kaardian
9 BewertungenRauhallisessa ravintolassa, hyvin ja maukkaaksi valmistettua ruokaa ja ruualle sopivien juomien kera. Toisaalta, jos on kova nälkä, niin hinta/laatu määräytyy saavutetun mielihyvän kautta.
Abzeichen
Blog link
Bewertungen (9)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Varsin hyvä lounasruoka.
Ei hinnalla pilattu. Tuoretta ja ei-niin-eines-valmis-mössöä.
Tämä oli varsin kiva juttu pitkästä aikaa. Aika paljon tullut 4 vuodenaikaa ym. muita hyviä lounaita syötyä Amicojen ym. ohella. Tämä oli sitä perinteistä kotiruokalounasta!
Laatu paranee valittamalla.
Jälleen kerran hotellielämää viettämässä ja grillipihvin tilasin. Tarjoilija kertoi, että tarjolla olisi vaihtoehtoista lihaa. Atrian tuottama "luomuliha" tms. Otin sellaisen, ja se oli positiivinen yllätys.
Tällä kerralla liha oli paistettu huomattavasti aikaisempia kokemuksia paremmin. Tätä voisi jopa suositella.
Ranskalaiset oli tällä kerralla hieman kiireessä tehty, mutta salaatin määrä korvasi tätä virhettä mukavasti.
Illalla pakkosyömistä Fransmannissa.
Mediumina tilattu grillipihvi, läpikypsäksi paistettuna, sitkeä jä syömäkelvoton.
Aikaisempien kokemusten perusteella osasin jo odottaa pettymystä, niin en tällä kerralla pahoittanut mieltäni. Tarjoilija ei edes kysynyt mikä on vikana, kun vika näkyi jo päälle päin kyseisessä annoksessa.
Annos valmistettiin uudelleen ja pihvi oli sitten paistettu jo hieman paremmin, ja se sai luvan kelvata, menihän keittökin kiinni seuraavan 5 minutin aikana.
Tuntuu olevan trendi S-ketjun paikoissa tämä keittiön heikkous. Kävisivät Rovaniemen Fransmannissa opiskelemassa...
Mukavan oloinen paikka äkkiseltään.
Black Agnus -pihvi oli ihan riittävän hyvin paistettu, ehkä makuuni medium oli liian kypsä.
Näin viikko jälkikäteen ei oikein muista, muuta kuin että jälkiruoka oli mainio. Skulaa fondant ja sillä vanilija jäätelöpallo kaverina. Muut pöydässä hieman jopa kadehtivat tätä valintaani.
Tätä paikkaa kyllä voi suositella kokeilemaan. Jos sattuu kulkua Rovaniemelle päin jatkossa, niin tuonne voisi mennä uudestaankin syömään.
Ylikypsä ankankoipi ei saisi olla palanut, kuiva ja koppurainen.
Viimeisen viikon aikana kolme kertaa tullut syötyä tässä, kun kerran on hotellin yhteydessä. Eipä mitään hurraamista ole.
Ranskanperunat osataan paistaa keskimäärin ihan kelvollisesti, ja muu onkin sitten heikkoa.
Tällä kerralla palautin keittiölle ensimmäisen annoksen. Ankka oli kuivaa ja koppuraista. Toinen yritys oli hieman parempi, ja yhteensä tunnin odotelleena alkoi olemaan jo aika kova nälkäkin, niin söin sen sitten.
Edellisenä iltana sain ihan puoli kelvollisen pihvin. Siinä suurin kritiikki osui lihan laatuun, mikä oli toiselta laidalta sitkeä ja huono.
Viime viikolla käydessäni pihvi oli läpi kypsäksi paistettu, mutta kellon ollessa kamalasti söin ja menin nukkumaan.
Niin ja jos joku miettii, että miksi käyn tässä syömässä, niin nuo S-ketjun ateriaedut tekevät hinnasta kuitenkin varsin kohtuullisen. Jos pitäisi omalla rahalla maksaa, niin menisin jonnekin muualle.
Erittäin positiivinen kokemus verrattuna moneen muuhun Fransmanniin.
Grillipihviä on tullut useassa eri Fransmannissa syötyä, ja täällä se osattiin paistaa ihan oikeasti mediumiksi.
Herää mieleen kysymys, että käyvätkö Rovaniemen Fransmannin kokit eri kursseilla kuin muun Suomen? Jos käyvät, niin samaan paikkaan pitäisi lähettää muutkin.
Todella harvoin tulee tilattua jälkiruokaa, kun pääruuan suhteen onnistumiset ovat olleet mitä sattuu, mutta täällä tuli kokeiltua perinteistä suklaakakkua. Tosin sen suhteen lopputulos oli hieman liian kypsäksi kerennyt.
Yli tunnin odottamisen jälkeen en saanutkaan ruokaa.
Jälkeeni tulleille henkilöille tarjoiltiin kyllä ja he saivat n. puolessa tunnissa ruokansa tilauksen jälkeen.
Tilanne ravintolassa oli sellainen ettei se ollut lainkaan täynnä, jokseenkin väkimäärä vähenemään päin.
Tekisi mieli alkaa suosittelemaan paljon matkustaville lajitovereille kaikkia muita mahdollisia ruokailupaikkoja. Nämä S-ketjun paikkojen taso on suorastaan romahtanut viimeisen vuoden sisällä.
Keskivertokiinalaista parempi lounaspöytä 7,5€.
Täällä tulee käytyä työkavereiden kanssa aika usein lounaalla.
Ruoka poikkeaa tavallisesta perus kiinalaisesta siten että heillä on lihaa näissä eri kasvisjuttujen seassa.
Varsin siisti paikka, puhtaat tilat ja yleensä ihan sopivasti tilaa. Lounaspaikkana voi suositella.
8 euron lounassetelillä saa kebapin ranskalaisilla ja hanasta juoman.
Aika perus setti, mutta ihan hyvää. Liha on aavistuksen parempaa tai paremmin paistettua kuin keskimäärin.
Kastikkeita on reilusti ja annoskoko on sopiva. Ei mikään ihan älyttömän kokoinen, mutta varsin riittävä.
Habos Specialia kannattaa kokeilla jos sattuu poikkeamaan.