jusisan

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Torppari

Jos nyt ei liioiteltaisi tuota pizzojen laatua: Pisteitä hauskoista nimistä, mutta ne eivät auta siihen että keittiössä ei oltu kovinkaan kekseliäitä. Laatu oli hyvää peruskamaa, mutta melko samanlaista kuin muissakin pizzapaikoissa. Tosin Pakila-Torpparinmäki -akselilla ravintolan pizzat vienevät kärkipaikan.

Torppari on viihtyisä lähiöravintola, tunnelma miellyttävän pysähtynyt ja pizzat kohtuullisia. Menen uudestaankin, mutten odottaen kaupungin parhaita pizzoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 17.04.2009
Rating: 1

Restaurant: Himshikhar nepalese

Uusi nepalailainen osoittautui miellyttäväksi tuttavuudeksi. Illansuussa paikka oli miltei tyhjillään. Vaikka annokset olivatkin entuudestaan tuttuja nimiä, keittiössä selvästi ymmärrettiin maustamisen päälle ja ainakin kanaruokiin saatu henkeä. Ruokailu näille ravintoloille perinteisesti metalliselta pölykapselilautaselta. Henkilökunnalle isosti pisteitä ystävällisyydestä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 22.05.2009
Rating: 2

Restaurant: Pakilan Pizza-Kebab

Valoisana lauantaipäivänä muuttoporukan kanssa syöty kaloripommi ei pettänyt: peruskebabia, samalla meiningillä kuin vaikkapa keskustan yökioskeista. Tuomio kebabien laadusta oli välttävä, ja pizzaan päätyneen luonnehdinta oli diplomaattisen kieltävä.

Paikka on tavanomainen, omanlaisensa lähiökuppila. Tavallaan karismaattinen, mutta yhden kokemuksen perusteella ruoka jätti melko lailla toivomisen varaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.04.2009
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites