jack_of_spades

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Viikinkiravintola Harald viking food

Hassu mutta ihan jees viikinki-teemainen ravintola. Viikinki-rekvisiittaan oli panostettu yllättävänkin paljon juomakupeista ja seinämaalauksista lähtien aina taustalla pauhaavaan "viikinkimusiikkiin" vaikka tunnelma olikin hieman päälleliimatun oloinen koska kaikki oli "muovia". Olipahan ainakin erilaista.

Kuten eräs arvostelija mainitsikin niin tarjoilija kyttäsi jatkuvasti tekemisiämme (olimme ainoat asiakkaat parhaaseen lounasaikaan!). Ei millään pahalla mutta tarjoilija tuntui olevan hieman tekomukava. Olisin toivonut ennen kaikkea ruokarauhaa.

Ruoka itsessään oli hyvää ja kohtalaisen laadukastakin jopa mutta annoskoko oli aikuiselle miehelle aika pieni. Hintataso on aika kova tämänkaltaiselle teemahassutteluravintolalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 23.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Spaghetteria Mamma Maria italian

Luotaantyöntävää palvelua mutta safka oli jees. Menimme ravintolaan sisään heti sen auetessa ja paikka oli tyhjä kuin tenniskenttä mutta ukko ovella pakotti meidät istumaan pimeään nurkkaan vaikka halusimme ikkunapaikan. Ei näin! Lisäksi sain likaisen lautasen eteeni jossa reunat olivat täynnä rasvatahroja ja pohjalla oli jotain murusia. Ei todellakaan näin! Tarjoilijat kyttäilivät kuin haukat koska lautanen oli tyhjä ja heti tulivat hätyyttelemään ulos raflasta ettemme "turhia siellä istuskele". Kuuluu ilmeisesti ärhäköiden italojen luonteeseen tuollainen käytös.

Ruoka oli hyvää mutta palvelu oli suoraan sieltä minne aurinko ei paista. En tule toiste joten no worries ettemmekö turhaa siellä lorvittaisi ja vietäisi asiakaspaikkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 24.05.2014
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Torero spanish

Ihan perussettiä. Aterioiden saapuminen (varsinkin jälkiruokien) saapuminen kesti kohtalaisen kauan vaikka ravintola oli käytännössä tyhjä. Tilausta otettaessa jälkiruuasta unohtui komponentti joten ei mitenkään erityisen huolellista tuntunut tarjoilijoiden toiminta olevan. Kaikesta huolimatta, ihan perus-ok-mesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Pulcinella

Paikka jossa saat välttävää pastaruokaa. Kävin tämän sivuston kehujen perusteella tsekkaamassa paikan seuralaiseni kanssa ja olimme molemmat aikas pettyneitä. Tilasimme eri pastat ja markettipastalta molempien mielestä maistui. Yleiskuvaus koko annoksesta oli lähinnä mauton ja vetinen. Ne harvat miekkakalanpalaset joita annoksessani oli, olivat ilmeisesti otettu suoraan pakasteesta ja heitetty mikroon. Päältä kumista ja sisältä vetistä. Ns. jättikatkaravutkin oli kuulemma samaa kovannahkeaa höttöä. Ylipäänsä pasta oli ihan OK mutta ei missään nimessä loistavaa.

Paikka oli pieni ja ahdas. Joidenkin mielestä tunnelma on ehkä "intiimi" mutta meidän mielestä hieman ahdistava. Etenkin jos paikka on täynnä. Pöytien väli on todella pieni ja tuolit kovia. Tarjoilijat olivat tyypillistä suomalaista kesätyöntekijä tasoa. Eipä siitä sen enempää.

Jos jotain positiivista pitää sanoa niin hinta oli ihan OK ja jälkiruokana tilattu tiramisu oli iso ja hyvää. Taidan silti jättää vastedes käymättä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 06.02.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites