BigRed

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Nili lappish

Varasimme pöydän puhelimitse kello viiden jälkeen jolloinka ilmoitettiin että 21 jälkeen onnistuu varaus kahdelle, sovimme varauksen yhdeksäksi.
Saavuimme paikalle 20:58 ja meidät otettiin iloisesti vastaan "ehtoota" huudoilla. Ilmoitettiin että aivan hetki kestäisi kuin pöytämme olisi katettu. Muutamaa minuuttia myöhemmin olimmekin jo pöydässä johon meille oli laitettu kiva välisermi naapurin pöytään nähden. Tilasimme alkuun aperitiivit ja heti perään pääruuat; tunturi poroa kahdella tapaa ja Kangasniemen tuhti häränpihvi. Juomaksi pullo punaviiniä.
Hetki vierähti ja pöytään tuotiin ruisleipää ja perunarieskaa kirnuvoin kera ja aivan heti sen perään keittiön tervehdys joka oli ruisnappi kylmäsavulohimoussella mikä olikin aivan loistava. Sitten kestikin noin 20 minuuttia jolloinka tultiin vain ilmoittamaan että nostamme tuossa seurueelle 40 tunturi poroa että hetki kestää. Sitten meni toinen 20 minuuttia jolloinka saapui tilannepäivitys että vain 11 poroa jäljellä. Pääruokamme saapui pöytään kello 21:57. Ottaen huomioon että emme tilanneet alkupaloja on miltei tunnin odotus aika pitkä. Tämä johtui tietenkin vain keittiön kapasiteetistä, paikka oli aivan täynnä. Olisikin ollut fiksumpaa jos he olisivat ottaneet varauksen vasta hieman myöhemmälle. Henkilökunta oli kuitenkin hyvin mukavaa ja palvelualtista. Jälkiruokia ennen kysyimmekin että kauanko kestää, tulisiko iso seuruekin jotain? Tarjoilua tarkasti keittiöstä ja lupasi alle 10 minuutin. Jälkiruuaksi tilasimme lämmintä suklaakakkua sorbetin kera mikä oli hyvää ja Kemijärven leipäjuustoa lakan kera mikä oli aivan loistavaa. Ruuan viivästymistä pahoiteltiin ja talo tarjosikin kahvit ja vielä laskun tilaamisen jälkeen tuotiin pöytään tervasnapsit.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 135€ Added: 10.03.2013
Rating: 1

Restaurant: Cafe & Bar 21

Brunssille kannattaa saapua ajoissa jos ei ole pöytää varattuna (varataan ennakkoon jos on 4 tai useampi). Suurkaupungkien seisovan pöydän sijaan on kolme eri valinnaista vaihtoehtoa joista meidän Sunny Sunday oli aivan loistava. Kaikki tuoretta ja annokset vie isommankin aamiasnälän mennessään. Ei voi kuin suositella!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 18€ Added: 10.03.2013
Rating: 0

Sisäänkäynti kulman takana piilossa mutta nopeasti tuli lounas pöytään ja oli mukava kokemus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 31.07.2012
Rating: 0

Sisäänkäynti kulman takana piilossa mutta nopeasti tuli lounas pöytään ja oli mukava kokemus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 31.07.2012
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites