MEK22

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bellevue russian

Ainoina asiakkaina saimme todella verkkaisesti ruokamme, joka oli herkullista ja esillepano oli onnistunut. Alkuruoaksi meillä oli kaksi pienehköä bliniä. Eritysen hyvää oli pääruokamme, lammpaan sipäpaistia viinkastikkeen kera. Myös jälkiruoka maistui ja olimme tyytyväisiä hyvin toimivaan palveluun. Annokset olivat sopivan kokoisia, jopa runsaita emmekä joutuneet lähtemään tyhjin vatsoin kotia kohti..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 29€ Added: 04.01.2010
Rating: -1

Ravintolan oli tyylikäs ja ilmapiiri oli todella viihtyisä. Palvelu olisi voinut hieman nopeampaa ja pizzavalikoimassa lounasaikana oli ainoastaan kaksi vaihtoehtoa.
Alkuruoaksi meillä oli friteerattuja jättikatkaravun pyrstöjä, jotka olivat ihan hyviä, mutta ei kummoisempia. Alkuruoassa ei ollut lainkaan vihanneksia, mikä häiritsi ja majoneesikastiketta oli liika. Viiden pyrstön hinta (8€) oli myös korkeahko.
Pääruoaksi meillä oli Genovese pizza, josta maksoimme 12.20€. Pizza oli todella hyvää, mutta oli hukutettu oliiviöljyyn. Vuohenjuusto palaset, jotka antoivat makua oli aseteltu epätasaisesti. Pizzan pohja oli pohjien parhaimmistosta ja uskomattoman rapea ja mukavan kostea. Myös reunoja söi mielellään.
Carlitos lienee Helsingin paras pizzeria, mutta kannattaa tarkistaa lounasmenusta, että lounasaikaan löytyy pizza, jota syö.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 21€ Added: 04.01.2010
Rating: 5

Restaurant: Ravintola Saslik russian

Ravintolassa on todella mukava ja tyypillinen vanha, hienostunut venäläinen tunnelma. À la carte-lista oli monipuolinen, mutta annokset olivat vähän ylihinnoiteltuja.
Alkuruoaksi meillä oli suolakurkkuja hunajan kera. Annos oli ihan kelvollisen makuinen, mutta pienehkö.
Pääruoaksi otimme lohta, jonka ympärille oli laitettu vaahtoa. Turhaa hienostelua! Olisi ollut parempi jättää vaahto pois. Se häiritsi koko syömisen ajan. Lohi oli ihan hyvä, mutta ei herkullista ja pala oli liian pieni. Lisukkeet sen sijaan oli todella hyviä.
Saslikissa oli todella mukava tunnelma ja ruoka oli kelvollista. Annokset olivat turhan pieniä ja Saslikin hinnat olivat melko korkeat. Tulisin uudestaan ravintolaan, mutta Helsingin venäläisten laatu-ravintoloiden (Kasakka, Bellevue) taso on niin korkea, että Saslik jää varjoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 05.01.2010
Rating: 2


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites