loudiou

15 reviews

Badges

Blog link

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kulttuuritalo Kitchen

Hyvin keskinkertainen lounas. Olin syömässä klo 12.30 ja tuntui että lounasaika oli jo loppumassa, vaikka kellon mukaan se olisi jatkunut pitkäänkin. Pääruoat olivat pitkään lämpölaatikossa olleen oloisia ja kuivia. Salaattipöytä oli asiallinen. Alkukeitto peruslaatua. Kaiken kaikkiaan minulla oli paremmat muistot tästä paikasta muutaman vuoden takaa, nyt oli vähän laatikoista tarjottavan catering-palvelun tasoa. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 17.10.2017
Rating: 0

Restaurant: Gate1

Lounaan taso on laskenut vuoden aikana. Ruoka on lähes einestasoa, mutta hienon ympäristön takia täällä kannattaa kerran käydä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 25.07.2017
Rating: 0

Restaurant: Kaski bistro & baari

Hyvätasoinen lähiökappakka on haastava toteuttaa. Kaski on onnistunut pitämään korkeaa profiilia.

Valitettavasti ruoka on keskinkertaista burgeria.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Salve finnish

Silakat edelleen hyviä.

Ensikäynti uudessa Salvessa oli miellyttävä kokemus. Mukava palvelu, ruoka oli hyvää ja myös seurueen vegaani sai ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 14.06.2017
Rating: 1

Restaurant: BLINIt russian restaurant

Blinejä venäläisittäin. Jännä juttu että samalla sanalla on kaksi eri merkitystä naapurimaissa. Venäläiset blinit ovat crepesejä, eli ohuita lättyjä. Olen syönyt parempia Venäjällä, mutta myös huonompia. Aitoja nämä joka tapauksessa ovat.

Henkilökunnan palvelutasosta voi kohteliaasti sanoa että tällä tavoin myös Venäjällä kohdellaan samantasoisten paikkojen asiakkaita. Ruoka ja erityisesti keitot eivät jätä moittimisen varaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 24.10.2014
Rating: 5

Restaurant: Peking chinese

Hyvä paikka perinteiseen kiinalaistyyliseeen suuren seurueen syömiseen. Olemme syöneet täällä useita perheillallisia ja siihen tämä paikka soveltuu hyvin. Monet ruokalajit ovat aika vähän maustettuja, mutta niitä saa myös tiukempina versioina jos pyytää. Henkilökunta ystävällistä erityisesti lapsiperheille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Peking chinese

Àla carte -listalla on paljon hyviä annoksia. Ruoka-annokset huolella valmistettuja, eivät mitään tavallista kiinamössöä. Tarjoilu ystävällistä ja asiantuntevaa. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.06.2011
Rating: -1

Restaurant: Kolmon3n

Kalliossa on vaikea pitää ravintolaa. Täytyy yhdistää sekä lounaalla syöminen että iltaruokailu. Kolmonen onnistuu siinä hyvin. Entisenä Heipan Herkkulounaan vakioasiakkaana astelin ensin varovaisesti tähän paikkaan, mutta ajan oloon on tullut vahva luottamus siihen, että lounas on näiden nurkkien parasta antia.

Ilta on eri juttu ja painitaan eri sarjassa, mutta paikan hyvä henki säilyi samana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 24.10.2014
Rating: 2

Restaurant: Souvlaki

Hyvin keskivertoa grillikioskitasoa edustava ravintola. Kreikkalaisuus tuntui mausteissa, mutta valitettavasti sekä liha että leipä oli normaalia teollista mössöä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 24.11.2014
Rating: 0

Siisti ja vähän steriili lounasruokala design-talossa. Salaattipöytä mitäänsanomaton. Ruoka kunnollista peruslounasta. Kasvisvaihtoehto on usein se paremman makuinen. Miinusta tulee siitä että kahdella viime käynnilläni kahvi on ollut loppu kesken lounasajan ja sitä on joutunut odottamaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.03.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites