Arhiippa

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: C restaurant

Ravintola on joskus vuosia aiemmin aiheuttanut pienen pettymyksen, joskin korkeisiin odotuksiin nähden. Viimeisellä käynnillä sellaisesta ei ollut pelkoakaan.

Otimme Menu C:n, joka kokin terveisineen kattaa yli 10 tarjottavaa, eikä ainutkaan pettänyt. Huonoimmillaankin annokset olivat hyviä ja parhaimmillaan vielä sen lisäksi yllättäviä. Menu toimi myös kokonaisuutena oivallisesti.

C:n tapauksessa ei ole tietenkään yllättävää, että menun viinit komppasivat ruokaa osuvasti ja menu viineineen oli enemmän kuin osiensa summa.

Palvelu oli kohteliasta ja toimivaa. Ylimääräinen hatunnosto vielä keittiömestarille, joka tuli kysymään tarkempaa palautetta, kun olimme ainoina paikalla aterian loputtua. Hän tuntui vilpittömästi haluavan rehellistä palautetta, joka lupaa hyvää tason ylläpidon ja kehityksen kannalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 90€ Added: 23.09.2011
Rating: 4

Restaurant: Ravinteli Bertha

Äärimmäisen selkeä menu, joka on toteutettu ammattitaidolla ja intohimolla. Viinit ja ruuat tukivat toisiaan erinomaisesti ja palvelu oli oivallista. En tiedä ainuttakaan ravintolaa, jossa olisi mahdollista päästä kiinni näin täysipainoiseen ravintolakokemukseen näin halvalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 23.09.2011
Rating: 0

Restaurant: Gastropub Tuulensuu gastropub

Tuulensuu on yksi ehdottomia suosikkipaikkojani Suomessa. Ruoan taso vaihtelee perushyvästä oivalliseen, mutta ruokalistan suurin vahvuus onkin sen skaalautuminen kaikkiin tilanteisiin. Vaikka lista on hillityn kokoinen, löytyy sieltä annoksia napostelusta täyteen ateriaan.

Paras syy eksyä Tuulensuuhun on kuitenkin sen juomavalikoima, joka on taivaallinen. Kun tämä yhdistetään erittäin asiantuntevaan henkilökuntaan, on jotakuinkin varmaa, että Tuulensuusta löytyy jotain uutta ja herkullista maistettavaa kelle tahansa.

Tuulensuu on erinomainen paikka käydä nauttimassa jotain herkullista syötävää ja juotavaa pieneen tai isompaan nälkään, mutta ei ehkä ole parhaimmillaan pitkän päivällisen nauttimiseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.09.2011
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Hella & Huone french

Hella & Huone on tullut testattua kolmeen kertaan täyden menun ja viinien merkeissä ja taso on ollut sama joka kerralla. Loistava.

Ruoka rakentuu laadukkaista raaka-aineista, mutta keittiöllä on rohkeutta tehdä paikoitellen hurjiakin ratkaisuja valmistuksen ja esillepanon suhteen. Jos keittiö olisi yhtään huonompi, tuntuisi tämä turhalta kikkailulta, mutta kun annokset kerta toisensa jälkeen toimivat erinomaisesti, voi vain kiittää uskalluksesta.

Viinit ovat joka kerralla olleet erinomaisia ja tukeneet menua juuri niin kuin kuuluukin. Myös viinien puolella on ollut erikoisempia valintoja, joka on pelkkää plussaa kun viinien taso ja toimivuus menun kanssa on kunnossa.

Palvelu on aina ollut asiantuntevaa ja kohteliasta, enkä ole tältäkään puolelta päässyt vielä löytämään valittamisen aihetta. Onpa kerran jopa eräs kokki tullut toisaalla kysymään palautetta kun tunnisti, että olimme käyneet aterioimassa aiemmin.

Kaiken kaikkiaan H&H on oma suosikkini Tampereen ruokaravintoloista vaikka kaupungissa on useita todella tasokkaita kilpailijoita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 82€ Added: 23.09.2011
Rating: 4


Images


Followers