Miguel

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Roster

Ravintolassa oli hyvin tilaa lauantai-iltapäivänä mutta tarjoilijalla tuntui silti olevan hieman kireä tunnelma. Pöytä johon meidät ohjattiin oli suorassa auringonpaisteessa ja itse tarjoilija ehdottikin samointein pöydän vaihtoa, kun ehdotukseen suostuimme niin väkinäinen hymy paistoi tarjoilijan kasvoilla. Ensivaikutelma oli tosiaan hieman vaikean oloinen.

Tässä vaiheessa tarjoilija vaihtuikin mukavaan nuoreen herraan, jolta palvelu sujui leppoisasti ja ystävällisesti. Otimme alkuun juomat ja tutustuimme viinilistaan, sovimme tarjoiljan kanssa, että tilaamme viinit vain pääruualle. Alkuruuaksi hummeriburgerit, erittäin maittavaa ja hummeria oli reilusti. Pääruoaksi otin pihviä ja medium rare oli toivomus mutta pöytään tupsahti enemmänkin medium - well done. Tässä vaiheessa huomasimme, että viinitilaustamme ei koskaan tultu edes ottamaan. Ja tarjoilijoita ei näkynyt koko salissa, lauantain "lounasaika" oli ilmeisesti juuri vaihtumassa pienen tauon myötä iltakattaukseen ja henkilökunta oli tosiaan kiven alla. En palauttele ruokia keittiöön tai rutise paikan päällä, kun äärimmäisissä tilanteissa ja tämä ei ollut sellainen.

Miljöö todella hieno ja ruuat aika reilun kokoisia sekä maittavia mutta palvelu tökkii pahasti. Tämän tasoisesta / hintaisesta ravintolasta odottaisi kyllä enemmän. En ajatellut toista kertaa mennä kokeilemaan, koska ystäväni kertoi samat palautteet aikaisemmin.

Suosittelen mielummin tutustumaan Bulevardin Werneriin, joka on myös uusi tuttavuus. Siellä toimi palvelu moitteetta ja ruoka vähintäänkin yhtä hyvää, vaikka olimmekin viikon kiireisimpään aikaan lauantaina-iltana. Tämä siis muutama viikko aikaisemmin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 16.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Latva viinibaari

Hyvä ja maittava lounas!

Annokset maittavia ja lounaana riittävän kokoisia.

Asiakaspalvelu on yleisesti todella kohdillaan mutta satunnaisesti palvelevan vanhemman lyhyt tukkaisen naisen olisi syytä opetella asiakaspalvelunalkeet. Todella tympeää ja ala-arvoista palvelua, koko ilmapiiri hänen ympärillään on tarjoilijoita myöten kireä. Mahtaako olla itse omistaja..

Iltaisin erittäin mielyttävä viinibaari ja olutvalikoima poikkeaa positiivisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Brasserie Eira

Elokuun torstai-ilta oli hiljainen ja pöytävaraus osottautui turhaksi. Mukava tarjoilija ilmoitti että pöydän saa valita mielensä mukaan ja otimmekin mukava ikkunapöydän.

Ruokalista on sopivan kompakti eikä turhia kikkailuja ole, päädyimme Chefs menuun 45€ joka oli nappivalinta. Pääruokana hanhea ja seuralaiselle Napsijaa. Kokonaisuus oli loistava ja ruokalajeja 5.

-Palvelu ystävällistä ja sujuvaa.
-Hintataso todella edullinen ruuan laatuun nähden.
-Miljöö viehättävä.
-Ehdottomasti tutustumisen arvoinen ravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Beefy Queen Jambo steak restaurant

Loistavat pihvit joka kerta, häränleike maustevoilla syöty viimeiset 10 vuotta, koskaan ei ole pettänyt. Lauantai-pihvin aivan ehdoton paikka. Täyttä ruokaa, palvelua ja Jamboa! Kiitos!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.11.2011
Rating: 1

Restaurant: Dong Bei Hu - China Tiger chinese

Paras kiinalainen Helsingissä. Raaka-aineet todella tuoreita, ruokaa riittävästi ja hinta kohdillaan. Puhelimitse tehdyt tilaukset voivat olla hankalia saada ymmärretyksi mutta palvelu ystävällistä ja ripeää. Chili ruokiin kannattaa suhtautua varauksella, välillä lounas (chili) annokset ovat olleet erittäin tulisia. á la carte on testattu myös ja on vähintäänkin yhtä toimiva, suosittelen. Valitettavasti heiläkin on käytössä natriumglutamaatti...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.12.2009
Rating: 4


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites