infinity1

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ananas ruokaravintola

Hyvä peruspizzeria. Seuralainen tosin valitteli valkosipulin puutetta. Miinusta antaisin asiakaspalvelusta; kertaakaan ei kassalla otettu asiakkaaseen silmäkontaktia - mutta työntekijät kyllä kommunioivat keskenään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 09.07.2011
Rating: 0

Restaurant: Xin Yuan

Piipahdin illallisella Lassilassa sijaitsevassa Xin Yuan -ravintolassa joka oli kovasti ystäväni suosittelema. Kokemus oli erittäin positiviinen ja ruoka oli upeaa.

Saapuessani ravintola oli tyhjänä ja taustalla soi miellyttävän rauhallista aasialaista/kiinalaista musiikkia. Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää, nykyään kun tuntuu ettei Helsingissä juurikaan asiakkaista olla kiinnostuneita.

Tilasin kanaa bambuversoilla ja sen kera vihreää teetä. Riisiin täytyi ensin vähän tottua, se kun oli jotenkin vähän "tahmaisen" oloista.

Hinta/laatu-suhde oli aivan kohdillaan ja ruokaa oli riittävästi, kuitenkin niin että sen jaksoi syödä (kuten kiinalaisissa ravintoloissa usein näkee, että hyvää ruokaa on tarjolla aivan liikaa).

Tänne aion palata uudestaankin kun alueella liikun. :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.06.2011
Rating: 4

Restaurant: Ravintola Umeshu japanese

Poikkesin kyseiseen sushi-ravintolaan ystäväni kanssa, olemme nimittäin molemmat sushin ystäviä. Pian huomasin kuitenkin, että pöytävaraus oli nostattanut ennakko-odotuksiani ehkä turhankin korkealle.

Paikan sijainti on aivan loistava; aivan lähellä keskustaa kulkuyhteyksien päässä ja silti poissa pahimmalta hälinältä.

Tilasin muutamia pareja nigireitä - ja aivan pakko myöntää, että yhtä loistavia nigireitä en ole eläissäni saanut maistaa. Uskaltaisin jopa väittää, ettei Suomen maalta yhtä hyviä saakaan.

Tilaus sujui hyvin ja annoksetkin saapuivat vähän yli viidessätoista minuutissa, joka on erittäin hyvä sillä paikalla tuntui riittävän muitakin asiakkaita.

Ns. japanilaista tunnelmaa luo paikan rauhallinen sisustus ja asiastot.

Jos miinusta jostain täytyy antaa, niin varmasti asiakaspalvelusta. Tarjoilijoiden asenne asiakkaita kohtaan ei ollut erityisen kehuttava, suorastaan aika välinpitämätön. Turhilta sanoilta säästyttiin.

Yleiskuva on erittäin positiivinen, tänne tulen poikkeamaan varmasti jatkossa useampaankin otteeseen. :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.06.2011
Rating: 6

Restaurant: Ichiban Sushi Aikatalo japanese

Henkilökohtaisesti pidän itse juuri Aikatalon Ichiban-sushiravintolasta, josta saa nopeasti perussushia. Nigirit eivätkä makitkaan ole parhaasta päästä, mutta voittaa leikiten monien muiden sushiravintoloiden antimet, joissa olen poikennut.

Jos kaipaa kunnon illallistunnelmaa, sitä saa etsiä muualta. Paikka on vähän lounasravintolamainen, ja asiakaspalvelu on kohteliasta mutta ehkä vähän hoputtelevaa.

Asiakkaitakin löytyy joka kerta kun ravintolassa käyn.

Ichibanista saa myös takeawayna sushia, siitä annan plussaa.

Kokonaiskuva on pikaruokalamainen, hivenen paremmalla maulla kuitenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.06.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites