RasmusM

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Restaurant: Sushi Panda

Kaveri toi sushit, joten en osaa palvelua/tunnelmaa arvioida, mutta kaikki muu oli hyvää.

Sushit olivat hyvin rullattuja, maukkaita, valikoima oli mielenkiintoista, ja hinta oli kohdallaan. Jos olen lähellä ja tekee mieli sushia, luultavasti käyn Sushi Pandassa tulevaisuudessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 20.09.2019
Rating: 0

Minulle oli suositeltu tätä paikkaa, niin kävin testaamassa ja ostin pitan. En odottanut paljoa, mutta silti pääsin pettymään yllättävin tavoin.

Pitaan lisätty chiliseos meni ensimmäisellä haukkauksella, ja pitan keskiosa oli pelkkää kuivanoloista, mautonta jauhelihapihviä ja tylsää salaattia. Hummus ja näyttävästi kaikki annoksen neste oli pita-annoksen pohjalla, mikä onnistui tekemään paperi-wrapista märän, eikä paljon muuta.

Palvelussa ei erityisesti moitittavaa, mutta en ymmärrä miten yli 10 euron pikaruoka voi olla näin onnetonta. Hansan food courtissa on monta eri vaihtoehtoa, käyttäkää mieluummin niitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.09.2019
Rating: 0

Restaurant: Kratae Thai Cuisine classic thai

Keskiverto thai-ruokaa.

Curry on ainakin kohtuullisen hyvää, kattaus on kohdallaan ja palvelu on nopeaa ja ystävällistä, vaikkakin sen verran hajamielisen oloista, etten tiedä miten hyvin hommat hoituvat kiireessä.

Hinta on kohdallaan, mutta jos tietää ravintolan jossa saa hieman parempaa aasia/thai ruokaa pari euroa kalliimmalla, niin menee luultavasti sinne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.02.2018
Rating: 0

Restaurant: Pizza-Perez ky

Pizza on hivenen kallis, mutta olin kuullut, että Pizza-Perez hankkii hintansa arvoisia aineksia kun säästäminen olisi mahdollista (esim. kunnon kinkku), ja se oli loppujen lopuksi totta. Herkullinen pizza.

Hyvä palvelu ja pizza tuli äkkiä. Toivon tosin että pöytä jossa odotin noutoa oli ruuasta ja trippimuovista likainen vain koska ilta oli älyttömän kiireinen puhelintilausten puolella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 25.11.2017
Rating: 0

Hyvin kiva uusi ruokailupaikka Varissuolla.

Kun astuin ensimmäistä kertaa sisään, en odottanut paljoa. Salissa ei ollut paljon ihmisiä ja kalustus tuntui hieman keskeneräiseltä koska omistajat tuntuvat vielä miettivän lopullista bisnesmallia.

Mutta kun palvelutiskille pääsin, palvelu oli reipasta ja lounasbuffetti oli suhtkoht samaa luokkaa kuin missäkin muualla Turun aasialaisessa ravintolassa. Korotan tosin ruuan arvosanan 4/5 koska a la carte annokset ovat omasta mielestäni ravintolan vahvempi puoli, kun kävin kaksi muuta kertaa. Pho-keitto on vähintään yhtä hyvää kuin mitä saa Turun keskustassa, ja yksinkertainenkin paistettu riisi yllätti maulla.

Pho Viet on luultavasti Turun halvin aasialainen ravintola, mutta sitä ei välttämättä itse ruuasta maista.

Jos satut käymään Varissuolla päin mistään syystä, suosittelen että kokeilet.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.11.2017
Rating: 0

Restaurant: Maneerat

Kävimme porukassa koettamaan ravintolaa kun satuin näkemään sen olevan Turun parhaiden etnisten ravintoloiden listalla. Tilasimme kaikki kolme hyvin eri ruokalajia (paneng curry, paneroitu lohi, katkarapukeitto), ja jokainen aivan ihastutti.

Turussa löytyy useita thai-ravintoloita, joissa saa à la carte annoksia hivenen halvemmalla, mutta Maneeratissa voit olla varma että laadusta ei ole tingitty.

Ravintola tosin sattuu olemaan sen verran pieni että lounasaikoihin et varmaan pääse istumaan ilman pöytävarausta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 04.11.2017
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites