Mart

3 reviews

Käyn ravintolassa syömässä, kun on jokin juhla, loma tai muu "tapaus". Tärkeää on silloin, että tuntee olevansa tervetullut.

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Hotelli Yöpuu Pöllöwaari hotel restaurant

Tyylikäs ravintola, jossa on hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Söimme aikaista illallista lauantai-iltana, koska seurueemme nuorin oli alle 3-vuotias. Saimme istua lähes koko ajan tyhjässä salissa ja saimme todella hyvää palvelua. Ystävällinen tarjoilija kertoi vaihtoehdoista ja suositteli alaikäisille kuohuviinin korvikkeeksi kuusenkerkkäjuomaa, joka lasten ihastukseksi tarjoiltiin myös heille korkeista laseista. Tarjoilija kohteli seurueen nuorta ja lapsia koko ajan yhtä tyylikkäästi kuin aikuisia.

Lapset saivat toivomansa ranskalaisia ja hyvät lehtipihvit, jotka nuoren herran mukaan olivat paremmat kuin muualla. Seurueen nuori kokosi lihapitoisen menun eri vaihtoehdoista ja hänestä tuli saman tien vasikanlihan ystävä. Aikuiset Jyväskylä-menun syöjät olivat myös tyytyväisiä. Alkuruokana oli siikatartaria, punajuurisorbettia ja friteerattua Kolatun vuohenjuustoa. Talon makea sinappikastike sopi hyvin kalan kanssa. Lasten menuihin kuului vihreä salaatti. Ennen alkuruokia tarjoiltiin pikku kupillinen kirkasta kylmää tomaattikeittoa. Päivittelimme joukolla vaivaa, joka oli nähty kirsikkatomaatteja kaltattaessa.

Jyväskylä-menun pääruokana oli poronfileetä, juuresröstiä ja hyvää kastiketta. Tosin seuralaiseni Suloinen suvi-menun pääruokana olleen kuhan kastike, jota totta kai halusin maistaa, oli mielestäni vielä parempi. Kausimenun alkuruoka, shamppanjarapukeitto, oli myös tosi hyvä. Otin ruokalistassa suositeltua La Grola -punaviiniä poron kanssa. En ole viinien tuntija, joten valitsen suosiolla ravintolan suosittelemat vaihtoehdot. Tämä viini oli tosi hyvää, ja päätellen siitä, että seuralainen tilasi lisää valkoviiniä, oli kuhan seuraksi suositeltu Von der Fels Riesling myös hyvää.

Ainoa hieman tyytymätön oli vihreän menun syöjä. Pääruokana oli vuohenjuustopiiras, joka ei hänestä ollut pääruokamainen. Kastikkeena oli choron-kastike, joka oli hänen mielestään liian vahva. Minusta (maistoin siis jokaisen lautaselta kastiketta) myös se oli hyvä, tanakan tomaattinen.

Testasin myös muiden jälkiruokia. Niistä parhaaksi totesin suklaamarkiisin mascarponevaahdon kera. Suussa sulavaa suklaata ja kermainen vaahto, jonka rinnalla oman raparperi-clafoutikseni kotijäätelöpallo kyllä kalpeni. Clafoutis oli hyvä. Join sen kanssa Assam-teetä. Minut saa tyytyväiseksi melkein pelkästään sillä, että tarjolla on pari vaihtoehtoa haudutettua teetä. Kausimenun mansikkasalaatti oli raikas ja maukas.

Seurueen pienin imeskeli tyytyväisenä jäätelöannoksessa ollutta suklaapuikkoa ja ihastui todella siinä olleeseen paperiseen sateenvarjoon. Juhlaillallisemme oli siis kaikin puolin onnistunut.

Jyväskylä-menu 54 €
Suloinen suvi -menu 59 €
La Grola -punaviini 16,50
Von der Fels Riesling -valkoviini 14,80

     
     
     
Experience: À la carte Price: 54€ Added: 28.07.2009
Rating: 4

Restaurant: Vohvelikahvila

Kiva, pieni kahvila ja hyvät vohvelit sekä aukioloajat. Tämä oli sunnuntai-illan (26.7.09) löytö eat.fi-mobiilisivujen kautta matkalla Jyväskylästä Hämeenlinnaan. Söimme puoliksi sienivohvelin, mies otti vuohenjuustovohvelin ja minä omenavohvelin. Lisäksi cappucino ja tee. Yhteensä 17,-. Hyvä idea painaa täytteet taikinan sisään. Tosin omenanpalat olivta hieman tummia minun makuuni. Mies kehui vuohenjuustovohveliaan. Vuohenjuusto näyttää taipuvan moneksi. Tee oli pusseja, lähinnä erilaisia yrttilaatuja, mutta löytyi yksi tummakin laatu. Kodikas miljöö, ystävällinen palvelu ja koko ajan uusia asiakkaita. Miinusta, että vessassa ei toiminut vesi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.07.2009
Rating: 5

Restaurant: Hotelli Yöpuu Pöllöwaari hotel restaurant

Söimme aikaista illallista lauantai-iltana, koska seurueemme nuorin oli alle 3-vuotias. Saimme istua lähes koko ajan tyhjässä salissa ja saimme todella hyvää palvelua. Ystävällinen tarjoilija kertoi vaihtoehdoista ja suositteli alaikäisille kuohuviinin korvikkeeksi kuusenkerkkäjuomaa, joka lasten ihastukseksi tarjoiltiin myös heille korkeista laseista. Tarjoilija kohteli seurueen nuorta ja lapsia koko ajan yhtä tyylikkäästi kuin aikuisia.

Lapset saivat toivomansa ranskalaisia ja hyvät lehtipihvit, jotka nuoren herran mukaan olivat paremmat kuin muualla. Seurueen nuori kokosi lihapitoisen menun eri vaihtoehdoista ja hänestä tuli saman tien vasikanlihan ystävä. Aikuiset Jyväskylä-menun syöjät olivat myös tyytyväisiä. Alkuruokana oli siikatartaria, punajuurisorbettia ja friteerattua Kolatun vuohenjuustoa. Talon makea sinappikastike sopi hyvin kalan kanssa. Lasten menuihin kuului vihreä salaatti. Ennen alkuruokia tarjoiltiin pikku kupillinen kirkasta kylmää tomaattikeittoa. Päivittelimme joukolla vaivaa, joka oli nähty kirsikkatomaatteja kaltattaessa.

Jyväskylä-menun pääruokana oli poronfileetä, juuresröstiä ja hyvää kastiketta. Tosin seuralaiseni Suloinen suvi-menun pääruokana olleen kuhan kastike, jota totta kai halusin maistaa, oli mielestäni vielä parempi. Kausimenun alkuruoka, shamppanjarapukeitto, oli myös tosi hyvä. Otin ruokalistassa suositeltua La Grola -punaviiniä poron kanssa. En ole viinien tuntija, joten valitsen suosiolla ravintolan suosittelemat vaihtoehdot. Tämä viini oli tosi hyvää, ja päätellen siitä, että seuralainen tilasi lisää valkoviiniä, oli kuhan seuraksi suositeltu Von der Fels Riesling myös hyvää.

Ainoa hieman tyytymätön oli vihreän menun syöjä. Pääruokana oli vuohenjuustopiiras, joka ei hänestä ollut pääruokamainen. Kastikkeena oli choron-kastike, joka oli hänen mielestään liian vahva. Minusta (maistoin siis jokaisen lautaselta kastiketta) myös se oli hyvä, tanakan tomaattinen.

Testasin myös muiden jälkiruokia. Niistä parhaaksi totesin suklaamarkiisin mascarponevaahdon kera. Suussa sulavaa suklaata ja kermainen vaahto, jonka rinnalla oman raparperi-clafoutikseni kotijäätelöpallo kyllä kalpeni. Clafoutis oli hyvä. Join sen kanssa Assam-teetä. Minut saa tyytyväiseksi melkein pelkästään sillä, että tarjolla on pari vaihtoehtoa haudutettua teetä. Kausimenun mansikkasalaatti oli raikas ja maukas.

Seurueen pienin imeskeli tyytyväisenä jäätelöannoksessa ollutta suklaapuikkoa ja ihastui todella siinä olleeseen paperiseen sateenvarjoon. Juhlaillallisemme oli siis kaikin puolin onnistunut.

Jyväskylä-menu 54 €
Suloinen suvi -menu 59 €
La Grola -punaviini 16,50
Von der Fels Riesling -valkoviini 14,80

     
     
     
Experience: À la carte Price: 54€ Added: 27.07.2009
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites