Unknown

Ming Zhu Jiu Lou

Rating 3.2 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (28)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka oli usein suolaista. Ruoka loppu kestää kauan odotella tuoda lisää

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.11.2016
Rating: 0

Maukkaita susheja ja rajoitus 10 kpl on ihan hyvä buffetissa. Tarjolla oli kasvisruokana ainoastaan yhtä tofua sisältävää kastiketta, kun taas lihakastikkeita on ainakin 4-6kpl. Mutta kastike oli toki hyvää, saisi tulla vaan ainakin 1 vaihtoehto lisää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 16.01.2016
Rating: 0

Ruoka on hyvää ja palvelu mukavaa. Lautaset saa kätevästi tiskin päästä nykyään. Shusi on parasta Tampereella, ruoka lopuu toisinaan nopeasti, mutta kun malttaa odotella, niin sitä tuodaan lisää. Friiteeratut kanat ja ravut ovat myös hyviä, lämpimissä ruuissakaan ei ole valittamista.

En tiedä onko minulla käynyt vain hyvä tuuri vai miksi muilla on niin huonoja kokemuksia. Todella usein on tullut käytyä, etenkin kun shusia mieli tekee ja tänäänkin menossa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.01.2016
Rating: -1

Ruoka on edullista ja hyvänmakuista. Lämpimät ruuat eivät ole mitenkään poikkeuksellisia missään suhteessa, mutta sushit ovat varsin herkullisia ja valikoima on kohtalainen hinnoitteluun nähden.

Miinusta tulee palvelusta. Henkilökunta on ystävällistä ja kohteliasta, mutta ravintolan palveluarvosanaan tulee pitkä miinus heidän uudesta käytännöstä alkaa säännöstelemään lautasia. Aiemmin lautasia oli ruokatiskin yläpuolella, mutta nykyisin antavat tiskiltä maksun yhteydessä vain yhden lautasen, jonka kanssa pitää hoitaa koko ruokailu. Tällaiseen en ole törmännyt missään muualla.

En tiedä yrittävätkö säästää tiskiä, vai mistä tällainen erikoinen käytäntö on keksitty, mutta ei ole mielestäni mukavaa joutua syömään samalta lautaselta, jos haluan syödä ateriallani sekä lämpimiä ruokia ja sushia. Sushit myös loppuvat varsin usein kesken iltapäivisin, etenkin jos asiakkaita on sillä hetkellä vähän.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 25.10.2015
Rating: 1

Täällä on tullut käytyä monesti lounaalla. Hyvää riisiä, kanaa, sushia ja kasviksia. En ole monissa tällaisissa mestoissa käynyt, joten paha sanoa sen tarkemmin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.10.2015
Rating: 0

hyvät sushit. ruoka ihan perus. ei erikoisen hyväkään. miinuksena: ruoka loppui jo 16.30. lähdimme pettyneinä. ei saatu ihan kaikkia ruokalajeja maistaa. ollaan käyty muutaman kertaan. aina sama tilanne:*

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.11.2014
Rating: -1

Mä olen käynyt tuolla Ming Zhu Jiu Lou:ssa nyt nelisen kertaa. Sushit ovat olleet ok ja niiden takia olen siellä käynytkin, tosin monesti ne ovat olleet vähissä. Silti viimeisin kerta (24.11.14) tuotti sen todellisen pettymyksen. Ensin olin ihan onnessani, että jes täältä saa yhtenä pääruokana myös tofuruokaa ja friteerattuja rapuja, sillä en syö lihaa. Kumpaakaan noista ei yleensä näe Tampereella kiinalaisten tai thaimaalaisten ravintoloiden lounasbuffassa.

Iloni kääntyi karvaaksi pettymykseksi siinä vaiheessa, kun paljastui friteerattujen rapujen olevankin surimia (eli kalaa n. 40%, rapu-uutetta ja muuta epämääräistä, mutta ei yhtäkään prosenttia oikeaa rapua). Valitin asiasta tarjoilijalle suomeksi ja varalta englanniksikin ja hän sanoi epäystävälliseen sävyyn "kitos palautteesta" ja jatkoi muita töitään. Lähtiessä sanoin uudelleen ja lisäsin, että "poistakaa se virheellinen lappu heti, kala-allergikoille tuollainen voi olla hengenvaarallista." Tarjoilija sanoi taas murhaavaan sävyyn "kitos tiedosta" ja ei tehnyt asialle mitään. Aarng! Jäi inha maku. En muista saaneeni noin epäystävällistä kommentointia missään pitkään aikaan.

Toki mä ymmärrän, että sushin osalta surimista käytetään termiä rapupuikko, mutta en ole koskaan törmännyt tuollaiseen, että friteerattua rapua -niminen ruoka olisikin friteerattua surimia. Olen matkustellut Aasiassa yhteensä yli neljän kuukauden ajan, joten monenlaista on kumminkin tullut nähtyä. Jos näette siellä toiste noita huijarirapuja, niin valittakaa. Ehkä he joskus uskoo ja hankkii tilalle oikeita rapuja - tai sitten ei.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.11.2014
Rating: 0

Kävimme mieheni kanssa lounaalla täällä arkena klo 15 aikoihin. Lounasbuffetin laarit olivat jo hieman tyhjentyneet ja riisi vähän kuivahtanut mutta ruokaa oli meille riittävästi ja esim. friteerattuja kanoja tuotiin paikalle vielä lisää niiden loputtua.
Kanakastikeet olivat samantyylisiä kuin muissakin kiinalaisissa eivätkä räjäyttäneet tajuntaa, friteeratut kanapallerot ja wingsit sen sijaan olivat erinomaisia.
Eniten nautin paikassa sushista joka oli parempaa kuin useissa itsensä sushiravintoloiksi tunnistautuvissa paikoissa tampereella. Soija ja wasabi olivat myös herkullista ja palvelu ystävällistä. Tulen ehdottomasti lounastamaan täällä useammin, joskin hieman aikaisempaan ajankohtaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.07.2014
Rating: 2

Erinomainen sushi- sekä kiinalaisbuffet. Överejä halajavan ei kannata mennä lounaalle enää klo yhden jälkeen, sillä buffetin antimet alkavat vähetä ruuhka-ajan loputtua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.03.2014
Rating: -2

Kävin paikassa lounaalla kavereiden suosituksesta. Sushitarjonta oli noin lounashommiin ihan ok. Tiskistä löytyi ihan hyvin valikoimaa mm. kirjolohi- ja katkaravunpyrstönigireitä, erilaisia makeja ja jne. Mutta jos Tampereella lounaaksi haluaa sushia syödä, niin kyllä parempiakin paikkoja löytyy. Itse lämpöset ruoat olivatkin sitten peruskinurimössöä eli aika lailla mauttomia ja tylsiä. Tarjolla oli kanaa ja naudanlihaa sekalaisten vihannesten kera, paistetut riisit ja nuudelit sekä perusfrityyrikanapallot ja kevätrullat. Kyllä tuota ruokaa nyt nälkäänsä syö, mutta taidan kuitenkin tulevaisuudessa jättää väliin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.02.2014
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Tullikatu 6, 33100 Tampere - Route
032255535

Options