Naamafantti

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Doi Thai

Kerrassaan mainio thaimaalainen ravintola, ehkä paras jossa olen Helsingissä syönyt. Söin annoksen "Beef with chili", josta pyysin kasvisversion jossa liha korvataan tofulla. Annos oli maukas ja raaka-aineet vaikuttivat suurimmaksi osaksi tuoreilta ja laadukkailta.

Antaisin varmaan täydet pisteet useaan kohtaan lukuunottamatta seuraavia pikku miinuksia: Herkkusienet kastikkeessa olivat säilykekamaa ja en saanut kokonaishintaan alennusta joka ruokalistan mukaan piti saada mikäli tilaa annoksen kasvisversiona.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 01.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Unicafe Metsätalo

Unicafeista tämä on oma suosikkini. Ruoka tuntuu olevan keskiverto-Unicafea tasokkaampaa ja lisäksi täällä ei ole sitä vankilameininkiä kuten yo-aukiolla, että keittäjä laittaa kauhallisen ruokaa ruokailijan lautaselle. Hintalaatusuhde on opiskelijakortilla loistava (muuten varmastikaan ei!) ja viime aikoina on saanut hyviä aasialaisia kasvisruokia kuten palak paneeria ja nasi gorengia. Ruokailukokemus on ihan ok, jos ruuhka-ajat välttää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 25.02.2016
Rating: 1

Restaurant: Happiness thai

Takuuvarma paikka jos haluaa mättää perusvhyvää sushia mahan täyteen.

Omistajat vaikuttavat joskus tylyiltä, mutta ei kannata ottaa henkilökohtaisesti, koska ailahteleva käytös tuntuisi olevan kaikille tasapuolista :D.

Kaisaniemen metroaseman buffeteista tämä on ylivoimainen ykkönen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 25.02.2016
Rating: 1

Restaurant: Pizzeria Keko pizza/kebab

Keko on tehnyt muodonmuutoksen ja uudistunut keko näyttää niin sisältä kuin ulkoa oikein kivalta ja Krunikkaan istuvalta paikalta!

Lounas oli maittava ja hintalaatusuhteeltaan mainio. 8,50 eurolla sai maistuvan 4 täytteen pitsan, hyvän salaatin leipineen, limun ja kahvin! Tulee käytyä lounaalla vastedeskin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 25.02.2016
Rating: 1

Restaurant: Kolme Kruunua 50's finnish

Kolmessa kruunussa yhdistyy arvokkuus ja leppoisa tunnelma menneiltä vuosikymmeniltä.

Ruuat ovat kalliihkoja mutta toisaalta tasokkaita. Kasvisruokia voisi olla enemmän kuin kaksi. Nyt olevista vaihtoehdoista kasviskääryleet ovat kyllä todella hyvät, ja ne onkin tullut syötyä toistakymmentä kertaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 25.02.2016
Rating: 0

Restaurant: Unicafe Porthania

Ravintola on valoisa ja viihtyisä ollakseen yliopistoravintola. Hintalaatusuhde on opiskelijalle aivan erinomainen kuten on muissakin opiskelijaravintoloissa, mutta tästä unicafesta puuttuu maustehyllystä chilikastike ja valkosipuli, jotka on lähes kaikissa muissa käymissäni keskustan unicafeissa! Toivottavasti tämä helposti korjattava asia muuttuu tulevaisuudessa täälläkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 12.05.2015
Rating: 1

Restaurant: Pizzeria Keko pizza/kebab

Pitsat ja falafelit oikein maukasta perustavaraa, johon voi luottaa. 10 minuuttia ennen paikalle menemistä kun on soittanut, niin ruuat on aina saanut valmiina mukaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 12.05.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites