1972

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Panimoravintola Koulu brewery restaurant

Söimme Superviikonlopun lauantaina lammaspitat, minttujogurttikastiketta ja ranskalaisia. Aivan herkulliset annokset. Työvuorossa tarjoilemassa oli tuolloin myös vaalea nuori nainen, joka oli huonolla tuulella ja tiuski asiakkaille (ei palvellut onneksi meitä).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Street Gastro

Lammasleipä kastikkeineen oli herkullinen, mutta kaverin kanaleivän broileri oli kuiva ja täysin mauton. Leivissä oli ero kuin yöllä ja päivällä. Epätasaista laatua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Julinia

13. 8 lounaalla parasta antia oli kermainen metsäsienikeitto. Söin myös ylikypsää savujuusto-chilihärkää. En maistanut savujuustoa, ja liha oli kalvoista, josta syystä se jäi syömättä osittain. Paistettu kampela ei maistunut tuoreelle, oli varmaankin pakaste. Jälkkäriä en jaksanut syödä. No en nyt tiedä, tulisinko uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 13.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Arthur

Ruokailimme lauantai-iltana ja ravintola oli lähes täynnä. Lapsiperheitä oli paljon, mikä on ymmärrettävää kylpylähotellin ravintolassa. Tästä syystä en suosittelisi, jos kaipaa paikkaa rauhalliseen nautiskeluun aikuiseen makuun.
Alkupalaksi otimme etanapannun, joka oli hyvä. Pääruuaksi kumppani otti kalaa, joka oli myös onnistunut. Minun pippuripihvini taas oli äärettömän suolainen ja ui pannussa kermakastikkeessa. Perunat olivat oudosti emalimukissa, en ymmärtänyt hassun mukin estetiikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 25.01.2015
Rating: 0

Restaurant: Jailbird hotel restaurant

Alkuruuaksi otimme tomaattikeiton ja lohirilletten. Kummatkin olivat todella herkullisia.Pääruuaksi Rytin härkää kahdelle, vei kielen mennessään, terveisiä kokille! Jälkkäriksi vielä ohukaiset marinoiduilla appelsiineilla ja sorbetilla. Tarjoilu oli vähän sählinkiä, 3 eri tarjoilijaa kävi jostain syystä pöydässämme. Puitteet ovat tunnelmalliset.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.05.2013
Rating: 0

Suussasulavaa ruokaa, miellyttävät tilat . Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä.
Talon punaviini ok. Alkuruokana mustatorvisienikeitto ja pääruokana karitsaa, lisäkkeenä salaattia. Menen uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.11.2011
Rating: 4


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites