alma1

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Pyy

Heti ovella ilmoitettiin, että rapua ei ole saatavilla. Rapuvaihtoehtojen takia Pyy valikoitui ruokapaikaksi, joten asiointi alkoi jo hieman ikävästi. Tarjoilija sitten kävi listan läpi kertoen mitä ON saatavilla ja lopulta edes sitä ravintolan nimikkolintua eli pyytä ei halukkaat saaneet. Ruoka oli perushyvää, vaikka ei aivan ehkä hintansa arvoista. Suurin pettymys oli vesilasissa tarjoiltu jälkiruokapannacotta, jossa taisi olla kaikkineen 3 lusikallista pannacottaa lasin pohjalla. Oliko 6,5 euron arvoista? Ei.

Ravintola on kivasti sisustettu, mutta keittiön läheisyys ja huono äänieristys toi todella ikävän melun mukanaan. Lihan nuijiminen vei välillä kaiken huomion kun koko ravintola raikasi siitä.

Kokonaisvaikutelma oli hieman keskeneräinen ja epäammattimainen. Henkilökunta oli ihan mukavaa, mutta ei jäänyt silti mikään kovin positiivinen kuva.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 25.04.2016
Rating: 1

Restaurant: Maruseki japanese tearoom

Maruseki on aina vaan paras sushipaikka Tampereella. Sunnuntain sushibuffet menee melkein a la carte listojen edellen, sillä se tulee halvemmaksi ja saa silti syödä niin paljon kuin vaan haluaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 25.04.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites