Closed now

Sushi Panda

Rating 4.2 / 5

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paras sushipaikka Suomessa! Todella laaja valikoima vegaanisia susheja, joissa mielikuvitusta ei ole säästelty. Olen syönyt paikan päällä, tilannut Woltilla puistoon sekä ottanut mukaan bussiin. Aina loistavaa ruokaa! Palvelu on myös aina ollut ystävällistä ja plussaa avokeittiöstä. Ainoa miinus on aukioloaika, olisi kivaa jos ravintola olisi auki vaikka 22 asti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 15.05.2017
Rating: 0

Ihanaa että sushia saa kotiinkuljetuksella. Toimitus on aina ollut suht nopea ja ravintolasta on otettu yhteyttä, mikäli jotain toivottua raaka-ainetta ei olekaan saatavilla. Perusmakit ovat vähän tylsiä, mutta mielikuvituksellisemmat rullat todella maukkaita ja meheviä. Grillatut sushit eivät oikein tunnu toimivan kotiinkuljetuksessa, sillä koko satsi on oudon lämmin perille tullessaan. Muutenkaan grillisushit eivät ole listan parhaasta päästä. Kaiken kaikkiaan kuitenkin edullinen, näppärä ja maukkaita susheja tarjoava piristys Turun tarjontaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 14.07.2016
Rating: 0

Kaikki olosuhteet huomioon ottaen, paras sushipaikka Turussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 23.04.2016 View previous reviews (2)
Rating: -2

Ihanaa vihdoin saada Turussa kotiinkuljetuksella sushia ja kotiinkuljetuksen hintakaan ei järkytä (5e)! ! Tilasin Nr. 128 Lajitelma Uramaki 16kpl + Hosomaki 6kpl sekä Philadelphia -makirullan. Kaikki oli muuten hyvää, mutta lajitelman kurkku hosomaki hämmästytti miniatyyrikoollaan ja mauttomuudellaan. Kaikki muu oli siis hyvää. Ja toimitus tuli tunnissa. Aion tilata uudelleen silloin kun en jaksa vaivautua kauppahalliin ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 19.02.2016
Rating: 0

Vielä vähän ristiriitaiset fiilikset paikasta. Monesti olen tilannut, ja usein tilaaminen on sujunutkin moitteetta, mutta vähän liian monta kertaa tilauksessa on ollut jotain pientä häikkää (tilaus unohdettu ja toimituksessa kestää, puikot yms. puuttuvat jne.), ja suurin puute on mielestäni se, että verkkosivut antavat tilata ruokaa myös silloin, kun ravintola on jo suljettu.
Makunsa puolesta sushit oikein hyviä, vaikkeivät ainakaan vielä olekaan Turun parhaimmistoa. Potentiaalia tosiaan on. Grillatut sushit toimisivat paremmin, jos lohta grillattaisiin vähän vähemmän ylikypsäksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.01.2016
Rating: 1

Kotiinkuljetuksesta plussaa, joka toimi niin kuin pitikin. Tilauksessa pieni sekaannus, josta pieni miinus. Suurin pettymys oli kuitenkin rullien pieni koko. Riisin koostumus ja maku ok. Grillatut sushit kiva idea, mutta ei toiminut oikein käytännössä. Päällepäin ruokalista vaikutti kattavalta, mutta lähemmän tarkastelun jälkeen ei osoittautunut kauhean kiinnostavaksi. Potentiaalia on ehdottomasti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.01.2016
Rating: 0

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka! Yhden kerran olen tilannut (nettitilaus, haku paikan päältä). Sushit olivat valmiita ajallaan, olimme ilmoittaneet tilauksessa milloin tulemme hakemaan sushit ja odottelimme ehkä 2 min ruuan valmistumista paikan päällä. Sushi oli todella hyvää, varsinkin grillatut sushit super herkkua! Pelkään pahoin, että tulee addiktio tästä paikasta, varsinkin kun on kotiinkuljetusmahdollisuus. Veikkaan, että odottelulta selviää parhaiten juuri tekemällä tilauksen etukäteen netissä / puhelimitse.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 15.01.2016
Rating: -1

Grillatut sushit todella todella suuri pettymys. Lohi ylikypsää kovaa koppuraa, joka tarttui kurkkuun kiinni. Kolmen palan jälkeen loput jäi syömättä. Tavalliset lohi- ja kurkkumakit ok, vaikka pieni koko hämmensi. Rahat meni hukkaan noilla valinnoilla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.01.2016
Rating: 0

Erittäin positiivinen yllätys, Suomen parhaimmistoa sushirintamalla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.01.2016
Rating: -1

Tykättiin kovasti, tästä tulee vakkari sushipaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.12.2015
Rating: -1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Linnankatu 9-11 (Forum Kortteli), 20100 Turku - Route
0404171717
http://www.sushipanda.fi

Options