Poppana

16 reviews

Badges

Blog link

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kuja

Otin Rento burgerin ja kaveri veti Alsace-liekkikakun. Burgerin kohdalla less olisi ollut more. Hampurilaisen välissä ollut paistettu muna oli täysin turha ja vielä palanut, joten se oli pakko jättää syömättä. Sämpylää oli paahdettu liikaa, joten se mureni kun hampuraista yritti leikata. Coleslaw oli hyvää ja pihvi oikein maukas, mutta hampurilainen ei kokonaisuutena valitettavasti vakuuttanut. Kaverin liekkikakussa oli liikaa fetaa, liian isoina kuutoina ja raskasta kokonaisuutta ei jaksanut syödä loppuun. Perussafkaa, ei mitään kummallista, mutta kyllä tällä nälkä lähti. Palvelu oli ystävällistä, mutta paikan akustiikka aivan surkea.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 03.07.2013
Rating: -1

Restaurant: La Famiglia Italian-American

Miljöö on ihan viihtyisä ja lounaslista vaikutti lupaavalta. Tilasimme lihapullapastat, joka oli melkein syömäkelvotonta. Pastaa valmiskastikkeella ja muutama Saarioisten lihapulla (eivät selvästi paikan päällä tehtyjä vaan mustia, kovia ja pieniä) siinä päälle heitettynä. Tuntui naurettavalta, että tarjoilija ehdotti parmesania tuon säälittävän annoksen päälle. Tarjoilija lisäksi kaatoi vedet seuralaiseni syliin. Oli syvästi pahoillaan ja muuten mukava, mutta tarjosi kahvia korvaukseksi, josta kieltäydyimme. Kahvi ja salaatti eivät kuuluneet annokseen, joka jo sinänsä huonoa. Annos olisi ehdottomasti pitänyt saada ilmaiseksi märkien housujen takia, ehkä muutenkin alhaisen laadun vuoksi...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.05.2009
Rating: 2

Restaurant: Masabi japanese

Sushi kaukana hyvästä sushista, mutta menettelee. Mielestäni sushi ei missään nimessä saa haista kalalta, koska silloin se ei ole tuoretta, ja ainakin tällä kertaa boksin avattuani vaimea kalanhaju levähti naamalle. Paikka on take away -paikka ja ehkä saa siksi ainakin minulta anteeksi aika monta juttua - en aina jaksa odottaa puolta tuntia yhtä sushiboksia ja Masabista sen saa heti (sushi ollut tehtynä kuulemma reilun tunnin). Lisäksi odotan innolla yöluukkua, kiva syödä venyneen illan jälkeen sushia eikä aina sitä snägärimättöä... Menen ehkä uudelleen kiireessä, mutta en silloin kun haluan syödä hyvää sushia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.07.2010
Rating: 1

Restaurant: Soyo Ekiben takeaway sushi

Verrattuna esimerkiksi Forumin heikkotasoiseen take away -paikkaan, Masabiin, on Soyo Ekibenin sushin laatu PALJON parempi. 10 palan setti maksoi 10,50€, mielestäni hyvin kohtuullinen, ja vaikka sushi oli jääkaappikylmä, sen antoi helposti anteeksi, sillä se nyt oli odotettavissa. Palvelu oli ystävällistä, sushipalat hyvän kokoisia, kala tuoretta ja pakkaus toimiva. Ei mitään gourmeta, mutta palvelee tarkoituksensa erinomaisesti. Täydellinen paikka, jos olet juoksemassa junaan ja perus patonki ei vaan kiinnosta. Paikka on muutenkin jotenkin viehättävä, tuntuu kuin olisin Lontoossa asioidessani tiskillä... Tosi söpö kaikin puolin.

Pieni miinus erikoisesta tavasta laittaa wasabi nigireihin - pieni pallo keskelle riisiklönttiä. Oli pakko levittää itse ja ohuemmin tai olisi tullut vedet silmistä. Wasabiklöntti ihan kuulsi kalafileen läpi, en todellakaan ole siis yliherkkä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.10.2010
Rating: 1

Restaurant: Villa Thai thai

Ehdottomasti Lemon Grassin ohella parhaita thaimaalaisia koko Helsingissä. Tämän jälkeen en ole voinut mennä yhtenkään thai buffettiin, ruoka on ihan roskaa tämän rinnalla. Ainekset ihanan tuoreita, makumaailma kohdillaan. Henkilökunta selvästi tietää mitä tekee, tosin ei puhu ollenkaan suomea. Paikkana ihan viihtyisä, lounaslistalla aina suosikkini eli paistetut nuudelit. Loistopaikka ja annoskoko sopiva!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.10.2009
Rating: 1

Restaurant: Zen Sushi Kämpin galleria japanese

Zenissä on mielestäni ehkä Helsingin parhaat sushit, mutta paikka on usein lounaalla niin tukossa, että haen sushini muualta. Olen käynyt illallakin, mutta paikan sisustus ei ole mikään viehättävin illalliselle, vaan enemmän kolkko lounaspaikka. Palvelu neutraalin ystävällistä. Palaan kuitenkin aina uudelleen hyvän sushin perässä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.07.2010
Rating: 1

Restaurant: Sushibar sushi, wine

Sushibar on todella söpö paikka, sisustus on ihana ja paikka nuorekas, mutta helposti lähestyttävä. Sushi sen sijaan on vähän outoa, jotenkin liian makeaa? Lisäksi sushit eivät ehkä näytä kauhean pieniltä, mutta nälkä ei lähde millään. Pienen annoksen (10kpl) jälkeen oli kerran pakko hakea kaupasta vielä tankkausta, ja sen jälkeen olenkin valinnut aina suosiolla 15kpl setin. Palvelu vähän tylyä, mutta iso plussa valmiista take away -seteistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 02.07.2010
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Tori finnish

Tori on yksi vanhoista suosikeistani, mutta ei niin kovin tasalaatuinen. Jallupullat ovat olleet oma vahva suosikkini pitkään ja suosittelinkin niitä seuralaiselleni. Pieleen meni, pari pullaa oli paistunut? niin kivikoviksi, ettei veitsi mennyt läpi. Oma vuohenjuustoleipäni oli erinomainen, tosi pienempi kuin viime kerralla. Kiva lisä listalla ovat aamiaisruoat, kuten puuro ja omeletit. Ihmettelen kuitenkin vähän, missä ovat kasvikset ja hedelmät, niitä ei tunnu saavan aamiaisella ollenkaan?!

Paikka viehättävä ja tunnelma mukava, mutta tarjoilu vähän niin ja näin. Puolet henkilökunnasta ei puhu suomea, mikä ei sinänsä haittaa, mutta jotain tarjoilussa kyllä on pielessä. Vähän tylyä, tosin mukaviakin poikkeuksia löytyy.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 06.10.2009
Rating: 4

Restaurant: Shanghai Kitchen japanese

Todella herttainen paikka! Neutraalin kömpelö, omalla tavallaan viehättävä sisustus, joka ei ehkä sovi romanttisiin iltoihin, mutta kaikkeen muuhun kyllä. Ei teeskentelyä missään, sushi myös rehellistä ja tuoretta. Osa rullista oli 12 palan setissäni niin isoja, että oli vaikea saada niitä kokonaisina suuhun, mutta ei muuta valittamista. Menen ehdottomasti uudelleen, jo todella herttaisen (omistaja-?)miehen ansiosta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 07.09.2009
Rating: 5

Restaurant: Bar Tapasta mediterranian

Yksi suosikkiravintoloistani, johon palaan aina uudelleen enkä koskaan pety. Viime viikolla söin lampaan kyljyksiä, patatas aioli ja mahtavaa tuoretta vihreää parsaa ja serranokinkkua (ok, ehkä vähän liikaa vinegrettekastiketta, mutta silti oi niin herkullista). Paikka ihanan pieni ja intensiivinen, pakko varata pöytä jos mielii syömään. Palvelu aika tylsää, mutta ruoka ja paikka korvaavat lakoniset tarjoilijat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 05.10.2009
Rating: 4


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites