LauriKirjaoksa

1 review

Badges

Blog link

Reviews (1)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Fisken på Disken oysters and fish

Käytiin puolison kanssa syömässä viiden ruokalajin maistelumenu (44e), lasilliset skumppaa ja lasilliset valkkaria. Ruoka oli todella hyvää ja maukasta. Annokset olivat erittäin runsaita maistelumenuksi ja sai tehdä töitä, että lautasen sai tyhjäksi. Maut oli selkeät ja vahvat sekä erillaista rakennetta löytyi kivasti. Eniten pidimme molemmat hiillostetusta lohesta ja mieleen jäi myös sitruunarisoton vahva maku kampasimpukan kanssa.

Suosio oli selvästi vähän yllättänyt sillä hässäkkää oli. Pöytiin ohjausta sai odottaa 5 minuuttia ja tarjoilija vähän unohteli asioita (pahoitteli ja korjasi tilanteen mallikkaasti). Maistelumenuun syömiseen meni yhteensä 2,5h eli hieman joutui odottelemaan. Meitä odottelu ei haitannut koska ehdimme keskutella rauhassa ja ilmapiiri ravintolassa oli kiva.

Suositeltiin kavereillekin ja mennään varmasti itsekin uudestaan. Kannattaa varautua odottelemaan mutta eiköhän palvelu nopeudu kunhan ravintola on auki vähän pidempään. Hinta/laatu-suhteeltaan kyllä erinomainen paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 11.12.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites