KulinaristiKati

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Wanha Pehtoori

Ensimmäinen ja viimeiseksi jäävä kokemus kyseisestä paikasta. Kävimme tänään koko perheenä pääsiäisbuffetilla. Hinta oli huimat 27,50€ ilman juomia.

Jo heti ensimmäisenä sisään astuessamme meidät vastaanottaa erittäin hyökkäävä ja pistävä haju (kuulemma ammattilaisen mielipiteenä tämä haju voi tulla lammaspaistia valmistettaessa, mutta joka tapauksessa haju oli häiritsevä

Buffetin salaatti ja kananmunat oli katettu ikkunalle täyteen auringonpaisteeseen. Nämä olivat kuitenkin aterian ainoat syömäkelpoiset ruoat. Kaikille oli jaettu pöytiin erilaisia leipiä, meidän pöydästä puuttui rieska.

Keitto menetteli porkkana bataattikeittoa. Pääruokana oli timjamiriisiä, lammaspaistia, kanaa sekä perunoita. Kaikki ruoka oli peitelty kastikkeiden alle ja maustettu liikaa aivan sopimattomilla mausteilla. Mistään ruoasta ei tullut esille luonnollinen maku. Perunat olivat palaneita päältä ja lammaspaisti aivan hirveää ja syömäkelvotonta. En ikinä ole syönyt tällaista ala-arvoista ruokaa missään. Tämä oli todellinen pettymys. Harmi koska paikka ja henkilökunta olivat aivan ihania, mutta ruokaa ei tässä ravintolassa osata valmistaa.

Emmekä olleet ainoita, monet muut jo ennen meitä luovuttivat ja poistuivat paikalta. Eikä kukaan ottanut ruokaa enää toista kierrosta, tämä jo kertoo tarpeeksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 27€ Added: 27.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Rafael's Steak House and Bar steakhouse

Olimme syömässä 8kk ikäisen vauvamme kanssa ja tässä paikassa todella osattiin ottaa lapsiperheet huomioon. Pöytäämme katettiin heti syöttötuoli ja kysyttiin mitä lapsemme tahtoisi syödä.

Tilasimme hänelle höyrytettyjä kasviksia joita vauvamme söikin erittäin hyvällä ruokahalulla. Erikseen tarjoilijamme vielä tuli varmistamaan jokaisen kasviksen soveltuvuuden vauvalle. Saimme kasviksia ison kulhollisen ja maksoimme annoksesta vaivaiset 3 €.

Ruokailun lomassa tarjoilijamme kävi kyselemässä miltä maistuu, unohtamatta lastamme. Pientä vauvaamme siis kohdeltiiin ravintolassa kuin oikeaa maksavaa asiakasta ja tästä täydet pisteet ravintolan henkilökunnalle.

Suosittelen paikkaa lapsiperheellisille. Ruoka on erittäin hyvää, palvelu erinomaista sekä unohtumatonta. Tänne suuntaamme syömään myös seuraavalla Porvoon visiitillämme.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.03.2016
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Base Sello Quality food

Sellon Sembaloiden aikaan syötiin 10€ hamppariateriat, joissa maku ja hinta kohdillaan.

Varjopuolena kokemukselle, että olimme syömässä 10kk vauvamme kanssa ja tilasimme hänelle höyrytettyjä kasviksia. Höyrytettyjä emme kuitenkaan saaneet koska heillä ei ollut siihen mahdollisuutta (?) Vaan heidän piti keittää kasvikset. Minä ja mieheni saimme ateriat, mutta vauvamme ruoka puuttui yhä. Tarjoilija tuli sanomaan että kohta saapuvat, olivat siis todennäköisesti unohtaneet kasvikset.
Vihdoin lapsen kasvikset saapuivat 10 minuutin odottelun jälkeen jolloin jo oma ateria oli kylmä. Lapsen kasvikset olivat täysin raakoja ja kovia, eikä hampaattomana hän voinut syödä niitä ollenkaan. Sisältönä oli raakaa parsakaalia, perunaa ja porkkanaa ja tästä veloitettiin 3€.

Emme siis suosittele tätä paikkaa lasten kanssa. Paikka ei todellakaan ole lapsiystävällinen. Lapsen tekemää sotkua kauhisteltiin. Eikä asiakaspalvelua osata, ruoka tarjoillaan koko seurueelle samaan aikaan, eikä niin että yksi joutuu odottamaan ruokaansa. Mitään pahotteluita ei myöskää esitetty siitä, että yhden annos kesti niin kauan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.03.2016
Rating: -1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites