Saurus

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Momento Bar

Vanha kunnon Momento on jo useamman vuoden toiminut vakio pizzapaikkanamme. Perus hyvää pizzaa ja kebabia ja kerrankin aurajuustorulla jossa tarpeeksi itse juustoa.
Tunnelma on miellyttävä vaikka harvemmin tulee varsinaisesti istuskeltua ja fiilisteltyä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 09.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Sloppy Joe West Coast Grill cal-mex

Täältä haettiin take-away evästä ekaa kertaa ja mukaan tarttui kahunaburger, mojoburger sekä nachot. Suhteessa hintaansa kaikki oli herkullista ja tuli samalla maisteltua hieman uusia juttuja, sämpylä oli mukavan rapea päältä ja erityismaininta tomaattirelissistä kahunan välissä. Hieman varauksella suhtauduttiin mutta yllätys oli positiivinen ja ruuat myös valmistuivat nopeasti. Uudelleen varmasti tullaan että päästään nauttimaan paikan tunnelmasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 09.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Vietnam Food

Täältä on monet kana ja kevätrulla setit käyty hakemassa ja hintaansa nähden todella herkullisia. Toivottavasti pian ehdin enemmän maistelemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Panini

Täällä ollaan jo useita kertoja käyty ja henkilökunta on aina ollut mukavaa. Erityisesti viime kerran palvelu oli loistavaa, tilasin pihvipaninon ilman tomaattia ja kun pöytään tulikin vahingossa sellainen jossa oli tomaattia, asia hoitui nopeasti ja jälkkäri tuli talon puolesta. todella herkullista ruokaa. Maistelulautanen on ihana kun pääsee tutustumaan uusiin juttuihin. Hiukan hälyinen paikka etenkin ilta-aikaan mutta muuten.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 20.11.2013
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites