aditch
2 reviewsBadges
Blog link
Reviews (2)
These reviews don't affect the average
Ensiluokkaisista raaka-aineista tehtyä pizzaa spelttipohjalla.
Pohja on speltille ominaisen maun vuoksi vähän erilainen kuin tyypillisessä italialaisessa pizzassa, mutta voittaa kyllä lähes minkä tahansa suomalaisen pizzerian. Täytteissä innovatiivisuutta ja myös kausimakuja.
Kilpailee vahvasti Helsingin parhaan pizzerian tittelistä Skifferin ja Puttesin rinnalla.
Kolmen testikerran jälkeen uskallan sanoa, että ehdottomasti keskustan paras salaatti tuoreista, monipuolisista ja laadukkaista aineksista.
Voittaa teatterin, kitchen&co:n yms. isojen salaattipaikkojen salaatit mennen tullen.
Pieni miinus hinnasta, joka on lounassetelin ulottumattomissa. Jos hinta olisi lounasaikaan 9,70 (vaikka ilman kahvia), täällä voisi käydä vaikka joka päivä.