Unknown

Tårget

Rating 1.2 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävin tänään ystäväni kanssa Tårgetissa. Tarkoituksenamme oli tulla juhlimaan ystäväni syntymäpäiviä.

Odotimme pöydässä tarjoilijaa ja ruokalistaa lähes puoli tuntia. Tarjoilijoita välillä meni pöydän lähettyviltä, mutta he eivät ottaneet katsekontaktia. Syy ei voinut olla kiireessä, koska ravintolassa oli n. 5 asiakasta lisäksemme.

Kun kyllästyimme odottelemaan, huusin vierestä kävelleelle kokille "Anteeksi, mutta saisimmeko jo ruokalistat". Kokki ei katsonutkaan meihin päin ja oli kuin olisimme olleet ilmaa. Tämä oli viimeinen piste ja poistuimme ravintolasta toiseen paikkaan.

Ei enää ikinä Tårgetiin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.03.2015
Rating: 0

Kävin tänään perheeni kanssa Tårgetissa syömässä. Muut perheenjäsenet tilasivat hampurilaisen, maku oli heistä kohdallaan, mutta kastiketta oli vähän. Ranskalaiset ehkä vähän suolattomia; tarjoilija olisi voinut laittaa automaattisesti suolasirottimen pöydällemme. Minä sensijaan tilasin pizzan; parmakinkku + rucola + parmesaani. Mutta sain pizzan, jossa on kaksi isoa kokkaretta vuohenjuustoa eikä sitä parmesaania..Se peitti parmakinkun maun kokonaan. Minulta ei ole etukäteen kysytty, että sopiiko parmesaanijuuston sijasta vuohenjuustoa, jos vaikkapa se pääsi heiltä loppumaan. Se tuli siis täysin yllätyksenä..Pohja oli paksu, että piti leikata lujasti tai repiä pala irti. Miljöö muuten ihana ja kovasti tykätty!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.03.2015
Rating: 0

Ruoka samaa "moskaa", kuin omistajien kahdessa muussakin paikassa (di trevi, fontana) Annos pieni ja ylihintainen, tarjoilijapoika ylimielinen. Ei tarvi mennä enään uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 02.11.2014
Rating: 0

Surkeaa palvelua.
Henkilökunta sutii edestakaisin.
Odottelin ruokaa 1,5 tuntia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.07.2014
Rating: 0

Järkyttävä lounasbuffa. Salaattipöytä sottainen, paahtopaisti ja kala täysin ylikypsiä, jälkiruuaksi vaahtokarkki. Edes tarjoilu ei vakuuttanut. Never again.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.03.2014
Rating: 1

Ruoka olisi ollut hinnaltaan ok, jos olisi ollut hyvin valmistettua. Myös tarjoilu puutteellista. Seurueemme reklamoi, mutta eiväthän vaivautuneet vastaamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 25.03.2014
Rating: 0

Location

Linnankatu 3, 20100 Turku - Route