Uroboros

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Chef & Sommelier local organic fine dining

Upea kokonaisuus! Useiden vierailujen jälkeen en voi kuin ihailla koko tiimin intohimoa. Kotoisaa palvelua, oivaltavia ja lähes aina onnistuneita annoksia ja hyvin ruokiin soviteltuja viinejä. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Bistro O mat scandinavian

Heinäkuinen ensivisiitti Bistro o Matiin oli sekava. Saavuimme paikalle pian lounasserviisin päätyttyä, ja paikka oli lähes tyhjillään. Ensivaikutelma ravintolasta oli valitettavan sotkuinen, sillä lattiat ja tuolit olivat ikävästi murujen peitossa, ja seinälle kirjoitettu juomalista yltä päältä täynnä tahmaisia lasten kädenjälkiä.

Pöytään päästyämme tarjoilua saatiin ripeästi. Valitettavasti henkilökunnalla ei ollut halua (tai valmiuksia?) suositteluihin juomien tai ruokien suhteen. Päädyimme lopulta valitsemaan listalta valmiit menut, juustolautasen jaettavaksi ja pullon valkoviiniä.

Ensimmäisenä annoksena saimme tartarpihvit luomunaudasta. Tartar oli hapettunut ikävän harmaaksi, ja annoksessa maistui lähinnä dijon-sinappi ja kapris. Lisukkeet jäivät meille arvoitukseksi, sillä tarjoilijat eivät esitelleet mitään menun annoksista. Annos ei sinänsä ollut huono, mutta ei mikään elämyskään.

Menun pääruoka oli kuhaa mustajuuren, uusien perunoiden ja oletettavasti tomaattipohjaisen liemen kanssa. Valitettavasti liika suola pilasi annoksen, joka muutoin olisi todennäköisesti ollut päivän paras. Mustajuuren käyttö heinäkuun puolivälissä kuitenkin ihmetyttää, kun sesongin tuoreitakin kasviksia olisi runsain mitoin käytettävissä.

Pieni juustoannos koostui Kolatun vuohenjuustosta, Herkkujuustolan Vilhosta ja Peltolan Bluesta. Näistä Vilho on ehdottomasti suomalaisten juustojen parhaimmistoa. Juustot tarjottiin suomalaiseen perustyyliin suoraan kylmiöstä, joten maut eivät sinällään päässeet oikeuksiinsa. Ohessa tarjoiltu marmeladi oli sinällään turha, mutta senkin olisi voinut toki esitellä.

Jälkiruokana tarjottu suklaamousse/markiisi, mandariinisorbet ja marenki oli kirkkaasti päivän paras suoritus. Sorbet raikasti mukavasti annoksen makeutta ja täyteläisyyttä. Annoksen muut elementit jäivät jälleen mysteeriksi. Plussaa Moscato d'Astin saatavuudesta laseittain ja edelleen raikkaasti kuplivana.

Kokemus ei valitettavasti vakuuttanut. En tiedä oliko omistajapariskunta lomalla, vai oliko ravintolalla muuten vain huono päivä. Vaikutti kuitenkin siltä, että ravintola yrittää miellyttää kaikkia, ja sen takia kokonaisuus jää valitettavan yllätyksettömäksi ja tylsäksi. Sinänsä sääli, että kaikesta huolimatta tämä lienee edelleen parasta, mitä Kirkkonummella on saatavissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 52€ Added: 21.07.2013
Rating: -1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites