kirsikkae

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Happy Garden

Pari vuotta kyseisessä ravintolassa tullut käytyä, ja joka kerta ollut ihan hyvät perus-mätöt. Tänään haimme take away -annokset mukaan ja kotona yllätyksenä "friteerattu kana" olikin nugetteja (ks. kuva). Tuli mieleen aivan McDonaldsin kananugetit, ja pettymys oli suuri. Nugettien alle oli vielä ripoteltu ruokalusikallinen salaattia. Ennen kana ollut täällä erinomaista. Ymmärtäisin, mikäli henkilökunta olisi esimerkiksi pahoitellut, että kana on loppu ja sitä ei ole, tai kertonut, että heidän friteerattu kanansa on nykyään nugetteja. Toinen annos, pekingin porsas oli onneksi hyvää. Mikäli täällä tulee vielä vierailtua, jätän nugetit väliin....

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.01.2014
Rating: -2

Restaurant: Morrison's Grill & Green restaurant

Täällä on tullut useasti syötyä, ja yleensä on saatu poistua ravintolasta tyytyväisenä. SYÖ! -viikoilla käynyt, sillä hampurilaiset ovat tällöin kohtuuhintaisia verrattuna niiden normaalihintoihin. Pari viikkoa sitten käydessämme syömässä, petyin kuitenkin jopa 10 euroa maksavaan vuohenjuustohampurilaiseeni. Taso on laskenut aivan äärettömästi siitä, mitä paikassa tarjoiltiin vielä vuosi-pari sitten: pihvi on vaihtunut pakastepihviksi, hampurilaissämpylät eivät ole enää rapeita ja maukkaita, vaan höttöä jota saa jokaisesta marketista valmiina. Myös salaatti hampurilaisen välissä on nahistunutta ja ranskalaiset ovat nykyään täysin valmiita pakasteranskalaisia vanhojen, maalaisranskalaisten sijaan. Voinee johtua myös SYÖ- viikkojen suosiosta, että ravintola yrittää säästää halvemmilla raaka-aineilla. Palvelu sen sijaan oli erittäin ystävällistä, tarjoilija kaatoi viinit laseihin ja ruoka tuli nopeasti. Tulen todennäköisesti käymään täällä vielä syö-viikkojen aikana, mutta harmittaa silti tason selvä lasku.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 05.02.2014
Rating: 0

Restaurant: Hesburger Hakaniemi

Kiireessä halusin jotain nopeaa syötävää - olin iloinen, kun sain hampurilaiseni heti tarjottimelle. Hampurilainen oli kuitenkin aivan kylmää. Majoneesille ei saanut mitään kuppia, joten sen kanssa piti plärätä ja kaataa paperin päälle. Erittäin huono hesburger muihin verrattuna, palvelun ja siisteydenkin kannalta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.01.2011
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites