Tofu-currykastikkeesa ei näkynyt viimeksi tofua lainkaan. Kanajutut hyviä. Friteeratut possunpalat viimeksi olivat aivan kivikovia, ja jäivät syömättä, koska hampaat eivät yksinkertaisesti pystyneet lihaan. Ravintola on siisti, tila jaettu viihtyisästi. Palvelu ystävällistä ja huomioivaa. Mutta en tiedä, oliko vahinko, etten saanut kuittia ollenkaan lounaastani kuin vasta pyytämisen jälkeen, kun maksoin käteisellä rahalla, enkä kortilla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.03.2017
Rating: 0

Herkullista ruokaa ja ystävällinen palvelu! Maistoin kanaa paahdetuilla cashew-pähkinöillä ja se oli oikein maukasta! Tulisuutta oli sopivasti (ei liikaa) ja annokset olivat tarpeeksi isoja. Lisäksi paikka on kauniisti sisustettu, rauhallinen ja tilava. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 27.01.2017
Rating: 0

Annosten koko on aivan PIENIÄ vaikka tilattiin isoja annoksia! Ylihinnoiteltu! Kallista!!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.10.2015
Rating: 0

Lounasbuffet on runsas ja maukas. Tosin en ole mikään thaimaalaisen ruuan erityisasiantuntija.

Ravintola on siisti ja viihtyisä. Henkilökunta osaa ainakin pitää buffettarjoilun kunnossa ja pöydät siisteinä, muuten ei olekaan kokemusta henkilökunnasta.

Jos thaimaalaista ruokaa tekee mieli lounasaikaan, en juuri muualla käykään syömässä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Curryruoat ihan maukkaita ja palvelu useimmiten ok. Paras hinta-laatu-suhde lounasbuffetissa. Ei kannata ottaa tofua: löllöä ja mautonta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.09.2015
Rating: 0

Green curry tofulla oli heikoin tofuruoka mitä olen ikinä syönyt. Tofu oli löysää ja pehmeää ja ruoka itsessään suolaista ja mautonta. Todella pahasti ylihinnoiteltu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.06.2015
Rating: 0

Juuh elikkäs tilasin pad thain ilman jättikatkarapuja ja tilalle kanaa. Sain ehkä 5 kananpalasta ja annos oli kuin alkuruuan kokoinen. Söin sen alle 5 minuutissa. Ihan oikeesti. Nyt ehkä tiedän, miksi omistaja ajaa ferrarillaan stadissa ja rahaa löytyy yllin kyllin. Eihän menetä mitään, kun annokset ovat niin surkean kokoisia ja hintakin on ihan ylihinnoiteltu. Maut olivat kuitenkin kohdallaan. Tarjoilijat ok, ei ylistettäviä. Jos annoksen hinta olisi annoksen koon yms suhteen, niin 5€ olisi hyvä... Saisi se 16.50€ ollakin, jos annos olis 4x isompi. Älkää ikinä tilatko pad thaita, jos haluatte tankatakin itseänne täyteen. Oikeesti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 03.04.2015
Rating: 0

Aivan ihananmakuinen lounas 10 euroa. Todella hyviä ruokavaihtoehtoja, jotka toivat mieleeni pari vuotta sitten olleen Thaimaan-loman. Henkilökunta oli ystävällistä. Ehdottomasti parhaimpia thairavintoloita (ainakin Suomessa).

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.02.2015
Rating: 0

Keskiverto Thai-ravintola. Lounasbuffet on ok, tosin monet tarjolla olevista vaihtoehdoista maistuvat monesti aivan samalta. Plussaa tofu-vaihtoehdosta. Hyvät, siistit ja tarpeeksi isot tilat.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.02.2015
Rating: 0

Vähän samaa kuin edellisetkin. Ruoka on ihan hyvää, mutta siinä ei toisaalta ole mitään ihmeellistäkään.

Mausteita ei käytetä kauhean monipuolisesti. Chilin lisäksi kaipaisi paljon myös muita makuja annoksiin. Nyt tulisuus on hyvin kohdallaan (annosten tulisuus vastaa sitä mitä listan perusteella voisi odottaa, eli mieto on mieto jne.) mutta muut mausteet tuntuvat silti unohtuneen.

Palvelu oli kovin ystävällistä ja ravintola on kaunis, siitä plussaa. Ihan ok ruokaa, mutta ei mitään mullistavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 20.01.2015
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Aurakatu 6, 20100 Turku - Route