Vuorma

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ming Zhu Jiu Lou

Mä olen käynyt tuolla Ming Zhu Jiu Lou:ssa nyt nelisen kertaa. Sushit ovat olleet ok ja niiden takia olen siellä käynytkin, tosin monesti ne ovat olleet vähissä. Silti viimeisin kerta (24.11.14) tuotti sen todellisen pettymyksen. Ensin olin ihan onnessani, että jes täältä saa yhtenä pääruokana myös tofuruokaa ja friteerattuja rapuja, sillä en syö lihaa. Kumpaakaan noista ei yleensä näe Tampereella kiinalaisten tai thaimaalaisten ravintoloiden lounasbuffassa.

Iloni kääntyi karvaaksi pettymykseksi siinä vaiheessa, kun paljastui friteerattujen rapujen olevankin surimia (eli kalaa n. 40%, rapu-uutetta ja muuta epämääräistä, mutta ei yhtäkään prosenttia oikeaa rapua). Valitin asiasta tarjoilijalle suomeksi ja varalta englanniksikin ja hän sanoi epäystävälliseen sävyyn "kitos palautteesta" ja jatkoi muita töitään. Lähtiessä sanoin uudelleen ja lisäsin, että "poistakaa se virheellinen lappu heti, kala-allergikoille tuollainen voi olla hengenvaarallista." Tarjoilija sanoi taas murhaavaan sävyyn "kitos tiedosta" ja ei tehnyt asialle mitään. Aarng! Jäi inha maku. En muista saaneeni noin epäystävällistä kommentointia missään pitkään aikaan.

Toki mä ymmärrän, että sushin osalta surimista käytetään termiä rapupuikko, mutta en ole koskaan törmännyt tuollaiseen, että friteerattua rapua -niminen ruoka olisikin friteerattua surimia. Olen matkustellut Aasiassa yhteensä yli neljän kuukauden ajan, joten monenlaista on kumminkin tullut nähtyä. Jos näette siellä toiste noita huijarirapuja, niin valittakaa. Ehkä he joskus uskoo ja hankkii tilalle oikeita rapuja - tai sitten ei.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.11.2014
Rating: 0

Sieltä sai pääruoaksi peräti kolmea hyvää lihamaista kasvisruokaa. Joten arvostan ja suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 18.10.2011
Rating: -4


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites