T4PP1
18 reviewsBadges
Blog link
Reviews (18)
These reviews don't affect the average
Käytiin vaimon kanssa illallisella eikä ollut mitään odotuksia.
Alkuun grilled pork skewer ja chorizo roll.
Alkudrinkiksi kalleinta shamppanjaa tietysti, no ei nyt sentään. Otettiin toiseksi kalleinta lasilliset, kun kerran juhlat oli kyseessä.
Palvelu oli hyvää ja vaimoni allergiat otettiin hyvin huomioon, vaikka tilaamiamme oluita joutui 20 minuutin jälkeen pyytämään uudelleen niin silti kaikki toimi, ei siis valittamista.
Pork skewer oli aika mössöinen, mutta chorizo hodari oli täydellinen!
Kiitos siitä.
Pääruoaksi härkää osso bucco tyyliin. Se tuntui liian kotikutoiselta ja maistui ihan liikaa tomaattimurskalta. Annoksen päällä olevat chipsit olivat ihan vettyneitä, koska lilluivat murskassa.
Jälkkäriksi Lemon Pie Bronda.
Piirakassa oli hyvä pohja ja täyte oli maukas. Rosmariini- sitruuna jäätelö oli hyvää. Kokonaisuutena hyvä jälkkäri.
Vaimoni Tiramisu oli kuulemma yksi parhaista mitä on syönyt ja niitä on syöty monia.
Pakkohan tämä oli kokeilla.
Pääruokana Kobe härkää ja pelkkä pihvi 56€ + lisukkeet. Se oli sen arvoista koska pihvi oli paras minkä olen ikinä syönyt ja olen syönyt paljon! Meille sattui muistaakseni Hollannista kotoisin oleva tarjoilija-oppilas joka oli erittäin hyvä, asiansa osaava mies. Vaimoni allergioiden takia hän joutui pyytämään apua Suomalaiselta esimieheltään, joka sitten saapui pöytään ja palveli erittäin hyvin. Jälkiruokana suklaajäätelöä popcornin kera oli maukas.
Tätä paikkaa ei voi haukkua. Olen jopa tehnyt kotona Napolin reseptillä ihanaa Sangriaa, sekin on niin hyvää. En tiedä mistä ne jääpalat on tehty, mutta ne EI sula! Näin kerran myös Timo Jutilan täällä! Pizzatkin on hyviä. Pastan olen syönyt kerran ja totesin että täällä syön mielummin pizzaa. Laskutusjärjestelmä on NEROKAS!
Tällä kertaa tutustuttiin ravintolaan 13 hengen porukalla ja oltiin varattu kabinetti koko illaksi.
Se oli oikein viihtyisä ja kiva paikka ainakin meidän porukan tarpeisiin. Muutama kaikulevy kattoon ei olisi pahitteeksi, välillä kun puheen voimakkuus kasvoi niin puhe meni aika mössöksi. Se ei tuottanut minkäänlaista mielipahaa.
Ruoka oli erinomaista.
Ensimmäinen alkuruoka oli porkkanakeitto vuohenjuustolla ja se oli kyllä hitti!
Sen jälkeen oli kolmen sapaksen vuoro.
Ne oli kyllä hyviä muttei luonut wau-elämystä, paras niistä oli hanhirillette.
Ruokana oli peuraa nopeasti ja hitaasti, luulin saavani peuran filettä, mutta siinä olikin haudutettua peuraa ja peuranjauhelihapihvi, joten se jäi vähän kaivelemaan. Jälkiruokana oli uuniomena-myslikeksiä, maitosuklaamoussea ja lakkaa. Se oli hyvää.
Kiitos hyvästä ravintolakokemuksesta.
On vaikeaa arvostella ruokaa joka oli hyvää, saamatta sitä kuulostamaan pahalta...
Käytiin vaimoni kanssa syntymäpäivänäni päivällisellä. Otettiin molemmat kaksi Sapasta ja meille kerrottiin ja kuvailtiin erittäin hyvin mitä ne ovat. Ne olivat erittäin maukkaita. Pääruoat ja jälkiruoat olivat todella hyviä. Myös juomasuositukset toimivat. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Käytiin vaimoni kanssa syntymäpäivänäni päivällisellä. Otettiin molemmat kaksi Sapasta ja meille kerrottiin ja kuvailtiin erittäin hyvin mitä ne ovat. Ne olivat erittäin maukkaita. Pääruoat ja jälkiruoat olivat todella hyviä. Myös juomasuositukset toimivat. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Kavereiden kanssa illallisella.
Päällimmäisenä jäi mieleen kolmelle neljästä saapunut kylmä ruoka, joka jäi painamaan mieltä. Vaimoni mielestä sienirisotto oli erinomaista.
Kaveri tarjosi muuton kunniaksi lounaan. Söin pihvin ja se oli ihan perus. Tuli jotenkin sellainen olo että tämä kuuluisi johonkin ketjuun.
Otin ensimmäisellä kerralla poronkäristystä ja se oli kuin kotona tehtyä, toisella kerralla otin pihvin ja se oli paistettu liian kypsäksi ja silloin kun annoksen kanssa tarjotaan pakastevihanneksia niin mennään metsään ja kovaa! Ei hyvä.