Nuuskamuikku87

10 reviews

Badges

Blog link

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kotipizza Laivurinkatu pizza

Kolme kertaa olen käynyt ja neljättä kertaa ei tule. Aina jokin on mennyt pieleen. Sinäänsä viihtyisä paikka, pizzat tulee kohtuullisessa ajassa ja lounashinta menettelee, mutta pizzojen laatu ei yllä edes normikotipizzan tasolle ja asiakaspalvelusta ei ole kuultukaan. Kun kulman takaa löytyy toinen pizzeria, jossa on ystävällistä palvelua ja peruslättyä saa halvemmalla, niin tänne ei tarvitse enää mennä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.10.2012
Rating: 1

Restaurant: Annapurna nepalese

Taso ja tunnelma parantunut selkeästi omistajavaihdonksen jälkeen, kuten aiemmin kommentoitukin. Huomattavasti ystävällisempi & aidompi palvelu ja maukkaampaa ruokaa nykyään. Lounailijoiden kasvanut lukumäärä todistaa tämän. MIkä parasta, ruoka tulee edelleen hyvin nopeasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.10.2012
Rating: 1

Restaurant: Bistro Helsinki 15 italian bistro

Yksi parhaista lounas- ja illallispaikoista, jossa hinta-laatu-suhde kohdallaan. Muutamia kertoja käynyt lounaalla tai illallisella: ruoka on erittäin hyvää, annoksen sopivan kokoisia, ei turhaa kikkailua, palvelu luontevan asiallista, ja tila kohtuullisen viihtyisä.

Lounas (10e tai 14,50e sis. hyvän salaattipöydän, herkullista leipää ja täyttävän & maukkaan lounaan). Illallisella viinit toki suomalaiseen tapaan tuplaavat laskun, mutta ruoan kohdalla hinnat kohdallaan. Suosikkipaikkojani, suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.10.2012
Rating: 2

Restaurant: Hodai

Sympaattinen pieni vegemesta. Lounasbufeessa (8e) oli heman erikoinen valikoima susheista, kevätkääryleisiin ja erilaisiin lämpimiin liha (=soija)kastikkeisiin. Ei kovin erikoista, mutta nälkä lähtee ja kohtuulliseen hintaan. Ystävällinen palvelu, mutta kiusallisen hiljaista parhaaseen lounasaikaan.Toivottavasti useammat löytävät paikan...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 09.11.2012
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Tori finnish

Hyvää lounasta, korkeaan hintaan ja tylyllä palvelulla. Harmillista sinäänsä, mutta palvelulla on erittäin paljon mielestäni painoarvoa kokonaiskokemukseen, ja Torissa se on todella huonoa. Vaikutti siltä, että tarjoilijoita ei työt kiinnostanut ja kaikessa kesti turhauttavan kauan. Ruoka ihan hyvää, mutta annokset turhan pieniä ja hinta liian kova. Kesällä varsinkin aikuttaa ensin todella viihtyisältä paikalta, mutta siihen se sitten jääkin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Primula

Ihan ok. Hinnat turhan korkeat suhteessa ruoan laatuun. Brunssi ei tällaiselle kasvispainotteiselle syöjälle napannut, a la carte listalta löytyy kelpo annoksia. Palvelun taso hyvin vaihtelevaa. Tila on kuitenkin on erittäin viihtyisä ja miellyttävä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Four Seasons Salads & Delicatesses lunch restaurant

Erittäin hyviä salaatteja ja lasagnea, tosin korkeahkoon hintaan. Bonusta isoista annoksista, ei jää nälkä salaattilounaastakaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Eira-Plaza pizza

Vastoin muiden kommentteja, omat kokemukset kohtuulisen hyvät. Pizzat toki ihan peruslättyjä, ruokaelämyksiä turha odottaa. Hyvin valikoimaa ja juustoa saa pyydettäessä vähemmän :) Lounasaikaan hinta kohdallaan (5,9e). Palvelusta ja tunnelmasta plussaa. Muutaman kerran tilannut etukäteen ja käynyt noutamassa, jolloin odotteluaikaa n 15-20min.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Len's Keishoku Bar japanese

Miellyttävä tunnelma, ystävällinen palvelu ja tuoreet annokset ovat tämän paikan vahvuudet. Olen muutaman kerran käynyt lounaalla, ja ottanut sushisettejä (pieni ja medium). Ainut miinus tulee siitä, että annokset ovat todella pieniä suhteessa hintaan. Toivottavasti tähän tulee muutosta, sillä todella kiva paikka muuten.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 18.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Hill Side

A la carte on erityisen hyvää. Olen syönyt klubin burgerin ja vuohenjuustosalaatin, ja molemmat olivat todella hyviä. Erityisesti esillepano ja käytetty laadukas lähiruoka nostivat pisteitä. Lisäksi viihtyisät tilat ja hinnat kohdallaan, ehkä hieman korkeahkoja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.10.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites