StigTheGrejt

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Rafael's Steak House and Bar steakhouse

Todella hyvää ruokaa mutta erittäin hidasta palvelua. Oltiin tilattu pöytä ja päästiinkin istumaan heti ja saatiin tilata juotavaa. Sen jälkeen kesti kuitenkin n. 40 minuuttia jonka aikana mitään ei tapahtunut ja meidän oli pakko itse pyytää tarjoilija paikalle, jotta saisimme tilattua ruokaa. Tarjoilijamme seisoi nimittäin baaritiskin takana ja palveli muita asiakkaita sillaikaa kun me odotimme vuoroamme. Ruoka saatiin kohtuullisessa ajassa, saatiin alkuruuat n. 15 min sisällä ja pääruoka saapui n. 30 min sisällä tilauksesta. Syötyämme kukaan ei kuitenkaan tullut siivoamaan astiat pois (odotimme n. 20 min) emmekä näin ollen myöskään saatu tilattua jälkiruokaa, vaan meidän oli jälleen itse pyydettävä tarjoilija paikalle. Jälkiruoat saatiin melko nopeasti mutta syötyämme jälkiruoat meidän piti kertoa kolmelle eri tarjoilijalle mitä oltiin tilattu ja kenelle, jotta he saisivat laskutuksen oikein. Koko sessio kesti n. 2h 20 min vaikka syötiin melko nopeasti. Tästä saataisiin helposti Porvoon paras ravintola kunhan palvelu saataisiin samalle tasolle kuin ruoka. Hinta/laatu -suhde on hyvä jos palvelua ei huomioida.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.12.2011
Rating: 0

Restaurant: Rafael's Steak House and Bar steakhouse

Todella hyvää ruokaa mutta erittäin hidasta palvelua. Oltiin tilattu pöytä ja päästiinkin istumaan heti ja saatiin tilata juotavaa. Sen jälkeen kesti kuitenkin n. 40 minuuttia jonka aikana mitään ei tapahtunut ja meidän oli pakko itse pyytää tarjoilija paikalle, jotta saisimme tilattua ruokaa. Tarjoilijamme seisoi nimittäin baaritiskin takana ja palveli muita asiakkaita sillaikaa kun me odotimme vuoroamme. Ruoka saatiin kohtuullisessa ajassa, saatiin alkuruooat n. 15 min sisällä ja pääruoka saapui n. 30 min sisällä tilauksesta. Syötyämme kukaan ei kuitenkaan tullut siivoamaan astiat pois (odotimme n. 20 min) emmekä näin ollen myöskään saatu tilattua jälkiruokaa, vaan meidän oli jälleen itse pyydettävä tarjoilija paikalle. Jälkiruoat saatiin melko nopeasti mutta syötyämme jälkiruoat meidän piti kertoa kolmelle eri tarjoilijalle mitä oltiin tilattu ja kenelle, jotta he saisivat laskutuksen oikein. Koko sessio kesti n. 2h 20 min vaikka syötiin melko nopeasti. Tästä saataisiin helposti Porvoon paras ravintola kunhan palvelu saataisiin samalle tasolle kuin ruoka. Hinta/laatu -suhde on hyvä jos palvelua ei huomioida.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.11.2011
Rating: 2

Restaurant: Axel

Ylimielinen palvelu ja huonolaatuisia pizzoja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.12.2011
Rating: -1

Restaurant: Axel

Ylimielinen palvelu, huonolaatuisia pizzoja ja paikka usein täynnä paikallisia juoppoja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.12.2011
Rating: 0

Restaurant: Ripakka

Mycket god mat, jättebra betjäning och bra salladsbord. Dessutom får man en stor portion om man så vill ha. Mycket prisvärt.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.11.2011
Rating: 1

Restaurant: Ararat Porvoo kebab

Hyvät kebabit ja pihvit, nopea palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 17.11.2011
Rating: 0

Restaurant: Ararat Porvoo kebab

Hyvää ruokaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.11.2011
Rating: 0

Restaurant: Rafael's Steak House and Bar steakhouse

Todella hyvää ruokaa mutta erittäin hidasta palvelua. Oltiin tilattu pöytä ja päästiinkin istumaan heti ja saatiin tilata juotavaa. Sen jälkeen meni kuitenkin n. 40 minuuttia jonka aikana mitään ei tapahtunut ja meidän oli pakko pyytää tarjoilija paikalle, jotta saisimme tilattua ruokaa. Tarjoilijamme seisoi nimittäin baaritiskin takana ja palveli muita asiakkaita sillaikaa kun me odotimme vuoroamme. Ruoka saatiin kohtuullisessa ajassa, saatiin alkuruooat n. 15 min sisällä ja pääruoka saapui n. 30 min sisällä tilauksesta. Syötyämme kukaan ei kuitenkaan tullut siivoamaan astiat pois (odotimme n. 20 min) emmekä näin ollen myöskään saatu tilattua jälkiruokaa, vaan meidän oli jälleen itse pyydettävä tarjoilija paikalle. Jälkiruoat saatiin melko nopeasti mutta syötyämme jälkiruoat meidän piti kertoa kolmelle eri tarjoilijalle mitä oltiin tilattu ja kenelle, jotta he saisivat laskutuksen oikein. Koko sessio kesti n. 2h 20 min vaikka syötiin melko nopeasti. Tästä saataisiin helposti Porvoon paras ravintola kunhan palvelu saataisiin samalle tasolle kuin ruoka. Hinta/laatu -suhde on hyvä jos palvelua ei huomioida.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.11.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites