TuukkaR

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Gaijin

Ruoka oli hyvää, mutta ei yltänyt lähellekään Farangin tasoa. Ripeydestä plussaa, mutta toisaalta myös miinusta: pääruoka tuotiin pöytään, vaikka osa seurueesta söi vielä alkuruokaa. Tämä malli saattaa kiireisille lounastajille sopiakin, mutta tullaanko tällaiseen paikkaan syömään pikalounasta? Come on.

Miinusta myös tilan akustiikasta: meteli oli kiireisimpään lounasaikaan kuin ala-asteen ruokalassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 29€ Added: 28.06.2011
Rating: 2

Restaurant: Carelia restaurant

Joululounaalla asiakkaiden ja kollegoiden kanssa noin kuukausi takaperin. Tiskin vieressä olevissa pöydissä tunnelma on ehkä hiukan valju - ravintolan perällä näytti viihtyisämmältä.

Menu toimi kokonaisuutena loistavasti. Alkupalaksi muikunmätiä ruisleivällä, pääruoaksi villisikaa ruusukaalimuhennoksella, jälkiruoaksi jotain, mitä en kuukausi tapahtuman jälkeen saa päähäni. Hyvää sekin oli joka tapauksessa. Hyvä palvelu, onnistunut viinisuositus ja kiireetön tunnelma arjen kiireiden keskellä. Myös pöytäseurue kiitteli poikkeuksetta, joten mikään onnenkantamoinen ei oma annokseni ollut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 31.01.2011
Rating: 1

Restaurant: Kolme Seppää restaurant

Salaattipöytä surkea (salaatinlehtiä ja lantturaastetta, haloo). Katkarapu-simpukkakeittoastiasta en minuutin kaivamisen jälkeen löytänyt yhtäkään simpukkaa. Keitto tosin oli ihan syötävää, vaikkei sattumia ollutkaan. Pääruoka - Porsaan ulkofileetä ja paistinperunat - oli sitten jotakin niin järkyttävää, etten varmasti tule ikinä uudestaan. Liha oli mautonta ja sitkeää, eikä kastike maistunut miltään. Palvelu hidasta ja mitäänsanomatonta. Lähes kympin lounashinnassa on rutkasti liikaa. Plussaa hyvästä seurasta ja mukavasta näköalasta aurinkoiselle Mannerheimintielle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.05.2010
Rating: 2

Viimeisen viikon aikana tuulensuojaan on kadonnut kaksi loistavaa lounasta Krullan viihtyisällä katuterassilla. Ensimmäisellä kerralla pääruokana oli jotakin lihapataa, joka oli ihan onnistunutta. En sitä kuitenkaan paljoa syönyt, koska loistelias salaattipöytä vei kaiken huomioni. Oi makujen runsautta! Waldorfia, raastetta, parsasalaattia, pastasalaattia, marinoituja herkkusieniä, vihersalaattia...valikoima oli suorastaan erinomainen. Kaikkia laatuja maistoin, ja kaikki toimivat erinomaisesti.

Sama kokemus toistui tänään. Uusi salaattivalikoima, joista yksikään ei pettänyt makuhermojani. Vatsa täyttyi taas ennen pääruokaa, mutta se ei menoa haitannut. Kokemuksen kruunasi komea kesäsää ja pöytiin tarjoiltu lounaskahvi. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.05.2010
Rating: 1


Images


Followers