Marli0

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Peninsula1899 authentic chinese food

Kävimme kokeilemassa Hot Potia. Ruoka oli todella hyvää ja palvelu pelasi. Etenkin ravitolan aasialaiset työntekijät olivat erittäin mukavia ja palvelualttiita. Heille suuret kiitokset ihanasta palvelusta! Ainoa miinus on se, että he puhuvat vain englantia. Itseäni se ei haitannut ollenkaan, mutta monille se voi koitua ongelmaksi. Tämän takia ravintolaan oli palkattu joku suomalainen markkinointityyppi, joka mielestäni vähän latisti kokemusta. On hyvä, että hot potin maailmaan neuvotaan ensikertalaista, mutta saimme kyllä niin pitkän kertomuksen vaikka sun mistä, kun olisimme halunneet jo päästä syömään. Muutenkin vähän ärsyttävän oloinen tyyppi, jota ilman paikka olisi ehdottomasti viihtyisämpi. Harmittaa paikan puolesta, sillä sillä olisi ehdottomasti ruoan puolesta potentiaalia vaikka mihin!

Suosittelen ehdottomasti käymään! Ruoka oli erittäin hyvää! Toivon, että henkilökuntaan tehtäisiin jotain muutoksia, jolloin paikan viihtyvyys olisi parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 06.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Sumo japanilainen

Hyödynsin Syö! -viikon tarjousta ja kävin Sumossa syömässä. Ruoka oli kyllä suuri pettymys. Tilasin Teriyaki-kanaa joka oli melko mautonta ja koko ruoan pilasi päällä olleet kuivatut sipulinrippeet. Yöks.

Kastike tuli jonkinlaisen kaalin kanssa, mutta riisin/kasvikset sai tilata sitten erikseen. Otin itse riisiä. Koko annoksen söin lähinnä nälän takia, mutta muuten siinä ei ollut pahemmin kehumista.

Henkilökunta ihan mukavaa, tosin minua vähän ärsytti se että monet meidän jälkeen tulleet saivat ruokansa ennen meitä. Me pyysimme myös laskun ensimmäisenä, mutta suunnilleen samaan aikaan (meidän jälkeen kuitenkin) laskun tilanneet asiakkaat saivat palvelua nopeammin. Pieniä nyansseja, mutta laskivat kyllä kokemusta paikasta. En kyllä voi suositella enkä varmaankaan itse mene uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 25.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Suski

Todella hyvää perusruokaa. Söin itse alkupalaksi jokirapu skagenin, jossa ei oltu ravuissa säästelty. Todella maukas! Pääruoaksi tilasin grillipihvin, joka oli annoksena reilu, kuten alkuruokakin. Nälkä lähti, eikä kaikkea jaksanut syödä millään. Todella miellyttävä ja viihtyisä paikka ja erinomainen palvelu. Menen varmasti uudestaan, sillä hinta-laatusuhde on tosiaan kohdillaan! Suosittelen lämpimästi, jos kaipaa isoja annoksia ja maittavaa ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 20.01.2013
Rating: 1

Restaurant: E2 Cafe

Kävin kavereiden kanssa maistamassa Bubble tea-juomaa. Hintaa oli nelisen euroa, mutta juoma on todella iso. Ehkä omaan makuuni jopa hieman turhan tuhti ja kuplia oli todella paljon. Rahoilleen saa vastinetta! Plussaa makuvaihtoehdoista. :)

Ainoa miinus kassahenkilön kielien osaamattomuudesta. Suomea ei siis ymmärtänyt ollenkaan. Englanti onneksi taipui sen verran itseltäni että sain tilauksen tehtyä. En kuitenkaan usko että tämä henkilö on jokapäiväisessä työssä paikassa. Miinusta myös todella kuumasta sisäilmasta!

Menisin jokatapauksessa uudestaan ja suosittelen ehdottomasti kaiklle! Erittäin viihtyisä ja ihana tunnelma!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 14.11.2012
Rating: 0

Restaurant: Zheng Sushi Bar sushi takeaway

Sain tutuilta suosituksia kysesisestä paikasta ja tuppauduinkin kerran mukaan syömään tänne. Ensimmäisen kerran haimme mukaan kasan erilaisia makeja ja nigireitä. Kooltaan ne ovat isoja ja maittavia.

Juuri viime viikolla kävin viimeksi lounaalla paikassa, ei mitään valittamista! Pojat tekevät lisää sushia sitä mukaa kun niitä menee ja tarjolla on myös japanilais-tyylisiä kastikkeita ja nuudelia/riisiä, jos sushi ei maistu. Itse otan usein kaikkea. Ainoa miinus siitä että usein kastikkeet seisovat siinä ilmeisesti koko päivän ja ovat vähän ylikypsän oloisia, mutta eipä lounaalla usein voi muuta vaatiakkaan.

Sushit ovat ehdottomasti Helsingin parhaita. Ja huonosti suomea puhuvat pojat jotka paikkaa pitää ovat todella symppiksiä ja ystävällisiä. Kannatan tätä paikkaa aina kun on vaan mahdollista. Pidemmältäkin kannattaa käydä kokeilemassa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Old Sophie

Kävin täällä noin vuosi sitten viimeksi ja kokemukseni oli positiivinen. Ruoka maittavaa perusruokaa, mitään kovin "hienoa" ruokaa ei täältä saa. Erinomainen koko perheen ravintola.

Pizzat näyttivät muhkeilta ja niistäkin olen kuullut kehuja. Pitää varmaan lähiaikoina käydä täällä taas piipahtamassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Wing Wah

Varmaankin paras kiinalainen jossa olen koskaan käynyt. Hinta ei päätä huimaa, varsinkin lounas on halpa, oliko nyt joku 6-7 euroa, tähän sisältyy lounasruoka listalta, alkukeitto sekä kahvi ja tee. Ihan säännöllisesti käydään. Ruoka on aina hyvää, palvelu erinomaista. Koskaan ei ole tarvinnut lähteä nälkäisenä. Suosittelen lämpimästi ihan kaikille. Pesee monet keskustan "hienostoravintolat" mennen tullen.

Niin ja se take-away annos on melko kookas. Riittää varmasti jokaiselle ainakin yhteen ellei kahteen ateriaan. Ruoat valmistuu nopeasti ja alkukeittoakin on aina saatavilla "padassa" ravintolan tiskin vieressä (siis lounasaikaan, muuten alkukeitto listalta). Lounaalta selviää varmasti täällä puolessa tunnissa, eikä hinta päätä huimaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 28.06.2011
Rating: 2


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites