KadriForsstrom

12 reviews

Hyvä ravintolakokemus on tasapainoinen - sellaisen voi saada sekä lähigrillillä että fine diningissa!

Badges

Blog link

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: LN-Sushi Art

Kelpoa sushia lounasaikaan, kauniilla tavalla tarjolla. Raaka-aineiden tuoreus ja laatu oli erinomainen. Mutta ravintola itse on tunnelmaltaan hiukan sekava, ehkä sushiannosten voisi antaa puhua puolestaan ja nämä värilliset vanhat kalenterit kuvineen voisi viedä paperikeräykseen...:)
Kiirettömäksi lounaspaikaksi ja arkiateriointiin joka tapauksessa erinomainen valinta!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 10.01.2013
Rating: 2

Restaurant: Copas y Tapas restaurant

Mukava paikka, melko mutkaton palvelu ja meistä huolehdittiin hyvin. Neljän hengen seurue söi läpi koko koko ruokalistan ja ainoat moitteet tulivat kasvispääruoasta (paahdettua punajuurta ja vuohenjuustoa) jossa 2/3 punajuurta oli kypsymätöntä ja jäi syömättä. Tapakset olivat oivia ja mielikuvituksellisiä, hiukan odoksutti kuitenkin että pääruoksi punajuurta tilannulle tuotiin tapaksina myös punajuurta kun vaihtoehtoja kuitenkin oli - muiden lautasilla...
Juustot mainioita!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 66€ Added: 24.03.2013
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Base Sello Quality food

Base ei pettänyt tälläkään kertaa. Maanantai iltana yhdeksän pintaan oli ruokapuolella mukavasti porukkaa, tarjoilu toimii ja osasi olla just niin mutkaton ja samalla arvokas kun pitää ollakin.

Pääruoaksi söimme hevosta ja pastaa jonka kruunasi helmikanaa sekä jälkiruokina suklaamarkiisin apelsiinisorbetin kera ja kirsikkapiirakan kolakastikkeella ja vaniljajäätelöllä. Ehka tuo sorbetti oli ainoa mikä sai hiukan soraääniä - siinä ei ollut apelsiinin kirpeyttä juuri lainkaan. Tuhdinmakea sulkamarkiisi kaipaisi sellaista kyllä kylkeen.
Mutta kyllä - suosittelen edelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 12.02.2013
Rating: 1

Restaurant: Zorbas, Alppila greek

Kyllä toimii! Hiukan hitaanlaistahan tämä oli mutta ruoka oli fressiä ja maukasta. Söimme alkupaloiksi pikilia kahdelle, seuralainen söi feta me moushari ja minä stifadon, yhdessäkään annoksessa ei ollut valittamisen varaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 11.08.2013
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Base Sello Quality food

Kelpo ruokaravintola hiukan vaativammallekin. A la carte siis, lounas on samaa peruspöperöä mitä muillakin.

Käymme Basessa muutaman kerran vuodessa, ruokalista kun uudistuu, sen tärpit pitää testaa. Aina tosin ei voi voittaa - en ole eläessään missään muualta saanut niin kuivaa kanaa kun kerran Basesta arki-iltana ennen sulkemisaikaa. Jos tuo kerta olisi ollut ensimmäinen - olisi ollut samalla viimeinen. Taisi olla keittiön vitutuspäivä.

Tällä kertaa tuli syötyksi punajuurikeittoa ja vuohenjuustoquichea sekä pääruoaksi karitsanpotkaa. Molemmissa ruoissa oli menty raaka-aineen ehdolla: punajuuri maistui punajuurelle ja lammas todellakin hyvää lammasta! Muutama muu mielenkiintoinen annos jäi plakkariin ja jälkiruoka ei nyt maistunut. Plussat siitä että suklaa on päässyt takaisin jälkiruokalistalle.

Tilaa oli rutkasti, oikeastaan oli väljää. Olen ollut Basessa myös sellaisisina aikoina kun kaikki pöydät ovat väkeä täynnä - minua naapuripöydän puheensorina ei haitta, päinvastoin, ruokailun ei tarvitse tapahtua ylhäisessä yksinäisyydessä.
Basen baarista en tiedä mitään :).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 05.01.2013
Rating: 0

Restaurant: El Armadillo restaurant/nightclub

Ruoan hinta-laatusuhde on kunnossa (hintataso on edullinen) ja annokset ovat reiluja, palvelu on rempseä ja huomioonottava. Söimme pääruokina BBQ Ribs'it ja Blackened Steak'in. Puitteet eivät ole ruokaravintolan, tupakkakopista valui savua myös ruokapuolelle, mutta sijaintiin suhteutettuna olimme jopa positiivisesti yllättyneitä. Mutta mitään mieleenpainuvia makuelämyksiä ei kannata tästä paikasta kuitenkaan etsiä ja suora moite tulee mauttomasta majoneesidipista ja coleslaw salaattista - oli se vaan niin väsyneen näköinen ja makuinen keko lautasella...
Mutta ikävä kyllä, Espoon keskustassa ei ole runsaudenpulaa ruokaravintoloista - joten El Armadillolla on varmasti oma pikku paikka siinä. Mutta enpä usko, että enään tule mentyksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 09.02.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Rio Grande Mexican

Ihan mukava kokemus tällä kertaa. Hinnoittelu on tosin ehkä hieman yläkanttiin mutta muutaman muun lähiöravintolakokeilun jälkeen mieluummin yläkanttiin oleva ruokaan keskittynyt kun edullinen "yökerho-ruokaravintola" yhdistelmä.

Siisteydessä ei mielestäni ollut moittimista, oikeastaan päinvastoin - krääsä on melko paljon ja ihmettelin, miten se pysyy näinkin puhtaana. Sisustus on ollut varmaan sama pieneine muutoksineen vuosi(kymmeni)a mutta miksipä mennä muuttamaan jos ei ole oikeasti siihen tarvetta.

Perustexmex siis. Ja kyllä me sinne uudestaan menemme, erityisesti kun texmex mestat alkavat käymään todella vähiin - näin periferiasta katsottuna.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 09.02.2013
Rating: 0

Restaurant: Hanko Sushi, Espoo

Kävimme lounasajan jälkeen ja tilaa oli uudessa paikassa sopivasti. Large kokoelmassa oli pari uutta tuttavuutta - mutta ongelmana oli muutaman nigirin auttamaton "väsyminen". Ruokailutoverini tilasi lajitelman ulkopuolelta California Rapu makin ja nehän oli juuri sellaisia kun sushin pitäisi olla: tuoreutta uhkuvia suupaloja. Minun lemppari Tamago nigiri (lajitelmasta) taas väsynyt ja vetinen omeletti liisteririisillä...
Opetus on: älä luota valmisruokaan joka tule nopeasti paikassa jossa ei ole isoja asiakasvolyymejä. Hyvä sushi on fressi sellainen.
Hiukan odoksutti tapa millä roskia kärrättiin pois avokeittiöstä - ostoskärry lastattiin täyteen roskiksia ja se sitten luotsatiin salin läpi. Ehkä olisi joku muu tapa? Ettei ihan ruokapöydän vierestä tarttisi roskiskärryä kuskata?
Tarjoiluhenkilökuntaa oli melko paljon töissä, palvelu on ystävällinen.
Kaiken kaikkiaan: hiukan kaksijakoinen kokemus, pitänee antaa toinen mahdollisuus ja keskittyä näihin tuotteisiin joita ei ole etukäteen valmiiksi väsätty.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 01.02.2013
Rating: 0

Restaurant: Kaisan Cafe

Kivat kotitekoiset leipomukset, harvassa paikassa sellaisia enään saa ilma että niistä tarvitsisi maksaa hunajaa. Plussa siitä, että aina on todella runsaasti valinnanvaraa.
Sopii kaikenikäisille ja siellä sulassa sovussa oli monenmoista porukkaa :).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Poistettu ravintola pizza

Tasalaatuiset pizzat ja palvelu. Ahhaa- elämyksiä ei ole luvassa mutta ei suuren-suuria pettymyksiäkään. Hyvä näin. Seuaralaisen söi miehekkään Hangover- pizzan ja minä Pomodoorin, eli kasvispizzan. Ehkä ripaus tuoretta "jotain" olisi piristänyt minun makukokemusta - kaikkihan oli purkista. Seuralaiseni oli pizzaansa hyvin tyytyväinen.

Lounasaikaan ja alemyuynteihin nähden - hyvin mahtui ja siisti oli. Plussa siitä, että tarjoilija jaksoi huomioida erikseen epävarman naisryhmän joka epävarmasti kurkisteli "eihän me tänne mahduta" - kyllä he mahtuivat kun siellä hiukan järjesteltiin tilaa.
Eli kyllä joo, kyllä menemme uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 02.01.2013
Rating: 0


Images


Followers