Hepenero

2 reviews

Miellyttävä ravintolakokemus koostuu laadukkaasta ruoasta ja juomasta sekä tunnelmasta. Hinta-laatusuhde tärkeää, vaikkakin maku ratkaisee. Oman kantapaikan etsintä käynnissä! Paikka, jossa voi istua iltamyöhään syöden ja juoden.

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Viikinkiravintola Harald theme restaurant

Olen käynyt muutaman kerran syömässä Haraldissa. Kaikilla kerroilla ruoka on positiivisesti yllättänyt, viime kerralla poro oli suorastaan syntisen hyvää ja mureaa. Haraldissa syömäni ruoat ovat olleet erittäin hyviä makuelämyksiä, joita muistelen monesti myöhemmin kaiholla. Ravintolan teema on tunnelmallinen ja viihtyisä. Henkilökunta avuliasta ja ystävällistä. Kävisin varmasti useamminkin jos hintataso olisi hieman edullisempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 26.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Villisika theme restaurant

Tilasin villisikaa kermaperunoiden kera. Liha oli mureaa ja ihan hyvää. Perunat sen sijaan olivat jääneet raa'oiksi sekä minulta että seuralaiseltani. Olisin myös toivonut, että tarjoilija olisi osannut kertoa hieman juomalistan punaviineistä mikä niistä olisi ollut täyteläisin vaihtoehto. Viini jäi siis tilaamatta. Ravintola oli ihan mukavasti sisustettu, mutta kokemukseni jäi valitettavasti hieman keskinkertaiseksi palvelun ja raakojen perunoiden vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 26.12.2014
Rating: -1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites