EatBits

1 review

Badges

Blog link

Reviews (1)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bon Temps Cafe

Paikkana sinänsä kiva ja tervetullut lisä Stadin aamiais-skeneen, mutta valitettavasti joudun yhtymään edellisten kirjoittajien havaintoihin palvelun tasosta -- tai nopeudesta.

Jos lauantaiaamuna ihminen tulee eat-and-go -meininki mielessä aamupalalle kivijalkakahvilaan, tulee tunnin mittainen aamiaislautasen (=jugurtti+mysli, pieni ciapattapala+leikkeleet, juustot ja salaatinlehti, paahtoleipä+hummus, pari hedelmäpalaa ja kakkupala) odotus yllätyksenä.

Tilausta tehdessämme kassalla ollut neiti toki sanoi, että on "vähän jonoa", mutta kun kahvila ei ole kovin iso (parikymmentä asiakaspaikkaa?) ja henkilökunta oli sillä hetkellä äkkiseltään laskien 5-6 henkilön vahvuinen niin _aamiaislautasen_ (jonka kokoamiseen en voi kuvitella menevän viittä minuuttia kauempaa) lähes tunnin odotus söi tunnelmia aikalailla paljon.

Jos omistaja/henkilökunta näitä lukee, niin todella toivon että asialle tehdään jotain!
Myös pöytävarausten ottaminen ruuhkaisimpaan aamupala-aikaan (vrt. esim samalla aamiaiskonseptilla toimiva TinTinTango, joka ei varaa pöytiä, on aina täynnä ja asiakkaalla on aamiaislautanen edessään kymmenessä minuutissa) on järjetöntä jo muutenkin asiakaspaikoiltaan rajallisessa pikkukahvilassa.

Parannuksen paikka! Ruuassa ei vikaa, mutta edellämainitut asiat veivät jo fiilistä itse aamiaisestakin. Missään vaiheessa kukaan ei myöskään pahoitellut megaodotteluamme ja muutenkin henkilökunta tuntui olevan pikkuisen höpsähtäneesti pihalla. Not good.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 13€ Added: 19.03.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites