Mona123
4 reviewsBadges
Blog link
Reviews (4)
These reviews don't affect the average
Arki-illan pelastus! Miljöö on rauhallinen ja pöydät ovat riittävän kaukana toisistaan. Akustiikan ansiosta salissa ei pauhaa kova keskustelu. Avoin keittiö toimii hyvänä viihdykkeenä. Salihenkilökunta palveli erinomaisesti, ja heistä loisti ammattiylpeys - jokaisesta viinistä ja annoksesta (ihan leivästä lähtien) kerrottiin yksityiskohtaisesti. Tunnelma oli rauhallinen ja ruoka oli taivaallista. Kukkakaalikeitto voitti mm. Groteskin keiton mennen tullen, ja peura vei kielen ja järjen mennessään. Aivan mieletöntä ruokaa, menee kyllä topkolmoseen.
Kaupungin paras pihviravintola on maineensa arvoinen! Helsingistä on pitkään puuttunut laadukkaisiin ja reilunkokoisiin pihveihin erikoistunut ravintola, mutta nyt se löytyi. Nautimme Goodwinissä nautaa salaatin ja grillattujen kasvisten sekä hyvän punaviinin kanssa, eikä kokemusta olisi halunnut pilata jälkiruoalla. Nykyään hemmottelu on Goodwinin ansiosta helppoa. Suosittelen kaikille jotka haluavat hemmotella miestään!
Solnasta oli kuultu etukäteen pelkkää hyvää - kyseessä on jälleen yksi niistä paikoista, joissa jo isovanhempani ovat viihtyneet. Klassikkoaineista.
Nautimme solnan menun; lohta, nautaa ja jogurttimoussea. Nappimenu, mutta ennen kaikkea mieleen jäi erinomainen palvelu. Henkilökunnasta huokui heidän ylpeytensä ravintolaa ja ruokaa kohtaan, aito ylpeys ammattiinsa sekä into alaa kohtaan. Mielessä Lehtovaaran aiheuttama floppi palvelussa teki mieli halata henkilökuntaa lähtiessämme.
Lautaset tulivat pöytään nopeasti, pöydässä oli koko ajan riittävästi viiniä ja leipää, ja vitsejäkin vaihdettiin. Hieno, bistromainen miljää ja kevyt, iloinen tunnelma. Olen todella tyytyväinen Solnaan.
Lehtovaaran osalta odotuksemme olivat koat - samassa ravintolassa ovat viihtyneet vanhempani ja isovanhempani jo aikoja sitten.
Vietimme ravintolla uudenvuodenillan tarkoituksena hemmotella itseämme hyvällä ruoalla. Ruoka oli kyllä maukasta - alkuun taiten tehtyä lohiballotinea, pääruokana klassikkoannos (Cœur de filet Provençale) ja jälkuroaksi creme brulé porkkana-puolukka-sorbetilla. Yhdyn aikaisempiin arvioihin pääruoasta - valkosipulia ja suolaa on liikaa, vaikka nälän annos kyllä onnistuu viemään.
Päällimäisenä ravintolasta jäi mieleen ala-arvoinen palvelu. Tarjoilijat kävivät pöydässä harvoin, ruokaa ei esiteltäessä tuotu, ei sanottu hyvää ruokahalua, ei sanaakaan. Juustolautasen tilaaminen tuntui mahdottomalta ymmärtää. Ravintolassa ei ollut Baileysia eikä oikein muutakaan juotavaa - tarjoilija silmäili viinilistaa kuin olisi nähnyt sen ensikertaa. Henkilökunta jätti meidät täysin oman onnensa nojaan, ja jo heidän katseistaan pystyi lukemaan epäkunnioituksen. Tällaisen myötä 160e lasku vei illasta hyvän tunnelman.